Slavia – Kolín 6:3 (kon.) | Prostějov – Zlín 5:1 (kon.) | Vsetín – Jihlava 2:5 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Sokolov – Poruba 2011 6:7 (0:2 po s.n.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Třebíč – Pardubice B 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 04.02.2023, 18:30 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 16. kolo
Partner:
     
    59:38
    Slavia právě vstřelila branku! Ještě jeden gól domácích. Kucharčík při přesilovce nabil TOMÁŠI POLETÍNOVI, který se přesnou ranou nemýlil. Asistence: Matouš Jan Kucharčík.
     
    59:21
    Dynamo právě vstřelilo branku! Dynamo rozhoduje definitivně o své výhře. K odraženému puku se dostal DAVID KRČÁL, který trefil prázdnou slávistickou klec. Asistence: Teodor Vápeník.
     
    57:37
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia se dočkala! Při přesilovce snižuje. Navíc ještě v tu chvíli hrála bez brankáře, protože Poletín zamířil mezitím na střídačku. Matějovský pak krásnou nahrávkou z levého kruhu vybídl ke skórování TOMÁŠE POLETÍNA, který z předbrankového prostoru doklepl puk do odkryté branky. Asistence: Artur Matějovský a Matouš Jan Kucharčík.
     
    20:30
    Dynamo právě vstřelilo branku! Dynamo hned na začátku třetiny využívá nabídnutou přesilovku a odskakuje do dvoubrankového vedení. Kombinace v útočném pásmu skončila u Pilaře, který našel na druhé straně MILANA TURENU, jenž trefil přesně odkrytou část branky. Asistence: Vít Pilař.
     
    07:46
    Dynamo právě vstřelilo branku! Dynamo přečkalo úvodní přesilovku Pražanů a krátce poté se dostává do vedení. MARTIN ŠVEC se pěknou individuální akcí protáhl do zakončení a střelou z pravé strany trefil odkrytou část Poletínovy branky. Bez asistence.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 58. Poletín (Matějovský, Kucharčík), 60. Poletín (Kucharčík) – 8. Švec, 21. Turena (Pilař), 60. Krčál (Vápeník)


    HC Slavia Praha: F. Poletín (Bašta) – Kubánek (A), Labuzík, Ciolek, Hubinka, Lorenz, Marek, Pšenička – Chludil (C), Kucharčík, T. Poletín (A), Matějovský, Havlíček, Tittl, Filip, Hlavička, Tichý, Němeček
    Trenér: Ladislav Slížek

    HC Dynamo Pardubice: Tuláček (Antoš) – Jansa, Křečan, Vápeník, Šmerda, Kaštánek (A), Oliva (C), Švec – Lempach, Kantor, Úlehla, Pilař, Andrushchenko, Pražan, Kučera, Krčál, Bartoň, Turena
    Trenér: Jaroslav Landsman

    Rozhodčí: Pastier – Kettner, Stacho
    thejrc.org