Zlín – Vítkovice 4:5 (0:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 4:6 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 8:4 (kon.)
Liberec – Jihlava 4:5 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 18.02.2023, 15:15 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 48. kolo
Partner:
     
    39:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se potřetí v utkání radují, tentokrát využívají přesilovku. Frgál neudržel ve své moci střelu z kruhu a PATRIK ŠUTÝ byl dostatečně důrazný na brankovišti. 1:3. Asistence: Miroslav Holinka a Jonáš Jobánek.
     
    36:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři poprvé v dnešním utkání vedou! Využili krátkého závaru před klecí Olomouce a do listiny střelců se tedy zapsal ADAM CEDZO. 1:2. Asistence: Filip Hrůzek.
     
    31:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se ve 32. minutě dočkali vyrovnání! V přečíslení dvou na jednoho vystřelil Bartoš, ale Frgál ještě stačil zasáhnout. Dorážející ROBIN GERYCH ovšem dostal touš do sítě. 1:1. Asistence: Jan Bartoš a Filip Hrůzek.
     
    23:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí dokázali využít svou pátou dnešní přesilovku a otevírají skóre duelu. Prosadil se přesnou střelou od modré čáry obránce VÁCLAV KOČÍ. 1:0. Asistence: Adam Havel a Jan Kučera.
    GSA

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 24. Kočí (Havel, Kučera) – 32. Gerych (Bartoš, Hrůzek), 37. Cedzo (Hrůzek), 40. Šutý (Holinka, Jobánek)


    HC Olomouc: Frgál (Nowak) – Kočí, Compel, Stratil, Panáček, Sedláček, A. Drábek – Ruda, Pigl, Kusak, Tomeček (A), Matašovský, Havel, Belan, Jeřábek, Janech, Kučera (C)
    Trenér: Karel Beran

    HC Oceláři Třinec: Král (Klimek) – Hrůzek (A), Kremnický, Zielinski, Buják, Kareš (C), Andrle, Volas – Cedzo, Sikora, Bartoš, Spěváček, Šutý (A), Moškoř, Gerych, Hlávka, Jobánek, Holinka
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Kapitanov, Kubičík – Bartoň, Bartek
    thejrc.org