Benátky n/J – Klatovy 2:1 (po pr.) | Hronov – Písek 7:5 (kon.) | Val. Meziříčí – SHKM Hodonín 4:3 (2:1 po s.n.)
Opava – Žďár n/S 3:4 (kon.) | Havířov – Vel. Meziříčí 9:2 (kon.) | Příbram – Ústí n/L 1:2 (kon.)
Chomutov – Tábor 2:3 (1:2 po s.n.) | Cheb – Děčín 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Znojmo 2:3 (kon.)
Kopřivnice – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Kobra – Mostečtí Lvi 2:1 (kon.) | Vrchlabí – Letňany 2:3 (po pr.)
Řisuty – Jablonec n/N 5:6 (0:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:0)
SHKM Baník Hodonín
Sobota 11.02.2023, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravíme všechny fanoušky druholigového hokeje. Čas je nezastavitelný a před námi je už 37. kolo 2. ligy Východní konference, ve kterém se proti sobě postaví Bobři z Valašského Meziříčí a hodonínský Baník.

    Historicky první měření sil obou týmů dopadlo lépe pro Bobry, kteří zvítězili 5:2, druhý zápas už pod novým týmem trenérů Baníků skončil po prodloužení, kdy brali bonusový bod znovu Valaši, když vítězství 4:3 vystřelil svému týmu Tomáš Andris. Třetí klání obou mužstev už zvládli lépe Hodonínští, kteří brali před domácím publikem výhru 4:2.
     
    SHKM Baník Hodonín

    Hodonínští, se skóre 20 porážek a 21 výher, si v letošní sezoně vedou průměrně. Baník si ale v posledním měsíci vede skvěle, poslední zápas s Havlíčkovým Brodem pro hráče Baníku ale nedopadl podle představ a zažili prohru 5:0. Chuť prohry okusili po osmi zápasech, mezitím si Hodonín pokaždé odnesl vždy minimálně jeden bod do tabulky. Ve stejné tabulce nyní drží osmé místo a se čtyřiceti třemi body stačí pouze jediný bod, aby dohnali tým Bobrů.

    Prvenství v tabulce produktivity drží útočník Matěj Charvát (10+14), o pouhé dva body za ním na druhém místě střelec Aleš Dufek (10+12). O třetí umístění se společně dělí kapitán hodonínského mužstva Petr Peš (5+15) společně se spoluhráčem Janem Matějkou (6+14).

    V bráně by se i v sobotu měl objevit brankář Michal Šurý, který s 16 odchytanými zápasy drží post jedničky Hodonína. K týmu se připojil až v průběhu sezóny v listopadu, bývalý brankář Valašského Meziříčí nebo Vsetína si drží skóre úspěšnosti 92,08 procent.

    Baníku od konce ledna nově vypomáhá i obránce Michael Foltýn, kterému bylo vyřízeno hostování v hodonínském týmu až do konce sezóny. Naopak tým oslabil lednový odchod produktivního útočníka Robina Medka a obránce Jiřího Kališe.

    SESTAVA HODONÍNA V POSLEDNÍM ZÁPASE:
    Šurý (Dolíška) – Kučera, Miklík, Němec, Šmach, Polesný, Škápik, Foltýn – Charvát, Krejčí, Matějka, Bořuta, Krejčiřík, Štědrý, Peš, Dobša, Yarovinsky, Sajdl, Romančík, Dufek, Rauš.
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Valachům se v novém roce moc nedaří. I přesto hráči Valašského Meziříčí neztrácí odhodlání a bojují o cenné body v každém zápase, příkladem můžou být poslední dva duely. V utkání se znojemskými Orly, kteří nejsou lehkým soupeřem, drželi krok a předváděli hokej hodný play-off. V posledním zápasu s Opavou zacinkala třikrát tyč.

    V předešlých dvou utkáních se Znojmem a Opavou diváci mohli vidět v akci mladého brankáře Kryštofa Ševců. Jsou to jeho první dva zápasy odchytané od první minuty, předtím ještě zasahoval do dvou dalších utkání, avšak již rozehraných.

