Pittsburgh – Colorado 2:1 (po pr.) | Tampa – San Jose 3:4 (po pr.) | Detroit – Edmonton 2:5 (kon.)
NY Islanders – Seattle 4:0 (kon.) | Nashville – Vegas 1:5 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (po pr.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
3:4 (3:1, 0:1, 0:1 - 0:1)
San Jose Sharks
Středa 08.02.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:19 Timo MEIER - 3:4
     
    62:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je TIMO MEIER. Asistence: Erik Karlsson a Tomáš Hertl.
    43:08 Scott HARRINGTON - 3:3
     
    43:08
    San Jose právě vstřelilo branku! Gól nalomenou hokejkou si připisuje SCOTT HARRINGTON, který duel srovnává. Jeho kotouč letěl opravdu zajímavě, divně a nečekaně, což ovšem byla jeho výhody. Projektil zapadl přímo pod víko. Asistence: Erik Karlsson.
    36:23 Timo MEIER - 3:2
     
    36:23
    San Jose právě vstřelilo branku! Tak jestli dnes něco hostům opravdu funguje, tak jsou to přesilové hry. Tu totiž nyní Žraloci opět proměnili pár sekund po jejím startu, když před volnou část branky dostal kotouč TIMO MEIER, jenž ho zametl dovnitř. Asistence: Alexandr Barabanov a Logan Couture.
    16:44 Brayden POINT - 3:1
     
    16:44
    Tampa právě vstřelila branku! BRAYDEN POINT se trefuje podruhé v zápase! Tentokrát se k němu kotouč šťastně odrazil od brankáře Kähkönena. když gólman kryl střelu jiného hráče. Tampa tak za sedmnáct minut vstřelila třikrát více gólů, než za celý včerejší duel. Asistence: Michail Sergačjov a Nikita Kučerov.
    09:21 Brayden POINT - 2:1
     
    09:21
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí jsou znovu ve vedení. Velice dobrý přechod Tampy do útočného pásma, následovala přihrávka Kučerova pro na střed si BRAYDENA POINTA, který nádherně vymetl prostor pod horní tyčkou. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
    06:28 Erik KARLSSON - 1:1
     
    06:28
    San Jose právě vstřelilo branku! ERIK KARLSSON srovnává na 1:1! Tak tohel byla hodně rychle proměněná přesilovka. Hertl vyhrál buly, Meier získal kotouč a poslal ho k modré právě Karlssonovi, který už propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Timo Meier a Tomáš Hertl.
    02:10 Ross COLTON - 1:0
     
    02:10
    Tampa právě vstřelila branku! Tak tohle bylo opravdu rychlé! Bogosian převzal kotouč těsně před modrou od soupeře, který nezpracoval dobře přihrávku. Rychle kotouč nasměroval na ROSSE COLTONA, jenž pak už jen objel brankáře a poslal kotouč do prázdné branky. Asistence: Zach Bogosian.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 3. Colton (Bogosian), 10. Point (Kučerov, Hedman), 17. Point (Sergačjov, Kučerov) – 7. E. Karlsson (Meier, Hertl), 37. Meier (Barabanov, Couture), 44. Harrington (E. Karlsson), 63. Meier (E. Karlsson, Hertl)


    Tampa Bay Lightning: Elliott (Vasilevskij) – Bogosian, Hedman (A), Černák, Cole, Perbix, Sergačjov – Kučerov (A), Point, Stamkos (C) – Killorn, Cirelli, Hagel – Maroon, Paul, Colton – Perry, Bellemare, Naměstnikov.
    Trenér: Jon Cooper

    San Jose Sharks: Kähkönen (Reimer) – E. Karlsson (A), Harrington, Benning, Vlasic, Ferraro, MacDonald – Gregor, Hertl (A), Meier – Barabanov, Couture (C), Eyssimont – Lindblom, Sturm, Bonino – J. Svečnikov, Lorentz, Gadjovich.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Peter MacDougall – Steve Barton, Mark Shewchyk
    bahis siteleri