Pacifická divize – Centrální divize 4:6 (kon.) | Atlantická divize – Metropolitní divize 10:6 (kon.) | Atlantická divize – Centrální divize 7:5 (kon.)
konec
Tým Pacifické divize
4:6 (2:3, 2:3)
Tým Centrální divize
Sobota 04.02.2023, 21:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL All-Star Game
Partner:
    Prvním finalistou je tým Centrální divize
     
    Prvním finalistou je Tým Centrální divize! Svižný zápas, který bavil, přinesl kromě gólů jediné přerušení v samotném závěru, ale na druhou stranu si hráči nedali nic zadarmo, oba týmy chtěly vyhrát. Svěřenci kouče DeBoera si postupně vypracovali tříbrankový náskok. Soupeř se vrátil do hry a snížil na rozdíl jediného gólu, ovšem pojistku na vítězství hostů dal svou druhou trefou v utkání Clayton Keller. (22:04:23)
     
    Konec zápasu.
     
    19:53
    Svěřenci kouče Cassidyho ještě zkusili powerplay, nicméně porážku neodvrátí, to už je jisté! Vyhozením přes celé hřiště ještě způsobil icing Cale Makar.
     
    19:26
    Vladimir Tarasenko nabral velkou rychlost středem. Zastavil ho až poslední bránící hokejista, jímž byl Josh Morrissey.
     
    18:50
    Vypadá to, že prvním finalistou bude tým Centrální divize. Connor McDavid chtěl vrátit svůj celek na dostřel, leč forhendovým pokusem výrazně minul.
    18:07 Clayton KELLER - 4:6
     
    18:07
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    DeBoerova družina opět odskakuje! Seth Jones dlouho naznačoval střelu, ale ve finále přihrál po levé ruce CLAYTONU KELLEROVI a tomu stačilo trefit prázdnou bránu, Skinner s pasem vůbec nepočítal. Asistence: Seth Jones a Vladimir Tarasenko.
     
    17:46
    Blízko vyrovnávací trefě byl Nazem Kadri. Soupeři jej nechali osamoceného před bránou, Juuse Saros ovšem předvedl výborný zákrok lapačkou.
    17:27 Erik KARLSSON - 4:5
     
    17:27
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Ještě to bude drama! Nejproduktivnější zadák ligy ERIK KARLSSON si od modré sjel do vrcholku pravého kruhu, odkud zápěstím vyslal dělovku, ta se odrazila za brankovou čáru od břevna. Asistence: Leon Draisaitl.
     
    17:03
    Hráči Pacifické divize bojují. Connor McDavid si vyměnil puk s Leonem Draisaitlem a nahrával Eriku Karlssonovi, který posunul hrací předmět o kousek vedle levé tyčky.
    16:22 Elias PETTERSSON - 3:5
     
    16:22
    Tým Pacifická divize právě vstřelil branku!
    Sarosovo kouzlo prolomeno! ELIAS PETTERSSON vzal zodpovědnost do vlastních rukou, z pravého kruhu vyslal nechytatelnou střelu zápěstím do protějšího horního růžku. Asistence: Kevin Fiala a Stuart Skinner.
     
    16:04
    Pěkné kombinaci chyběla jenom gólová tečka. Kevin Fiala si namotal puk mezi brusle, v krkolomné pozici střílel jenom do těla Sarose.
    15:32 Vladimir TARASENKO - 2:5
     
    15:32
    Tým Centrální divize právě vstřelil branku!
    Ke dvěma asistencím přidává branku VLADIMIR TARASENKO! Jednatřicetiletý rodák z Jaroslavle dostal od Kellera nahrávku do jízdy před bránu, projektilem vyslaným z první našel prostor mezi pravou tyčkou a Skinnerovým tělem. Asistence: Clayton Keller a Juuse Saros.
     
    15:13
    Na kanadský bod zatím čeká Nazem Kadri. Jednou trefil tyčku a nyní postupoval sám na bránu, jeho snahu Saros pokryl pravým betonem.
     
    14:35
    Juuse Saros je zatím neprůstřelný! Poradil si i s pokusem Kevina Fiala, střelu zpoza levého kruhu pokryl lapačkou.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. McDavid (Karlsson), 8. Pettersson (Horvat, Fiala), 17. Pettersson (Fiala, Skinner), 18. Karlsson (Draisaitl) – 4. MacKinnon (Rantanen), 7. S. Jones (Tarasenko), 9. MacKinnon (Rantanen, Makar), 11. Keller (Tarasenko, S. Jones), 16. Tarasenko (Keller, Saros), 19. Keller (S. Jones, Tarasenko)


    Tým Pacifické divize: Thompson (11. Skinner) – Karlsson – Draisaitl, Fiala, Horvat, Kadri, McDavid, Pettersson, Stephenson, Terry.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Tým Centrální divize: Hellebuyck (11. Saros) – Jones, Makar, Morrissey – Kaprizov, Keller, MacKinnon, Rantanen, Robertson, Tarasenko.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Hebert, Rehman – Kovachik, Murchison

    Diváci: 19 256
    ocianews.com