Sparta – Pardubice 4:2 (kon.) | Třinec – Kladno 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 1:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 2:3 (kon.) | Litvínov – K. Vary 1:2 (po pr.) | Plzeň – Liberec 2:4 (kon.)
Olomouc – Motor ČB 3:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:4 (2:1, 0:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 05.02.2023, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:03 Jan ORDOŠ - 2:4
     
    52:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAN ORDOŠ. Po velké chybě Honejska se puku zmocnil Jan Ordoš a po parádní kombinaci s Rychlovským sám zakončoval do prázdné brány. Bílí Tygři tedy zcela otáčí zápas ve svůj prospěch a jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Jakub Rychlovský a Petr Jelínek.
    48:48 Tomáš FILIPPI - 2:3
     
    48:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ FILIPPI. Liberec obrací zápas a využívá svou další přesilovku! Jan Ordoš se ještě z bekhendové kličky neprosadil, ale na odražený puk si počkal Tomáš Filippi a uklidil ho za Miroslava Svobodu. Asistence: Jan Ordoš a Michal Birner.
    25:56 Tomáš FILIPPI - 2:2
     
    25:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ FILIPPI. A rázem máme vyrovnáno! I třetí přesilová hra zápasu je využita. Na straně Liberce se po ráně z první z pravého kruhu prosadil Tomáš Filippi. Asistence: T. J. Melancon a Michal Birner.
    19:09 Oscar FLYNN - 2:1
     
    19:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je OSCAR FLYNN. I Liberec využívá přesilovku a to zásluhou Oskara Flynna! Ten se nekompromisně prosadil z pravého kruhu po nahrávce Balinskise a nedal Svobodovi žádnou šanci. Asistence: Uvis Janis Balinskis a Adam Najman.
    17:22 Kryštof HRABÍK - 2:0
     
    17:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KRYŠTOF HRABÍK. A Škodovka svou přesilovku využívá! Blomstrandovu ránu z pravého kruhu dokázal Hrabík tečí vychýlit z trajektorie a zapadla až do Kváčovy svatyně. Asistence: Ludwig Blomstrand a Marek Baránek.
    07:09 Aleksi REKONEN - 1:0
     
    07:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ALEKSI REKONEN. Tlak plzeňského útoku číslo dva slaví úspěch! Marek Baránek dostal ideálně nabito na vrcholek kruhů a tvrdě vypálil. Jeho střela se ještě odrazila k volnému Rekonenovi, který ji pohotově dorazil za Kváčova záda a Plzeň vede 1:0. Asistence: Marek Baránek a Petr Zámorský.
    Marken.cz

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 8. Rekonen (Baránek, Zámorský), 18. Hrabík (Blomstrand, Baránek) – 20. Flynn (Balinskis, A. Najman), 26. Filippi (Melancon, Birner), 49. Filippi (Ordoš, Birner), 53. Ordoš (Rychlovský, Jelínek)


    HC Škoda Plzeň: Mi. Svoboda (Pavlát) – Baránek, Zámorský, Jaroměřský, Piskáček (A), Houdek, Kvasnička – Hrabík, Suchý, Pour – Schleiss (C), Honejsek, Rekonen – Holešinský, Mertl (A), M. Beránek – A. Dvořák, Bitten, Blomstrand.
    Trenér: Petr Kořínek

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Král) – Balinskis, Nedomlel, Derner, Melancon, Ivan, Kolmann, Štibingr – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Frolík, A. Najman, Flynn – Ordoš, Jelínek (C), Rychlovský – Vlach, Šír (A), Dlouhý.
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Hradil, Jaroš – Brejcha, Malý

    Diváci: 4237
    thejrc.org