Motor ČB – Pardubice 3:7 (kon.) | K. Vary – Sparta 3:6 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Litvínov 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:0 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Liberec – Třinec 3:2 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:7 (1:2, 1:1, 1:4)
HC Dynamo Pardubice
Středa 15.02.2023, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sleduje 5571 diváků.
    58:41 Adam MUSIL - 3:7
     
    58:41
    Dynamo právě vstřelilo branku! Tak to je kolaps domácích v posledních momentech! Ondřej Vála znovu vypálil od modré, tentokrát po ledě. Do jeho pokusu sáhl ADAM MUSIL, který střílí desátý gól tohoto duelu! Asistence: Ondřej Vála a Patrik Poulíček.
    58:25 Lukáš RADIL - 3:6
     
    58:25
    Dynamo právě vstřelilo branku! A je to definitivní, kdybychom byli v pardubické aréně nejspíše by na led létal čepice. Hattrick totiž zkompletoval LUKÁŠ RADIL, který jako první dojel odražený kotouč a bezpečně jej dovezl do branky. Asistence: Tomáš Zohorna a Tomáš Dvořák.
    56:42 Lukáš RADIL - 3:5
     
    56:42
    Dynamo právě vstřelilo branku! A nejspíše je rozhodnuto! Ondřej Vála nahazoval kotouč od modré, když před gólmanem projížděl LUKÁŠ RADIL, který touš tečoval za Hrachovinu. Asistence: Ondřej Vála a Robert Kousal.
     
    54:46
    A znovu v akci Jakub Valský, který našel Vondrku, který dokázal zakončit, i když byl obsazený. Pardubice nyní zachránil jeden z hráčů, který stál v brankovišti a zastavil puk před čárou!
     
    52:25
    A tohle bylo přečíslení dva na jednoho! Tomáš Hyka našel volného Lukáše Sedláka, ale ten druhý gól během krátké chvíle nestřílí. Kotouč mu totiž v rozhodující moment ujel z hokejky.
    50:09 Lukáš SEDLÁK - 3:4
     
    50:09
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubice si berou ztracené vedení zpět! Peter Čerešňák vystřelil od modré a do jeho rány sáhl LUKÁŠ SEDLÁK, který trefil kotouč nechytatelně pro Hrachovinu, jelikož ten se odrazil ještě od tyčky. Asistence: Peter Čerešňák a Tomáš Hyka.
    45:51 Milan GULAŠ - 3:3
     
    45:51
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jenže stejně je srovnáno! Lukáš Pech si sjel za branku, když se na středu hřiště odpoutal MILAN GULAŠ. Ten si sjel na jeho přihrávku a prosadil se střelou na pření tyč! Asistence: Lukáš Pech.
     
    37:20
    Martin Hanzl šikovně nahodil puk, jelikož Michal Vondrka už si najížděl do pásma. Dynamo následně sice dostalo puk mimo třetinu, ale v samostatném úniku se ocitl Jakub Valský, který ale branku těsně minul!
     
    34:01
    Jan Košťálek je na ledě!
     
    32:36
    První přesilovková formace Českých Budějovic se drží v útočném pásmu. Nakonec z toho rezultovala obrovská šance Milana Gulaše, který ovšem vůbec netrefil branku!
     
    32:01
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Jan Košťálek – 2 min., podrážení.
     
    31:36
    Jihočeši z ničeho nic ale vytvořili přečíslení dva na jednoho, které táhl Zdeněk Doležal a najížděl mu Martinš Dzierkals. Prvně jmenovaný to vzal na sebe, avšak Roman Will zasahuje betonem!
     
    28:43
    Přečíslení dva na jednoho na hostující straně! David Cienciala našel na pravé straně volného Tomáše Hyku, jehož prudká rána zápěstím končí ve výstroji gólmana. Následuje vhazování.
     
    28:28
    A tady už to vypadalo na přečíslení tři na jednoho, které trestuhodně ale nebylo ani zakončené. Zdeněk Doležal posílal přihrávku z levé strany, ale stihli ji zastavit soupeři, kteří dojeli akci. Takže bylo rychle po akci.
    25:17 Martin HANZL - 2:3
     
    25:17
    České Budějovice právě vstřelily branku! Tentokrát se Jihočeši prosazují ve vlastní přesilové hře. Lukáš Pech posílal kotouč křižným pasem na Milana Gulaše, jenže ta neprošla. Kotouč se však příhodně odrazil na hůl MARTINA HANZLA, který se trefil parádně na vzdálenější tyč! Asistence: Lukáš Pech a Stuart Percy.
     
