Trenčín – Nové Zámky 3:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Středa 15.02.2023, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru Trenčín • Tipos Extraliga (SR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou výborný hokej. Nové Zámky viedli rozdielom dvoch gólov, ale na výhru to nestačilo. Víťazstvo Dukly zabezpečil Peter Sojčík. Ešte pri hre bez brankára skóroval obranca Pietroniro cez celé klzisko, ale už to bolo po siréne. Všetko si to overili hlavní rozhodcovia. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:18:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:28
    Nové Zámky hrajú power-play!
     
    59:09
    Pavel Kantor ešte dáva nádej Novým Zámkom! Sojčík skvelo nahral Valachovi, ale ten poistku nepridal!
     
    58:41
    Nové Zámky oddychový čas!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:34
    Rob Flick pristavoval puk na hranici modrej čiary, no našiel len Leeho. Ten tlačí svoje mužstvo do útočného pásma. Dukla to teraz nemá jednoduché.
     
    56:53
    Zakázané uvoľnenie hosťujúcich hokejistov. Takéto prerušovanie hry im veľmi nehrá do kariet.
     
    56:47
    Čacho natiahol na seba Tomáša Mikúša, ktorý musel ísť do bránenia, nakoľko bol posledným hráčom. Možno to jemne zaváňalo faulom, no pomer síl sa nebude meniť.
     
    55:46
    Loggins to nabíjal Tomášovi Klempovi na úroveň kruhov. Jeden z Trenčanov k nemu spoľahlivo pristúpil a hokejkou znemožnil strelu.
     
    53:57
    Viliam Čacho získal prihrávku súpera pred jeho kruhmi. Hneď ho brali dvaja Zámčania, ale šikovne si to prehodil z bekhendu na forhend a iba tesne, že to netrafil do bránky nekrytý Petráš.
     
    Reklamná prestávka.
     
    52:59
    Prerušená hra. Nové Zámky v ofsajde.
     
    51:58
    Nemčík mal väčšie komplikácie, keď rozhodca ukázal, že treba hrať ďalej. Juraj Mikúš ho zdolal pri mantineli a ešte sa rýchlo presunul pred LaCouveeho, ale puk k nemu nedošiel.
     
    50:00
    Pred záverečnou desaťminútovkou Trenčín vyhráva 3:2. Štadión Pavla Demitru je vo výbornej nálade a fanúšikovia chcú vidieť ešte nejaké góly.
     
    Dnešný zápas sleduje 3457 divákov!
     
    49:23
    Tomáš Mikúš srdnato pracoval v priestoroch trenčianskej brány. Podarilo sa mu získať puk, ale jeho následné odovzdávanie na modrú čiaru nedopadlo dobre.
     
    48:46
    Čiarový rozhodca zodvihol ruku a dal signál Trenčanom, že nemôžu hrať.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 23. Obdržálek (Krajčovič, Jurík), 28. Š. Petráš (Tourigny), 48. Sojčík (Valach) – 8. J. Mikúš (Faith, Múčka), 23. T. Mikúš (M. Chovan, Bezúch)


    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee – Tourigny, Starosta, Nemčík, Pietroniro, Hlaváč, Ulrych, Stahoň – M. Sloboda, Čacho, Š. Petráš – Drábek, Flick, Thelin – Valach, Sojčík, Hudec – Obdržálek, Jurík, Krajčovič.
    Trenér: Róbert Döme.

    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor – Lee, M. Chovan, Kozák, Hatala, Mamčics, Ligas, Laurenčík – Farley, Johnson, Jackson – Klempa, Ondrušek, Lapšanský – Loggins, Faith, Múčka – T. Mikúš, J. Mikúš, Bezúch.
    Trenér: Gergely Majoross.

    Rozhodčí: Výleta, Fridrich – Gegáň, Staššák.

    Diváci: 3457.
    ocianews.com