Zlín – Třebíč 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 12.02.2023, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Michal Gago – 2 min., krosček.

    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Radim Ferda – 2 min., krosček.
     
    59:20
    Miloš Říha ml. si bere timeout!
    52:42 Matěj PSOTA - 1:3
     
    52:42
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To je smůly! Situace se nyní odvíjela podobně jako u gólu na 1:2, nicméně užuž se zdálo, že Berani mají situaci pod kontrolou. Jenomže, Daniel Huf si se Stanislavem Sadovikovem navzájem sáhli do rozehrávky, čehož využil MATĚJ PSOTA, který šel sám na Hufa, zakončení sice nedotáhl, kotouč ale i tak doskákal mezi betony bezmocného brankáře ve žlutém dresu a do sítě. Veledůležitý zásah, Třebíč odskakuje – 1:3. Asistence: Antonín Bořuta a Martin Dočekal.
     
    45:59
    Hororové střídání Vojtěcha Šilhavého, který vyrobil ještě další dvě chyby a Berani tak měli další šance, jednou už to vypadalo, že Köhlerova pobídka do brankoviště skončí úspěšnou dorážkou, nicméně nestalo se. Vojtěch Šilhavý má dost a je rád, že může usednout na střídačku.
    42:40 Ladislav BITTNER - 1:2
     
    42:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Přeci jen gól! Matěj Novák si vybruslil od mantinelu a parádním crossem na pravou tyč našel LADISLAVA BITTNERA, na kterého domácí obrana kompletně zapomněla a z první trefil. Dvacátá první branka pro hostujícího kapitána, Třebíč jde do vedení – 1:2. Asistence: Matěj Novák a Matyáš Svoboda.
     
    36:16
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Bedřich Köhler – 2 min., podrážení.
     
    34:05
    Matěj Novák se dobře prosmýkl až před Daniela Hufa a podobně jako Martin Dočekal v první třetině to zkoušel backhandem, zlínský gólman se ale nedal a výtečně zakročil!
    28:01 Michal GAGO - 1:1
     
    28:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Bedřich Köhler se dostal ke střele z vrcholku kruhu, tu ještě Pavel Jekel vyřešil, nicméně do brány z mezikruží výtečně pokračoval MICHAL GAGO, dostal se k puku, backhandem jej nahrnul na hůl a dopravil jej do sítě. Třetí přesilovka už končí využitím – 1:1. Asistence: Bedřich Köhler a Zdeněk Sedlák.
     
    26:39
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Lukáš Forman – 2 min., hákování.
     
    23:24
    Šimon Frömel tečoval střílenou přihrávku před bránu a trefuje boční síťku, na zimním stadionu Luďka Čajky to jen zahučelo.
     
    21:29
    Michal Gago zlomil hůl a tak chviličku chyběl vzadu, což vysunulo Lukáše Formana, jenž si dojel až do střely a trefuje tyč!
     
    19:52
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Martin Dočekal – 2 min., vysoká hůl.
    18:26 Daniel POIZL - 0:1
     
    18:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle je nešťastné... DANIEL POIZL neměl moc na výběr a tak zkusil nahodit na bránu, nicméně kotouč zaplachtil a propadl Danielu Hufovi někde mezi rukou a tělem. Tak trochu k překvapení všech zúčastněných končí puk v síti a Třebíč vede – 0:1. Asistence: Matyáš Svoboda a Matěj Novák.
     
    16:50
    Jakub Čechmánek překvapil Jekela pokusem na bližší tyč, za hostujícím gólmanem lehce cinkla branková konstrukce!
     
    11:04
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Tomáš Pšenička – 2 min., hákování.
     
    10:09
    Domácí obrana teď úplně zapomněla na Lukáše Formana, jenž si sjel od modré čáry, otevřel se před ním prostor, napřáhl se a pálí! Daniel Huf si podobně jako před chvílí Jekel povyjel a vyráží.
     
    08:08
    Chyba v rozehrávce a Zdeněk Sedlák se může napřáhnout a z mezikruží pálit! Pavel Jekel si povyjel a vyráží kotouč do rohu, tohle byl první těžší zákrok!
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 29. Gago (Köhler, Z. Sedlák) – 19. Poizl (Maty. Svoboda, Mat. Novák), 43. Bittner (Mat. Novák, Maty. Svoboda), 53. Psota (Bořuta, Dočekal)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Gazda (A), Husa, Suhrada, Riedl, M. Novotný, Talafa, Zbořil – M. Lang, Gago, Z. Sedlák – Frömel, Hejcman, Kubiš (C) – P. Sedláček, Sadovikov, Köhler (A) – Čechmánek, Luža.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Bořuta, Tureček, Forman, Furch, Poizl, Vodička, Fajmon – Dočekal, Bittner (C), Psota – Klímek, Malý, Ferda – Pšenička, D. Michálek, I. Sedláček – Maty. Svoboda, Šilhavý, Mat. Novák.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Kostourek, Jaroš – Blažek, Veselý
    ocianews.com