Benátky n/J – Písek 4:5 (po pr.) | Vyškov – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | SHKM Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 7:4 (kon.) | Znojmo – Kopřivnice 10:0 (kon.) | Mostečtí Lvi – Tábor 1:10 (kon.)
Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 1:7 (kon.) | Kobra – Ústí n/L 4:5 (po pr.)
po prodl.
HC Benátky nad Jizerou
4:5 (2:2, 0:1, 2:1 - 0:1)
IHC Králové Písek
Sobota 18.02.2023, 15:002. liga skupina Západ • Nadstavba B
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:25 POUZAR - 4:5
     
    62:25
    Písek právě vstřelil branku! Hosté získávají druhý, nesmírně cenný bod. Novák podržel puk v útočném pásmu a přesnou přihrávkou našel JAROSLAVA POUZARA, který trefil přesně k tyči. Asistence: Filip Novák, Yahor Hrakholski.
    53:03 RADOŠ - 4:4
     
    53:03
    Písek právě vstřelil branku! Také hosté využívají početní výhodu. Tvrdá střela JANA RADOŠE od modré čáry nadělala zmatek. Puk zůstal ležet za Sejpalovými betony, tam skákal domácí obránce Rajgl, který zřejmě srazil kotouč do vlastní branky. Asistence: Jan Matiášek.
    47:49 JANKOVSKÝ - 4:3
     
    47:49
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Benátečtí obrací skóre zápasu. Mrkvička vymyslel ze svého obranného pásma geniální přihrávku na Šafránka, ten ujel do přečíslení dvou hráčů proti jedinému a předložil kotouč VÁCLAVU JANKOVSKÉMU, který střelou na zadní tyč rozvlnil síť. Asistence: David Šafránek, Tomáš Mrkvička.
    45:56 J. DVOŘÁK - 3:3
     
    45:56
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Benátečtí se znovu usadili v útočném pásmu. Lukáš Tondr ještě puk do branky nepropasíroval, hlídkující JAN DVOŘÁK úž byl ale přesný. Asistence: Lukáš Tondr, Václav Jankovský.
    36:32 MATIÁŠEK - 2:3
     
    36:32
    Písek právě vstřelil branku! Po konci početní nevýhody byli domácí hráči pod tlakem. Po obléhání Sejpalovy branky nakonec mířil přesně JAN MATIÁŠEK. Asistence: Matěj Novotný, Filip Cháb.
    16:47 BŘEZINA - 2:2
     
    16:47
    Písek právě vstřelil branku! Hostům se daří vyrovnat. V obrovské šanci se ocitl Volf, toho ještě Sejpal vychytal. Už to vypadalo, že domácí dostanou puk do bezpečí, to se jim ale nepodařilo a dorážka JANA BŘEZINY končí za zády marně se natahujícího se Sejpala. Asistence: Lukáš Volf, Jan Matiášek.
    10:34 J. DVOŘÁK - 2:1
     
    10:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Benátečtí udeřili při vlastním oslabení. Váhající hosty donutil k chybě Havlas, který poslal puk před branku na JANA DVOŘÁKA, ten si rozhýbal Kříže a zasunul puk do branky. Poté už mohl jen slavit. Asistence: Vojtěch Havlas.
    6:37 ŠAFRÁNEK - 1:1
     
    6:37
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku! Hosté propadli v útočném pásmu, z čehož plynulo rychlé přečíslení. S pukem na holi uháněl do přečíslení Jankovský, ten předložil kotouč najíždějícímu DAVIDU ŠAFRÁNKOVI, který perfektní střelou dostal puk za záda marně se přesunujícího se Kříže. Asistence: Václav Jankovský, Tomáš Mrkvička.
    2:19 HANUS - 0:1
     
    2:19
    Písek právě vstřelil branku! Hosté hned svoji první početní výhodu využívají. Na modré opět napřáhl VLADIMÍR HANUS, Sejpal měl zakrytý výhled a puk končí přesně v levém horním růžku benátecké branky. Asistence: Jan Matiášek, Jan Radoš.

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 7. Šafránek (Jankovský, Mrkvička), 11. J. Dvořák (Havlas), 46. J. Dvořák (L. Tondr, Jankovský), 48. Jankovský (Šafránek, Mrkvička) – 3. Hanus (Matiášek, Radoš), 17. Březina (Volf, Matiášek), 37. Matiášek (Novotný, Cháb), 54. Radoš (Matiášek), 63. Pouzar (Novák, Hrakholski)


    HC Benátky nad Jizerou: Sejpal (Hofman) – Mrkvička, Klodner, Antoš, Rajgl, Němeček, Mašek – L. Tondr, Havlas, J. Dvořák – M. Tondr, Šafránek, Jankovský – Šíma, Král, Hejňák – Kusý, Peca.
    Trenér: Nečas

    IHC Králové Písek: Kříž (Novák) – M. Dvořák, Kurfürst, Hanus, Radoš, Pavlát, Novák, Turek – Hollar, Cháb, Volf, Brož, Březina, Macháček, Novotný, Matiášek, Hrakholski, Pouzar, Chocholoušek.
    Trenér: Matušík

    Rozhodčí: Domský – Brož, Jurak

    Diváci: 205
    ocianews.com