    Tabulka produktivity se už delší dobu v pořadí hráčů nemění. Své první místo stále drží hrající asistent trenéra Tomáš Vávra (10+17), jeho následníkem je kapitán týmu a nejlepší střelec Jan Křivohlávek (11+13). Třetí místo drží Tomáš Andris (6+16) a už jen o bod za ním je i aktivní útočník Lukáš Finsterle (10+11).

    V tabulce 2. ligy východní skupiny se drží Bobři na sedmém místě, týmy za nimi se čím dál tím více přibližují. Zápas s Hodonínem bude důležitý nejen z hlediska bodového zisku, ale taky z pohledu možného návratu psychické pohody do kabiny.

    SESTAVA VALMEZU V POSLEDNÍM ZÁPASE:
    Ševců (Slovák) – Hryciow, Gréč, Holiš, Ďurkáč, Gabrhelík, Báchor (A), Sviták – Vítek, Vávra (A), Křivohlávek (C) – Fencl, Tarnoczy, Andris – Kozubík, Vavřík, Finsterle – Stodůlka, Martiník, Kuchařík.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Ševců (Slovák) – Hryciow, Gréč, Holiš, Ďurkáč, Gabrhelík, Báchor (A), Sviták, Liss – Kozubík, Vávra (A), Finsterle – Fencl, Křivohlávek (C), Andris – Vavřík, Martiník, Bachánek – Stodůlka, Kuchařík.

    Trenér: Lukáš Plšek

    SHKM Baník Hodonín: Šurý (Dolíška) – Šmach, Polesný (A), Foltýn, Miklík, Němec, Škápik (A), Rauš – Jarovinskij, Peš, Sajdl (C)- Matějka, Dufek, M. Charvát – Krejčiřík, Dobša, Romančík – Štědrý, Bořuta, Krejčí.

    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Čuňočka – Bartoň, Peluha.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Na buly lepší Valmez. Šurý má první zákrok.
     
    00:11
    Bobři vyhráli buly před Šurým. Bachánek poslal střelu na betony, zkušený brankář má už druhý zákrok.
     
    00:39
    Sajdl se dostal do úniku až před Ševců, i ten má první čárku do statistik.
     
    00:52
    Charvát bojoval o puk za bránou Valmezu. Bobři se ale rychle dostali ke kotouči, Křivohlávek ho nahodil ze středního pásma až na stranu hostí.
     
    01:58
    Finsterle objel s pukem branku, jeho nahrávku ale zachytil Romančík.
     
    02:16
    Baník právě vstřelil branku! Dobša rychle nahrál na rozjetého VOJTĚCHA KŘEJČIŘÍKA který dojel těsně před Ševců a vypálil mu puk pod betony. Chvíli to vypadalo, že kotouč zůstane pod nohami brankáře Valmezu, nakonec však doklouzal za brankovou čáru. Asistence: David Dobša, Michal Romančík.
    02:16 Vojtěch KREJČIŘÍK - 0:1
     
    04:05
    Bobři znovu napadají před brankou hostí. Finsterle bojoval o puk před brankou Šurého, obrana mu ale hodně pomohla a zahnala nebezpečí.
     
    04:41
    Šurý má další zákrok. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    05:01
    Romančík nahodil puk na střed na Krejčiříka, ten ho však vrátil zpět do obrany. Hodonín se snaží rozehrát.
     
    05:37
    Valaši se dostali do rychlého protiútoku, Andris pálil z bezprostřední blízkosti, v cestě mu však stál jeden z nejlepších brankářů východu Šurý.
     
    05:47
    Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
    Krejčí – 2+2, vysoká hůl.
     
    06:18
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! TOMÁŠ VÁVRA dostal od Finsterleho nahrávku ke kruhu a propálil Šurého pod jeho betony. Asistence: Lukáš Finsterle, Michal Hryciow.
    06:18 Tomáš VÁVRA - 1:1
     
    07:09
    Pokračuje dvouminutová přesilovka Bobrů. Valaši ztratili puk u modré, znovu se staví před svatyní Valachů.
     
    08:03
    Kozubík dostal od Báhora pas až před brsanku, ale Šurý včas zareagoval.
     
