Benátky n/J – Písek 4:5 (po pr.) | Vyškov – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | SHKM Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 7:4 (kon.) | Znojmo – Kopřivnice 10:0 (kon.) | Mostečtí Lvi – Tábor 1:10 (kon.)
Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 1:7 (kon.) | Kobra – Ústí n/L 4:5 (po pr.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
10:0 (4:0, 2:0, 4:0)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 18.02.2023, 17:30 • Nevoga aréna • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:11
    Orli právě vstřelili branku!
    ONDŘEJ SVOBODA tečoval bruslemi střelu Zukal a podesáté posílá kotouč za záda Baldika. Asistence: Lukáš Zukal a Jakub Köver.
     
    52:27
    Orli právě vstřelili branku!
    JAKUB KÖVER udělal Baldikovi kličku na hranici brankoviště a zakončil do prázdné branky. Asistence: Petr Beránek a Marek Špaček.
     
    51:58
    Orli právě vstřelili branku!
    PETR BERÁNEK obdržel přesnou přihrávku do mezikruží a poslal ho do víka Baldikovi branky, který vůbec nereagoval. Asistence: Jakub Köver a Dominik Tejnor.
     
    46:42
    Orli právě vstřelili branku!
    ONDŘEJ SVOBODA ve vlastním oslabení přidává sedmou trefu a 200 branku Znojma v této sezóně. Jeho nahození k překvapení všech končí v síti. Asistence: Jakub Jenáček
     
    27:38
    Orli právě vstřelili branku!
    ONDŘEJ SVOBODA před brankou tečoval střelu Mareše a kotouč pronikl Baldikovi mezi betony. Asistence: Erik Mareš a Jiří Remta.
     
    24:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Další rána už ale byla přesná a MAREK ŠPAČEK propálil vše i Baldika. Asistence: Petr Beránek a Jakub Köver.
     
    17:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Kapitán MARTIN ŠŤOVÍČEK využívá nabídnutou výhodu po nedovoleném zákroku a z podobné pozice jako u první své branky uklízí do poloprazné branky. Asistence: David Stránsky a Petr Beránek.
     
    15:13
    Orli právě vstřelili branku!
    S brankami se tu roztrhl pytel. Kapitán MARTIN ŠŤOVÍČEK dostal přihrávku do mezikruží a Baldik znovu kapituluje. Asistence: Tomáš Pigl.
     
    14:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Za pouhých 57 sekund se opřel do přihrávky Stránského MAREK ŠPAČEK a nekompromisně propálil Baldika. Asistence: David Stránský a Jakub Köver.
     
    13:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Obránce Stránský poslal na branku tvrdou ránu, po které vznikl velký zmatek v brankovišti a za autora je nakonec uveden LUKÁŠ ADÁMEK. Asistence: David Stránský a Tomáš Pigl.

    Warty

    Branky a nahrávky: 14. Adámek (Stránský, Pigl), 15. Špaček (Stránský, Köver), 16. Šťovíček (Pigl), 18. Šťovíček (Stránský, Beránek), 25. Špaček (Beránek, Köver), 28. Ondřej Svoboda (Mareš, Remta), 47. Ondřej Svoboda (Jenáček), 52. Beránek (Köver, Tejnor), 53. Köver (Beránek, Špaček), 57. Ondřej Svoboda (Zukal, Köver)


    HC LERAM Orli Znojmo: Žajdlík (Velička) – Stránský, Mareš, Jenáček, Kloz (A), Zukal, Tejnor (A), Remta – Šťovíček (C), Beránek, Špaček, Nižnikov, Köver, O. Svoboda, Kotrba, Pigl, Adámek.
    Trenér: Jiří Beroun

    HC ISMM Kopřivnice: Baldik (Kučera) – Kyselý, Marek, Dluhoš, Kelnar, Ficek, Bartošák, Petrek – Sluštík (C), Suchý (A), Urban, Pargáč, J. Mach, M. Mach, Kleniar, Barčák.
    Trenér: Ladislav Majkus

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Bohuslav Maloušek, Martin Hübl

    Diváci: 1286
    bahis siteleri