Toronto – Chicago 5:2 (kon.) | Arizona – Tampa 1:0 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Detroit 4:5 (1:2 po s.n.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Anaheim – Buffalo 3:7 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 4:6 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 16.02.2023, 03:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:07 Kirill KAPRIZOV - 2:3
     
    54:07
    Minnesota právě vstřelila branku! Minnesota nakonec dramatizuje závěr dnešního souboje! Nepřesné nahození od modré čáry si bekhendem zpracoval KIRILL KAPRIZOV, otočil se do bekhendu a přízemním pokusem překvapil gólmana! Asistence: Mats Zuccarello, Jonas Brodin.
    36:29 Nathan MACKINNON - 1:3
     
    36:29
    Colorado právě vstřelilo branku! Hostující celek opět odskakuje do vedení o dvě branky! Lehkonen pouze sklepl prudkou přihrávku na pravou stranu, kde byl rozjetý NATHAN MACKINNON, který se natlačil před branku a svižnou ránou nedal gólmanovi nárok! Asistence: Artturi Lehkonen, Devon Toews.
    27:09 Joel Eriksson Ek - 1:2
     
    27:09
    Minnesota právě vstřelila branku! Tak jsem to zakřikl! Minnesota totiž využívá početní převahu a snižuje na rozdíl jediné branky! Mats Zuccarello vypálil zápěstím z levé strany útočného pásma a JOEL ERIKSSON EK jeho pokus tečoval do sítě! Asistence: Mats Zuccarello, Matthew Boldy.
    22:20 Denis MALGIN - 0:2
     
    22:20
    Colorado právě vstřelilo branku! Colorado hned v úvodu druhé třetiny přidává druhou branku! MacKinnon nenápadně přiklepl kotouč do jízdy DENISI MALGINOVI, který zakončil zpoza obránce zápěstím a našel skulinku ve výstroji brankáře! Asistence: Nathan MacKinnon, Josh Manson.
    15:14 Andrew COGLIANO - 0:1
     
    15:14
    Colorado právě vstřelilo branku! Hostující Colorado se nakonec ještě v průběhu úvodní periody dostává do vedení! Po rychlém přechodu do útočného pásma zapomněla obrana Minnesoty na ANDREW COGLIANA, který zápěstím zakončil k zadní tyči! Asistence: Devon Toews, Samuel Girard.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. J. Eriksson Ek (Zuccarello, Boldy), 55. Kaprizov (Zuccarello, Brodin) – 16. Cogliano (D. Toews, Girard), 23. Malgin (MacKinnon, Manson), 37. MacKinnon (Lehkonen, D. Toews)


    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Brodin, Dumba (A), Goligoski, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, J. Eriksson Ek (A), Duhaime – F. Gaudreau, Steel, Greenway – Reaves, Shaw, Dewar.
    Colorado Avalanche: Georgijev (J. Johansson) – Girard, D. Toews (A), Manson, Byram, Englund, B. Hunt – Ničuškin, MacKinnon (A), Lehkonen – Rantanen (A), Compher, Rodrigues – L. O'Connor, Newhook, Cogliano – Malgin, Meyers, Nieto.

    Rozhodčí: Sutherland, Rooney – Murray, McNamara

    Diváci: 17 965
    thejrc.org