    08:27
    Hosté už hrají v plném počtu. Hryciow rozehrál za brankou, Sviták vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    09:18
    Šmach přejel před Ševců, nahrávku ale nezachytil.
     
    09:54
    Valmez přenesl hru na druhou stranu. Andris se dostal před obranu až před Šurého a zkusil bekhendem z úhlu zakončit. Brankář si jeho pokus pohlídal.
     
    10:24
    Baník zkusil vyhodit puk ze středního pásma. Hryciow akci zachytil a rozehrál dopředu.
     
    10:52
    Dobša stál až před Ševců, jeho pokus si gólman pohlídal.
     
    11:21
    Šmach poslal hodonínskou letku do útoku. Hráči bojují o puk v rohu hřiště.
     
    11:48
    Martiník se dokázal sám s pukem uvolnit a s podporou Bachánka se vydal dopředu. Pod nohy mu ale při hře skočil jeden z obránců, z akce tak nic nebylo.
     
    12:06
    Buly u Ševců. Andris zachytil puk ve středním pásmu a předal ho rozjetému Křivohlávkovi. Ten z úhlu brankáře nepřekonal.
     
    13:01
    Škápik dostal puk přes střed, nahrál na Matějku. Ten zkusil předvapit brankáře střelou nad lapačku, ten si ale jeho pokus pohlídal.
     
    13:26
    Hosté chvíli tlačili soupeře u jejich branky. Báchor ale dostal puk na svou hůl a vyhazuje.
     
    13:48
    Ďurkáč rozehrál ze svého pásma. Křivohlávek ztratil kus černé gumy z Kateřinic u hostující modré. U hry je znovu Baník.
     
    14:38
    Valaši se dokázali dostat ze sevření. Kuchařík si dojel až před Šurého a zkusil zasunout puk pod jeho betony. Brankář má ale celou akci pod kontrolou.
     
    14:47
    Banník vyhazuje puk. Gréč se ještě snažil kotouč dojet, je však pískán icing a vhazuje se na druhé straně kluziště.
     
    14:58
    Bobři se znovu dostali hodně blízko ke svatyni hostí. Obrana SHKM ale puk dokázala dostat ven. Druhý pokus domácích dostat se za modrou končí ofsajdem.
     
    15:27
    Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
    Sajdl – 2 min., hákování.
     
    15:27
    Buly před Šurým. Krajčiřík dostal puk na hůl a vyhazuje.
     
    16:03
    Andris na Gréče, Bobři kombinují.
     
    16:12
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Bobři se dostali až před Šurého, MATYÁŠ GRÉČ dostal nahrávku mezi kruhy a střelou nad rameno brankáře využívá další přesilovou hru domácích. Asistence: Jan Křivohlávek, Jan Fencl.
    16:12 GRÉČ - 2:1
     
    16:53
    Před Ševců se zjevil úplně sám Dobša, ten jeho střelu vyrazil do ochranné sítě.
     
    16:53
    Valaši vyhráli vhazování před svou brankou, nemohou se ale dostat přes modrou.
     
    17:27
    Baník rozehrál ze svého pásma. Sviták ale puk včas zachytil za svou brankou a Bobři jsou znovu u hry.
     
    18:14
    Andris se dostal s pukem před Šurého, zvolil ale nahrávku na Křivohlávka. Ten nahrál k modré a kotouč se tak dostal do středného pásma. To byla příležitost pro hosty dostat se dopředu. Ševců tak má další zákrok.
     
    18:56
    Matějka nahodil puk přes modrou dopředu, Baník se ale v útoku moc dlouho neohřál.
     
    19:40
    Je signalizováno vyloučení. Ševců odjíždí na lavičku a Bobři jsou v šesti. Kombinují u branky, Hryciowovi nahrávka nesedla.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou konec první části. Poslední vteřiny odehráli Valaši v přesilovce, kdy bylo signalizováno vyloučení na straně Hodonína. Tomu se do konce periody nepodařilo získat puk a trest si tak odnesou do druhé třetiny. Skóre otevřel v 3. minutě hostující Krejčiřík, za necelé 4 minuty ale dorovnal z přesilovky Vávra, v 17. minutě ho také v početní výhodě napodobil Gréč.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
    Matějka – 2 min., sekání.
     
