Ottawa – Calgary 4:3 (po pr.) | Nashville – Arizona 2:4 (kon.) | Minnesota – Florida 1:2 (1:2 po s.n.)
Vancouver – Detroit 1:6 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Arizona Coyotes
Úterý 14.02.2023, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Christian FISCHER - 2:4
     
    59:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Následně už to ale vyšlo poté, co Keller protáhl kotouč zpět do pásma a zpětnou přihrávkou vybídl CHRISTIANA FISCHERA. Ten zachoval chladnou hlavu, dojel s kotoučem až do mezikruží a uklidil jej do prázdné svatyně domácích. Asistence: Clayton Keller a Travis Boyd.
    44:20 Lawson CROUSE - 2:3
     
    44:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nejhorší možný scénář pro domácí Preds. Coyotes se poprvé na delší dobu dostali do pásma a po několika střelách udeřili. Maccelli se s pukem otočil kolem branky a bekhendem připravil střeleckou pozici pro LAWSON CROUSE. Ten se ani podruhé v zápase nemýlil a hosté vedou. Asistence: Matias Maccelli a Janis Moser.
    32:17 Lawson CROUSE - 2:2
     
    32:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes se v přesilovce dostali jen k jedné střele, ale i ta jim stačila na to, aby srovnali. Po kombinaci na levé straně útočné třetiny přistál puk na holi LAWSONA CROUSE a ten z vrcholku levé kruhu rozvlnil síť – 2:2. Asistence: Matias Maccelli a Janis Moser.
    28:58 Colton SISSONS - 2:1
     
    28:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Obrátka ve skóre je tady. Po rychlé kombinaci se kotouč dostal na pravý kruh ke COLTONU SISSONSOVI, jenž bleskově vypálil. Kotouč se rychle zvedl a zapadl za překvapeného Vejmelku, jenž vůbec nestihl zareagovat. Asistence: Jakov Trenin a Tanner Jeannot.
    24:41 Roman JOSI - 1:1
     
    24:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak na třetí pokus už to domácímu týmu konečně vyšlo, přesilovka využita. Preds se s tím vůbec nepárali, po nabídce Granlunda z modré vypálil kapitán ROMAN JOSI. Jeho bombu mohl Vejmelka chytit jen těžko, Johansen mu před brankou skvěle zaclonil výhled – 1:1. Asistence: Mikael Granlund a Matt Duchene.
    17:15 Nick SCHMALTZ - 0:1
     
    17:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    Právě NICK SCHMALTZ si ale poté najel na levý kruh, kam dostal přesnou krosovou přihrávku od Kellera. Hostující útočník měl dostatek času a nemýlil se, Lankinen neměl šanci. Asistence: Clayton Keller.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 25. Josi (Granlund, Duchene), 29. Sissons (Trenin, Jeannot) – 18. Schmaltz (Keller), 33. Crouse (Maccelli, Moser), 45. Crouse (Maccelli, Moser), 60. Fischer (Keller, Boyd)


    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – McDonagh, Josi (C), Ekholm (A), Lauzon, Gravel, Fabbro – Niederreiter, Glass, Duchene – Tomasino, R. Johansen, Granlund (A) – Trenin, Sissons, Jeannot – Co. Smith, Pärssinen, Jankowski.
    Trenér: John Hynes

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Välimäki, Stecher, Nemeth, Moser, J. Brown, Söderström – Keller (A), Hayton, Schmaltz – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – N. Ritchie, Boyd, Fischer (A) – Mayo, McBain, Kassian.
    Trenér: Andre Tourigny

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Schlenker – Pancich, Johnson
    bahis siteleri