Opava – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Písek – Cheb 9:1 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 4:1 (kon.)
Hronov – Benátky n/J 2:10 (kon.) | Klatovy – Řisuty 3:5 (kon.) | Vyškov – Znojmo 0:6 (kon.)
Vel. Meziříčí – SHKM Hodonín 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 3:1 (kon.)
Vrchlabí – Chomutov 1:6 (kon.) | Letňany – Příbram 8:4 (kon.) | Tábor – Kobra 6:2 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
2:10 (1:1, 1:4, 0:5)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 15.02.2023, 18:00 • Zimní stadión Hronov • 2. liga skupina Západ • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Dvouciferný debakl posledního celku soutěže dokonal VÁCLAV JANKOVSKÝ, který si po další pěkné přesilovkové souhře připisuje šestý kanadský bod v zápase. Asistence: Jan Dvořák a Tomáš Mrkvička.
    56:51 Jakub HRUŠKA - 2:9
     
    56:51
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Rychlý průnik zakončil bekhendovým blafákem po ledě JAKUB HRUŠKA a nad Hronovem se vznáší hrozba potupné desítky. Asistence: Václav Jankovský a David Šafránek.
    55:52 Jan KUSÝ - 2:8
     
    55:52
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Dvořák založil protiútok hostů, domácí se jen zbavili kotouče za vlastní bránou, JAN KUSÝ zachytil u zadní tyčky Klodnerovu nepřesnou střelu a rychlou stahovačkou umístil kotouč za záda povyjetého brankáře. Asistence: Jan Klodner.
    51:10 David ŠAFRÁNEK - 2:7
     
    51:10
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    DAVID ŠAFRÁNEK dnes na východě Čech řádí a přidává čtvrtý zásah do hronovské sítě. Po skvělé přihrávce Jankovského napříč útočným pásmem mu stačilo trefit z levého kruhu odkrytou bránu a svůj úkol zvládl bez zaváhání. Asistence: Václav Jankovský a Jakub Hruška.
    40:55 Jakub HRUŠKA - 2:6
     
    40:55
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté to vykombinovali nádherně, využili laciné chyby soupeře v jeho pásmu a po sérii rychlých přihrávek doklepl do prázdné brány JAKUB HRUŠKA. Asistence: Václav Jankovský a David Šafránek.
    38:57 Václav JANKOVSKÝ - 2:5
     
    38:57
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    VÁCLAV JANKOVSKÝ zakončil po Šafránkově přihrávce jen do boční sítě. Kotouč se však vrátil na jeho hůl a zatímco se Tichý přesouval k opačné tyčce, poslal mu hostujcí útočník překvapivou zásilku dorážkou do odkryté strany. Asistence: David Šafránek a Jan Klodner.
    35:47 David ŠAFRÁNEK - 2:4
     
    35:47
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Borci z Mladoboleslavska oslavují autora hattricku. DAVID ŠAFRÁNEK využil výborné přihrávky Krále, který byl natlačen na mantinel, ale domácí si nevšímali jeho hole. Pohotovou střelou nad ledem pak z kruhu překonává Tichého a poprvé v zápase jdou hosté do trháku. Asistence: Petr Král.
    33:00 David ŠAFRÁNEK - 2:3
     
    33:00
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté hodlali protiútok dovést až do kuchyně, což se DAVIDU ŠAFRÁNKOVI po skvělé pobídce Jankovského povedlo až na druhý pokud, když vlastní střelu dorazil do prázdné brány. Asistence: Václav Jankovský a Tomáš Mrkvička.
    24:25 Arslan ACHMEŤJANOV - 2:2
     
    24:25
    Hronov právě vstřelil branku!
    Dlouho se ale hosté z vedení neradovali. Nedokázali vyhodit kotouč po mantinelu z vlastního pásma, na modré čáře ho zachytil Pavelka a nabruslil si do palebné pozice. Jeho střelu pak doráží zblízka opět ARSLAN ACHMEŤJANOV. Asistence: Jan Pavelka a Petr Poppel.
    23:54 Pavel HEJŇÁK - 1:2
     
    23:54
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Skóre otáčí průnikem po levém křídle a tvrdou střelou švihem PAVEL HEJŇÁK. Asistence: Jan Mašek a Petr Šíma.
    15:53 David ŠAFRÁNEK - 1:1
     
    15:53
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Skvělý průnik ze středního pásma předvedl DAVID ŠAFRÁNEK a prostřelil Tichého mezi betony. To je velká vzpruha pro hosty. Asistence: Tomáš Mrkvička.
    5:17 Arslan ACHMEŤJANOV - 1:0
     
    5:17
    Hronov právě vstřelil branku!
    Hosté fatálně chybovali v rozehrávce, za jejich obranu se protáhl se získaným kotoučem ARSLAN ACHMEŤJANOV, rychlou kličkou do forhendu si rozhýbal brankáře a zasunul po ledě mezi jeho betony. Bez asistence.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 6. Achmeťjanov, 25. Achmeťjanov (Pavelka, Poppel) – 16. Šafránek (Mrkvička), 24. Hejňák (Mašek, Šíma), 33. Šafránek (Jankovský, Mrkvička), 36. Šafránek (Král), 39. Jankovský (Šafránek, Klodner), 41. Hruška (Jankovský, Šafránek), 52. Šafránek (Jankovský, Hruška), 56. Kusý (Klodner), 57. Hruška (Jankovský, Šafránek), 59. Jankovský (Dvořák, Mrkvička)


    HC WIKOV Hronov: Tichý (57. Lequin) – Exner /C/, Zachariáš, Křivohlávek, Pavelka, Veselý – Boň, Achmeťjanov, Poppel – Minařík, Štrombach, Kocián – Kubeček, Hovsepjan, Subbotin.
    Trenér: Vlastislav Vondřejc

    HC Benátky nad Jizerou: Sejpal (Hofman) – Klodner, Mašek, Antoš, Němeček, Mrkvička /C/, Rajgl – Šafránek, Jankovský, Kusý – Dvořák, Král, Hejňák – Havlas, Hruška, Šíma.
    Trenér: Antonín Nečas

    Rozhodčí: Červenka – Horažďovský, Teršíp

    Diváci: 231
    bahis siteleri