    20:10
    U kotouče první Valaši. Bobři zavezli puk do útoku, hned ho ale ztrácí.
     
    20:50
    Báchor nahrál těsně před brankou na Finsterleho, ten ihned vypálil. Šurý má kotouč mezi betony.
     
    21:11
    Ďurkáč od modré na Křivohlávka, ten poslal tvrdou střelu na Šurého. Zkušený brankář znovu kryje.
     
    21:28
    Bobři stále drží pásmo. Hodonínu se až po více jak minutě a půl daří vyhodit.
     
    22:00
    Hosté v plném počtu. Křivohlávek vybojoval kotouč v útočném pásmu, rychle ho ale ztratil.
     
    22:35
    Sajd stál kousek od vstřelení branky! Na poslední chvíli mu ale strčil k hokejce betony brankář Ševců.
     
    22:44
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Martiník – 2 min., hákování.
     
    22:50
    Buly před brankářem Bobrů. Hodonín se snaží najít prostor ke střele.
     
    23:13
    Fojtýn od modré, střela trefila prvního hráče Valmezu, co mu stál v cestě.
     
    23:27
    Střela na Ševců, ten má puk v náruči. Vhazuje se znovu u jeho svatyně.
     
    23:36
    Peš střílel od pravého kruhu. Ševců má zákrok a zvedá ruku. Musí si opravit masku.
     
    23:44
    Sajdl vybojoval puk u mantinelu, Valaši jsou stále pod náporem hostí.
     
    24:18
    Peš mohl dorážet do prázdné, minul!
     
    24:38
    Valmez vyhazuje a Martiník se už chystá skočit do hry.
     
    25:10
    Dobša zavezl puk před střed, Báchor ho ale získal a vyhazuje přes modrou.
     
    25:14
    Buly před brankářem Valmezu. Na něm lepší domácí. Kozubík se urval dopředu, následován Polesným ale ztratil puk a u hry je znovu Baník.
     
    26:00
    Peš zkoušel nahrát před Šveců, nikdo ale pas nezachytil. Bobři se dostali do rychlého protiútoku, nic z toho ale nebylo, Zanedlouho stál před valašským brankářem Charvát, jeho střela ale byla vyražena brankářem do sítě.
     
    26:12
    Buly u Ševců. Fencl prohrál vhazování s Charvátem.
     
    26:30
    Bobři ztratili koncentraci. Snaží se dostat dopředu, na hokejkách jim ale chybí klid.
     
    27:14
    Charvát přejel s pukem modrou. Romančík zmařil nahrávku, tu zachytil jeden z Bobrů, který ji ale nešťastně vyhodil ven z kluziště.
     
    27:30
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Fencl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    27:45
    Jarovinskij ztratil pas u brankoviště. Vávra vyhazuje.
     
    28:34
    Minuta přesilovky pryč, Hodonín se stále nedokázal pořádně rozestavět v útoku.
     
    29:02
    Miklík před branku, Matějka stál u brankoviště. Poslal puk před betony brankáře, na dorážku se tu ale nikdo nenacházel.
     
    29:34
    Valmezem zní tyč! Valaši stále pod náporem, Fencl je už ale na ledě.
     
    29:55
    Baník stále kombinuje na straně Valachů. Hryciowovi se nakonec daří dostat puk přes modrou.
     
    30:32
    Bobři v útoku moc dlouho nebyli. Baník se rychle dostal zpět, před Ševců se zjevil Foltýn a halou se ozval zvuk odrazu od betonu. Valmezu se nedaří dostat ze sevření hostí.
     
    30:45
    Ševců má další zákrok, vhazuje se po jeho pravici.
     
    30:45
    Bobři vyhráli buly, dopředu se snažil dostat Kozubík, ten ale pas ztratil.
     
    31:14
    Před Ševců se dostal Krejčík, jeho bekhendovou střelu si ale brankář pohlídal.
     
    31:54
    Kuchařík s pukem v rohu za brankou Šurého, Nikdo z Bobrů ale nestojí před bránou, mladý hráč Valmezu tak marně hledal někoho na nahrávku.
     
