Olomouc – Vítkovice 3:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:6 (1:2, 0:3, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 19.02.2023, 15:30 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 47. kolo
Partner:
     
    58:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Domácí si nepohlídali KRZYSZTOFA TOMASZE MACIASE, který znovu ukázal přesnou střelu zápěstím do horního růžku. 3:6. Asistence: Jakub Slusarczyk a Martin Kubík.
     
    44:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí opět skórovali a znovu stáhli svou ztrátu! Úspěšným střelcem byl JAN KUČERA. Velkou šanci měli Hanáci už o pár sekund dříve, kdy trefili tyč. 3:5. Asistence: Michal Tomeček.
     
    41:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí ale přece jen přesilovku využívají a rozdíl už je jen tříbrankový! PATRIK JANECH se prosadil svižnou střelou. 2:5. Asistence: Tomáš Galvas a David Stratil.
     
    39:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ještě před koncem druhé třetiny dávají Vítkovice další gól! Rychlost po přikopnutí Chlána nabral NIKITA ZOZULIA a přesně trefil prostor nad lapačkou. 1:5. Asistence: Robert Chlán.
     
    33:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice dávají další gól a znovu se přibližují k zisku tří bodů! TOMÁŠ TOBOLA si najel do útočného pásma a radoval se díky přesné střele do šibenice. 1:4. Asistence: Martin Kubík.
     
    30:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se znovu dostávají do dvoubrankového vedení! V přečíslení dvou proti jednomu vybídl Slusarczyk kolegu KRZYSZTOFA TOMASZE MACIASE, který se nemýlil po střele z první. 1:3. Asistence: Jakub Slusarczyk.
     
    17:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali snížení! VÁCLAV KOČÍ si přebral kotouč a poté poněkud nečekaně vystřelil a našel místo u bližší tyče. Tento gól si Irgl za rámeček nedá. 1:2. Asistence: Michal Tomeček a Jan Kučera.
     
    12:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Velká chyba Olomouce v její přesilovce. Přišla ztráta puku a hned dva hostující hráči se hnali sami na Frgála. Zakončení vzal na sebe JAKUB SLUSARCZYK, který našel místo pod vyrážečkou. 0:2. Bez asistence.
     
    01:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají svou první přesilovou hru. Ke kotouči se dostal Kubík, který precizní bekhendovou přihrávkou vybídl MAXIMA VEHOVSKÉHO, který už měl snadnou práci. 0:1. Asistence: Martin Kubík a Matěj Přibyl.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 18. Kočí (Tomeček, Kučera), 42. Janech (Galvas, Stratil), 45. Kučera (Tomeček) – 2. Vehovský (Kubík, Přibyl), 13. Slusarczyk, 31. Macias (Slusarczyk), 34. Tobola (Kubík), 40. Zozulia (Chlán), 59. Macias (Slusarczyk, Kubík)


    HC Olomouc: Frgál (Nowak) – Sedláček, Kočí, Galvas, Compel, Stratil, Panáček, A. Drábek – Tomeček (A), Matašovský, Havel, Belan, Jeřábek, Pigl, Kučera (C), Pastrnek, Kusak, Bošek, Ruda, Janech
    Trenér: Karel Beran

    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Vávra) – Kalandra, Bystroň (A), Fibigr, Chaloupka, Bialy, Smolka – Přibyl, Štiak, Kubík, Krejsa (C), Tobola, Chlán, Kotásek (A), Slusarczyk, Glas, Vehovský, Zozulia, Macias
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Čuňočka, Skopal – Kráľ, Viskot
    thejrc.org