HK MD Šumperk – Přerov 1:7 (kon.) | Vsetín – Chrudim 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 7:1 (kon.)
Písek – Slavia 0:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Chrudim
Neděle 05.02.2023, 15:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 34. kolo
Partner:
     
    59:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A deset sekund před koncem základní hrací doby navíc přidávají třetí branku. ŠTĚPÁN JUREK získal puk u mantinelu útočného pásma v momentě, kdy už všichni mířil na druhou stranu. Měl tak kolem sebe dostatek prostoru na to, aby nabruslil do mezikruží a zamířil k pravé tyči. Hostující brankář si na puk nepatrně sáhl, ale zastavit jej nedokázal. Asistence: Bez asistence.
     
    31:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim z nepřehledné situace před vsetínskou brankou vytěžila kontaktní gól. Tesař byl obklopen ostatními hráči a s myšlenkou toho, že má kotouč snad někde pod sebou, ležel v brankovišti. Hosté se ovšem k puku dostali a DAN BÁRTA jej poslal k nehlídané levé tyči. Asistence: Daniel Matýs, Matyáš Macas.
     
    20:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přece jen přidávají druhý gól! Na jeho začátku stál právě Marek Melenovský, který na modré čáře přenechal kotouč Jakubu Velikovskému. Na střelu od obránce hostující brankář dobře viděl a secvakl proti ní betony. Od nich se ovšem kotouč odrazil k nehlídanému DAVIDU HEINRICHOVI, jenž bez problémů poslal puk do prázdné brány. Asistence: Marek Melenovský, Jakub Velikovský.
     
    12:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínší se (s dávkou štěstí) dostávají do vedení. MARTIN JANÍČEK získal kotouč v mezikruží, ještě si nepatrně vylepšil střeleckou pozici a zamířil pod horní tyč. Právě od brankové konstrukce se puk odrazil za záda chrudimského brankáře. Asistence: Ondřej Hrdý, Matěj Šedlbauer.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 13. Janíček (Hrdý, Šedlbauer), 21. Heinrich (Melenovský, Velikovský), 60. Jurek – 32. Bárta (Matýs, Macas)


    VHK ROBE Vsetín: Tesař (Pavlíček) – Velikovský, Mošnička, Hamřík, Kráčalík, Machů, Fojtík, Šedlbauer – Ürge, Ramert, Jurek, Melenovský, Heinrich, Stodůlka, Hrdý, Matějíček, Janíček, Rigo.
    HC Chrudim: Červinka (Pithart) – Štrup, Sopoušek, Beran, Pazdera, Dvořák, Vašek, Bárta, Straka, Vaníček, Hemský – Procházka, Zdeněk, Macas, Matýs, Jirout, Novák, Dostál, Jáša.

    Rozhodčí: Petr Blaha — Tomáš Kučera, Filip Hendrych
    thejrc.org