    32:38
    Baník znovu tlačí Valachy na jejich polovině.
     
    33:14
    Kuchařík prohrál souboj o puk s Pešem za bránou hostí.
     
    33:14
    Stanislav Báchor fauloval při úniku jednoho z hráčů Hodonína, pojede se trestné střílení.
     
    33:14
    Baník právě vstřelil branku!
    Autorem branky z trestného střílení je FEDOR JAROVINSKIJ. Ševců šel do pokleku, na střelu ruského útočníka ale nestačil.
    33:14 JAROVINSKIJ - 2:2
     
    34:03
    Vhazování před brankářem Valmezu. Vávra se dostal s pukem až za modrou, nahrávku na levou stranu Finsterle nezachytil.
     
    34:21
    Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
    Romančík – 2 min., hákování.
     
    34:21
    Vhazování se stěhuje před Šurého. Vávra nahrál po modré na Hryciowa, ten k mantinelu na Finsterleho. Bobři hledají vhodnou pozici ke střele.
     
    35:09
    Hryciow pálí od modré, střela byla zblokována.
     
    35:33
    Valmez tlačí soupeře u jeho svatyně. Gréč nahodil puk od pravého kruhu až k brankáři, na dorážku nikdo nestačil. U brankoviště se svedla mela o kotouč, který se dostal za čáru, byl však zasažen rukou a nebyl tak uznán.
     
    36:01
    U brány Hodonína probíhá větší výměna názorů. Vylučovat se ale nebude.
     
    36:35
    Valmez lepší na buly ve středním pásmu. Znovu se tlačí do útoku, Romančík je už na ledě.
     
    37:02
    Bobři se vepředu moc dlouho neohřáli. Romančík se dostal až před brankáře Ševců, toho v poslední chvíli zachránila tyč!
     
    37:29
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Kuchařík.
     
    37:46
    Šmach stál mezi kruhy, před ním stál jen brankář. Napodruhé se rozmáchl a vypálil, jeho střelu má brankář v náruči.
     
    38:00
    Jarovinskij dostal puk až před brankáře, k dorážce se ale nikdo neměl, Hodonín přesto velice tlačí na soupeře.
     
    38:47
    Baník kombinuje. Až půl minuty před koncem přesilovky Hodonína vyhazuje valašskomeziříčský Ďurkáč.
     
    39:29
    Bobři v plném počtu hráčů. Kuchařík prohrál souboj o puk.
     
    39:58
    Kozubík si pohlídal ofsajd, jeho pas ale zachytil jeden z hodonínských hráčů a ten už si pohlídá poslední vteřiny třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou část, ve které se podařilo hostujícímu týmu dorovnat. Po faulu Báchora se z trestného střílení prosadil Fedor Jarovinskij, který střelou za pravý beton překonal brankáře Ševců. Bobrům se v nepřehledné situaci před brankou hostí podařilo docpat puk za čáru, předtím byl ale puk zasažen rukou a branka tak nemůže být uznána.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Na buly lepší Bobři. Vávra vybojoval puk, poslal ho dozadu na Gréče.
     
    40:29
    Bobři střídají, Hryciowovi se povedlou zachytit puk a posunul svůj tým dopředu.
     
    41:15
    Ďurkáč rozehrál odzadu na Andrise, Bobři mají ale nepřesné nahrávky. V útoku moc dlouho nepobydou.
     
    41:32
    Andris získal puk, následovala střela. Ta byla ale pro Šurého jednohubkou.
     
    41:46
    Baník právě vstřelil branku! Na brance mají znovu podíl Krejčiřík s Romančíkem. VOJTĚCH KREJČIŘÍK dostal v protiútoku rychlý pas od Romančíka a propasoval puk za domácího gólmana. Asistence: Michal Romančík.
    41:46 KREJČIŘÍK - 2:3
     
    42:24
    Ze hry mají znovu více hosté. Jarovinskiho nejde odtrhnout od puku, dostal se až kousek před Ševců. Naštěstí pro Bobry už moc nezmohl, hlavné díly obraně domácích.
     
    44:01
    Hosté u puku, Bobři jen odvrací ataky soupeře.
     
