Motor ČB – Pardubice 3:7 (kon.) | K. Vary – Sparta 3:6 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Litvínov 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:0 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Liberec – Třinec 3:2 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:7 (1:2, 1:1, 1:4)
HC Dynamo Pardubice
Středa 15.02.2023, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:03:16)
     
    Dnešní utkání sleduje 5571 diváků.
    58:41 Adam MUSIL - 3:7
     
    58:41
    Dynamo právě vstřelilo branku! Tak to je kolaps domácích v posledních momentech! Ondřej Vála znovu vypálil od modré, tentokrát po ledě. Do jeho pokusu sáhl ADAM MUSIL, který střílí desátý gól tohoto duelu! Asistence: Ondřej Vála a Patrik Poulíček.
    58:25 Lukáš RADIL - 3:6
     
    58:25
    Dynamo právě vstřelilo branku! A je to definitivní, kdybychom byli v pardubické aréně nejspíše by na led létal čepice. Hattrick totiž zkompletoval LUKÁŠ RADIL, který jako první dojel odražený kotouč a bezpečně jej dovezl do branky. Asistence: Tomáš Zohorna a Tomáš Dvořák.
     
    57:50
    No, s domácím celkem ti vypadá bledě. Prohrává o dvě branky a nemůže se dostat do pásma.
    56:42 Lukáš RADIL - 3:5
     
    56:42
    Dynamo právě vstřelilo branku! A nejspíše je rozhodnuto! Ondřej Vála nahazoval kotouč od modré, když před gólmanem projížděl LUKÁŠ RADIL, který touš tečoval za Hrachovinu. Asistence: Ondřej Vála a Robert Kousal.
     
    56:13
    Jenže to samé se o několik sekund později povedlo domácím, takže buly následuje před Hrachovinou.
     
    55:42
    Východočeši byli v tlaku a domácí gólman měl dost práce. Poté se ale jihočeští hokejisté dokázali osvobodit, načež hosté poslali kotouč jen na icing.
     
    54:46
    A znovu v akci Jakub Valský, který našel Vondrku, který dokázal zakončit, i když byl obsazený. Pardubice nyní zachránil jeden z hráčů, který stál v brankovišti a zastavil puk před čárou!
     
    54:01
    Jakub Valský parádní prostrkávačkou našel najíždějícího Michala Vondrku za obranu, jenže ten si nedokázal puk zpracovat, natož třeba zakončit.
     
    53:11
    Motor by se potřeboval držet na kotouči, což se mu zatím moc nedaří. Dynamo se dobře brání.
     
    52:25
    A tohle bylo přečíslení dva na jednoho! Tomáš Hyka našel volného Lukáše Sedláka, ale ten druhý gól během krátké chvíle nestřílí. Kotouč mu totiž v rozhodující moment ujel z hokejky.
     
    52:04
    Lukáš Sedlák se znovu pokoušel o teč nahození od modré, ovšem tentokrát úspěšný nebyl.
     
    51:39
    Tomáš Zohorna předvedl skvělé bruslení, načež posunul kotouč na modrou. Tam se do něj opřel Vála, který vyslal jedovatou ránu. Byla sražena do ochranné sítě.
     
    51:09
    Stuart Percy si od modré najížděl na křižnou přihrávku, který na něj opravdu mířila. Pardubická obrana si ale poradila a zastavila kotouč ještě před bekem.
    50:09 Lukáš SEDLÁK - 3:4
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 4. Valský, 26. Hanzl (Pech, Percy), 46. Gulaš (Pech) – 11. Vondráček (A. Musil), 12. Štetka (Košťálek, Hyka), 25. Radil (Zohorna), 51. L. Sedlák (Čerešňák, Hyka), 57. Radil (Vála, R. Kousal), 59. Radil (Zohorna, T. Dvořák), 59. A. Musil (Vála, Poulíček)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Percy, Hovorka, Kachyňa – Čachotský, Pech (A), Gulaš (C) – Vondrka, Hanzl, Valský – Dzierkals, M. Toman, Doležal – Strnad, Přikryl, V. Tomeček.
    Trenér: David Čermák.

    HC Dynamo Pardubice: Will (Matěcha) – Vála, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, J. Kolář (A), Bučko, Tvrdík – Cienciala, L. Sedlák, Hyka – Štetka, Zohorna (A), Radil – R. Kousal, Poulíček (C), T. Zeman – Herčík, A. Musil, Vondráček.
    Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Hribik, Šindel – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 5571
    ocianews.com