    25:00
    David Cienciala je na ledě!
     
    24:53
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Ondřej Vála – 2 min., sekání.
    24:09 Lukáš RADIL - 1:3
     
    24:09
    Dynamo právě vstřelilo branku! Zdeněk Doležal ztratil kotouč v útočném pásmu, čehož Dynamo okamžitě využilo k bleskovému protiútoku. V tom našel Tomáš Zohorna křižnou přihrávkou LUKÁŠE RADILA, jenž se trefil do šibenice. Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    23:00
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    David Cienciala – 2 min., hrubost.
     
    22:55
    A hned měl obrovskou šanci! Kotouč se totiž odrazil až k trestné a domácí sedmička pelášila na gólmana, když ho ještě stihl doplnit Matěj Toman. Nakonec to vzal Jan Štencel na sebe, kdy si dokonce položil gólmana, ale netrefil úplně prázdnou branku!
     
    20:35
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Jan Štencel – 2 min., hákování.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    11:06 Pavol ŠTETKA - 1:2
     
    11:06
    Dynamo právě vstřelilo branku! A během další minuty je stav dokonce otočen! Tomáš Hyka posunul kotouč na střed, kde byl Jan Košťálek. Ten našel pasem dozadu najíždějícího PAVOLA ŠTETKU, který zůstal úplně nehlídán a střelou z první otáčí stav duelu. Asistence: Jan Košťálek a Tomáš Hyka.
    10:21 Tomáš VONDRÁČEK - 1:1
     
    10:21
    Dynamo právě vstřelilo branku! Po deseti minutách už je ale vyrovnáno a jedeme od znovu! Adam Musil si objel branku a neservíroval kotouč před ní, kde stihl na led položit hokejku TOMÁŠ VONDRÁČEK, který překonal bezmocného brankáře. Asistence: Adam Musil.
     
    09:32
    Dvě obrovské šance, po jedné na každé straně! Nejprve se do akce dva na jednoho hnali Lukáš Radil a Tomáš Zohorna, když proti bekhendové kličce druhého jmenovaného skvěle zakročil betonem Dominik Hrachovina. Na druhé straně si sjel do gólovky Jan Štencel, jenž nechal vyniknout lapačku Romana Willa.
     
    05:25
    Lukáš Pech je na ledě!
     
    04:29
    Patrik Poulíček je na ledě!
    03:53 Jakub VALSKÝ - 1:0
     
    03:53
    České Budějovice právě vstřelily branku! Při hře ve čtyřech se prosazují domácí, kteří jdou po čtyřech minutách do vedení! JAKUB VALSKÝ sebral odražený kotouč od mantinelu, dostal se před všechny hráče a parádní bekhendovou kličkou vykoupal pardubického gólmana, načež zasouval do prázdné branky. Bez asistence.
     
    03:25
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Lukáš Pech – 2 min., podrážení.
     
    02:29
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Patrik Poulíček – 2 min., podrážení.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 4. Valský, 26. Hanzl (Pech, Percy), 46. Gulaš (Pech) – 11. Vondráček (A. Musil), 12. Štetka (Košťálek, Hyka), 25. Radil (Zohorna), 51. L. Sedlák (Čerešňák, Hyka), 57. Radil (Vála, R. Kousal), 59. Radil (Zohorna, T. Dvořák), 59. A. Musil (Vála, Poulíček)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Percy, Hovorka, Kachyňa – Čachotský, Pech (A), Gulaš (C) – Vondrka, Hanzl, Valský – Dzierkals, M. Toman, Doležal – Strnad, Přikryl, V. Tomeček.
    Trenér: David Čermák.

    HC Dynamo Pardubice: Will (Matěcha) – Vála, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, J. Kolář (A), Bučko, Tvrdík – Cienciala, L. Sedlák, Hyka – Štetka, Zohorna (A), Radil – R. Kousal, Poulíček (C), T. Zeman – Herčík, A. Musil, Vondráček.
    Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Hribik, Šindel – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 5571
    bahis siteleri