Spišská N. Ves – Michalovce 5:1 (kon.) | Poprad – Prešov 3:4 (1:2 po s.n.) | HC Slovan – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Košice – Nitra 2:3 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 5:4 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 3:6 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:4 (3:1, 2:2, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 05.02.2023, 18:00 • ZŠ Dubnica nad Váhom • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:35
    Liptovský Mikuláš dal gól! Z ničoho nič strieľajú Liptáci štvrtý gól. Honzík si s prvou strelou neporadil dobre, puk len vyrazil a dostal sa k nemu FILIP VRÁBEĽ, ktorý už nemal problém dostať puk do brány.
    Asistencia: Saari.
     
    34:03
    Trenčín dal gól! Chybu Liptákov Trenčania využívajú! Prvý pokus Valent zmaril a ten druhý si do vlastnej brány poslal Tomáš Bokroš, keď sa puk od neho nešťastne odrazil. Gól je pripísaný ANDREJOVI KRAJČOVIČOVI.
    Bez asistencie.
     
    23:41
    Trenčín dal gól! Sloboda vybojoval pri mantineli puk, na ľavú stranu si nakorčuľoval ŠIMON PETRÁŠ, ktorému bola smerovaná prihrávka a z prvej úspešne zakončil.
    Asistencie: Sloboda, Čacho.
     
    21:18
    Liptovský Mikuláš dal gól! Gól, ktorý strelil MARKUS MICHALÍK platí! Je rázom vyrovnané.
    Asistencia: Saari.
     
    20:30
    Liptovský Mikuláš dal gól! Na domácej strane mal šancu Valach, následne v strednom pásme získali Liptáci puk, ku ktorému sa dostal LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a vystrelil z ľavého krídla a vymietol šibenicu Honzíkovej brány.
    Asistencie: Kriška, Uhrík.
     
    15:55
    Trenčín dal gól! Nedáš – dostaneš! PETER SOJČÍK si nakorčuľoval pred bránu, kde ho nikto nebránil, všimol si ho Valach, ktorý mu prihral a center druhého útoku Trenčína si pripísal druhý gól v zápase.
    Asistencie: Valach, Hudec.
     
    14:45
    Liptovský Mikuláš dal gól! Hostia išli do prečíslenia a nahodený puk pred Honzíka bol tečovaný do brány ANDREASOM ŠTRAUCHOM.
    Asistencie: Hudec, Vankúš.
     
    10:25
    Trenčín dal gól! Valent bol v neustálej permanencii a inkasuje druhýkrát! MAREK VALACH si nakorčuľoval na os ihriska odkiaľ poslal strelu a prestrelil všetko pred ním.
    Bez asistencie.
     
    00:20
    Trenčín dal gól! Na gól sme nemuseli dlho čakať! Prešlo len dvadsať sekúnd a Hudec od mantinelu peknou prihrávkou našiel PETRA SOJČÍKA, ktorého aj keď bránil jeden z hostí, tak dokázal úspešne bekhendovo zakončiť.
    Asistencie: Hudec, Valach

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 1. Sojčík (Hudec, Valach), 11. Valach, 16. Sojčík (Valach, Hudec), 24. Petráš (Sloboda, Čacho), 35. Krajčovič – 15. Štrauch (Hudec, Vankúš), 21. Handlovský (Kriška, Uhrík), 22. Michalík (Saari), 48. Vrábeľ (Saari)


    HK DUKLA Trenčín: Honzík (Durný) – Tourigny, Starosta – Nemčík, Pietroniro – Hlaváč, Ulrych – Stahoň; – Sloboda, Čacho, Petráš – Drábek, Flick, Thelin – Valach, Sojčík, Hudec – Obdržálek, Gaťár, Krajčovič
    Trenér: Róbert Döme

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Valent (Kozel) – Ventelä, Mezovský – Diakov, Bokroš – Hudec, Novajovský – Braun, Kapičák; – Handlovský, Vähätalo, Kriška – Uhrík, Saari, Michalík – Lušňák, Kalousek, Vrábeľ – Štrauch, Šmida, Vankúš
    Trenér: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Výleta, Smrek – Vyšný, Frimmel
    ocianews.com