    44:25
    Báchor posunul hru za modrou, útok byl ale odvrácen.
     
    44:44
    Kuchařík se mohl sám dostat před brankáře, jeho akci ale překazilo ofsajdové postavení.
     
    44:56
    Dobša prohrál souboj o puk se svým přerovským spoluhráčem Gréčem. Bobři staví útok.
     
    45:19
    Finsterle se dostal až před Šurého, jeho střelu zkušený gólman má. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    45:21
    Bořuta vyhrál buly, dopředu se dral Krejčí. Ten byl zastaven valašskou obranou a Bobři se posouvají dopředu. Je pískán faul hostí!
     
    45:44
    Vyloučení v týmu SHKM Baník Hodonín:
    Němec – 2 min., podrážení.
     
    45:59
    Valašské Meziříčí znovu využívá přesilovou hru! Před Šurým se seskupilo několik hráčů, puk za brankáře nakonec podruhé v utkání zasunul obránce MATYÁŠ GRÉČ a dorovnává tak na 3:3. Asistence: Tomáš Andris, Jakub Ďurkáč.
    45:59 Matyáš GRÉČ - 3:3
     
    46:49
    Branka Valmez nabudila. Bobři jsou zase aktivnější a více u hry.
     
    47:17
    Martiník poslal dopředu Hryciowa, ten nahrál na Kozubíka. Bobři kombinují za brankou soupeře.
     
    47:48
    Vávra ztratil puk u branky, dopředu mohl jít Krejčiřík, ale kotouč včas nezachytil.
     
    48:23
    Hodonín rozehrává odzadu, Křivohlávek ale dostal puk na svou hokejku a posílá své spoluhráče do útoku.
     
    48:54
    Fencl pálil na Šurého z pravé strany, jeho pokus má brankář v lapačce.
     
    48:54
    V souboji o puk lepší Fojtýn, ten nahodil dopředu.
     
    49:27
    Valaši jsou ale nyní na koni. Snaží se s pukem znovu dostat blízko pře brankáře.
     
    49:46
    Hyrciow chtěl dohnat nahození puku přes celé hřiště, je pískán icing.
     
    49:46
    Buly u Šurého, v souboji v rohu lepší Bobři, Hryciow ale ztratil puk u modré.
     
    50:02
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Hryciow – 2 min., nedovolené bránění.
     
    50:02
    Nahrávku Matějky ztratil Foltýn u modré. Baník znovu rozehrává.
     
    50:35
    Fencl zavezl puk za svatyni hostí. Na druhé straně má puk Gréč, ten vyhazuje.
     
    51:04
    Na druhé straně má puk Gréč, ten vyhazuje.
     
    51:14
    Jarovinskij se zkoušel dostat přes obranu Valmezu, jeho kličku překazil Ďurkáč a Bobři znovu vyhazují.
     
    51:45
    Tahle přesilovka se Hodonínu moc nevydařila, Bobři jsou u brány hostí.
     
    52:08
    Domácí už hrají v plném počtu. Jarovinskij ztratil puk u útočné modré, Fencl toho hned využil a otočil hru. Jeho střela minula branku.
     
    53:05
    Martiník vybojoval puk na středu, Rauš ho ale získal za svou bránou a posílá svůj tým dopředu.
     
    53:41
    Martiník znovu u puku, přejel modrou. Puk ztratil těsně před brankou, hodonínská obrana mu akci překazila.
     
    54:24
    Mikllík se srazil u mantinelu se svým spoluhráčem. Bobři chtěli jít dopředu, jejich akci ale překazil obránce Hodonína.
     
    54:56
    Puk přejel kousek před Ševců. Nikdo na dorážku zde ale nebyl.
     
    54:56
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Hryciow – 2 min., krosček.
     
    55:00
    Jarovinskij si s pukem dojel až ke kruhu a vypálil, branku minul.
     
    55:26
    Romančík dostal rychlou nahrávku přes mezikruží, na poslední chvíli se proti střele přesunul Ševců a zmařil jeho šanci.
     
    55:26
    Buly před brankářem Valmezu. Bobrům se nedaří vyhodit.
     
    55:46
    Šmach pálil od modré až k betonům, puk má Ševců kdesi mezi nohami.
     
    55:49
    Finsterle se dokázal s pukem dostat za modrou, Hodonín ho ale zanedlouho získal zpět s znovu se staví.
     
    56:25
    Bobři vyhazují, Fencl bojoval o puk za bránou Hodonína a vteřiny trestu tak ubíhají.
     
    56:55
    Domácí v plném počtu. Gréč rozehrál odzadu, Hryciow zachytil puk na druhé straně v útoku, kus černé gumy ale tečoval k ochranné síti. Buly u Šurého.
     
    57:22
    Bobři kombinují u brány hostí. Škápik nakonec puk získává a vyhazuje.
     
    57:56
    Bobři jsou ale zpět, Křivohlávek míchal u Šurého, střelou ale minul.
     
    58:22
    Holiš má puk za svou brankou, rozehrává dopředu.
     
    58:55
    Peš chtěl střílet před Ševců, puk mu byl ale na poslední chvíli sebrán.
     
    59:22
    Bobři se ještě sunou dopředu.
     
    59:37
    Atak Baník odrazil. Holiš pálil od středu kluziště.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Omlouváme se za technické potíže.
     
    63:58
    Ševců má po úniku Baníku zákrok, vhazuje se po jeho pravici.
     
    64:16
    Matějka se dere dopředu, je zblokován Kozubíkem.
     
    64:37
    Finsterle přejel modrou, jeho střela minula branku,.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Prodloužení o vítězi nerozhodlo, následovat budou nájezdy. Pro Bobry to je nyní druhé domácí utkání v řadě, kdy došlo až na tuto individuální soutěž.
     
    Začínat budou hosté.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Romančík neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Hryciow neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Dobša proměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Vávra neproměňuje.
     
    3. série
    0:1
    Jarovinskij neproměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Finsterle proměňuje.
     
    4. série
    1:1
    Krejčiřík neproměňuje.
     
    4. série
    2:1
    Křivohlávek proměňuje.
     
    5. série
    2:1
    Němec neproměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Bobři Valašské Meziříčí.
    Autorem vítězné branky je JAN KŘIVOHLÁVEK.
    KŘIVOHLÁVEK - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou velice napínavé utkání, ze kterého nakonec odchází vítězně domácí Bobři po samostatných nájezdech. Valaši už pomalu zapomněli, jaké je to vyhrát, druhý bod jim ale vystřelil kapitán Jan Křivohlávek! (19:52:35)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 7. Vávra (Finsterle, Hryciow), 17. Gréč (Křivohlávek, Fencl), 46. Gréč (Andris, Ďurkáč), rozh. náj. Křivohlávek – 3. Krejčiřík (Dobša, Romančík), 34. Jarovinskij (TS), 42. Krejčiřík (Romančík)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Romančík (HOM)
    0:0   Hryciow (VAL)
    2. série:
    0:1   Dobša (HOM)
    0:1   Vávra (VAL)
    3. série:
    0:1   Jarovinskij (HOM)
    1:1   Finsterle (VAL)
    4. série:
    1:1   Krejčiřík (HOM)
    2:1   Křivohlávek (VAL)
    5. série:
    2:1   Němec (HOM)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Ševců (Slovák) – Hryciow, Gréč, Holiš, Ďurkáč, Gabrhelík, Báchor (A), Sviták, Liss – Kozubík, Vávra (A), Finsterle – Fencl, Křivohlávek (C), Andris – Vavřík, Martiník, Bachánek – Stodůlka, Kuchařík.

    Trenér: Lukáš Plšek.

    SHKM Baník Hodonín: Šurý (Dolíška) – Šmach, Polesný (A), Foltýn, Miklík, Němec, Škápik (A), Rauš – Jarovinskij, Peš, Sajdl (C)- Matějka, Dufek, M. Charvát – Krejčiřík, Dobša, Romančík – Štědrý, Bořuta, Krejčí.

    Trenér: Aleš Bachánek.

    Rozhodčí: Čuňočka – Bartoň, Peluha.

    Diváci: 300.
    thejrc.org