Litvínov – Třinec 4:3 (po pr.) | K. Vary – Pardubice 0:5 (kon.) | Liberec – Sparta 2:1 (kon.)
Vítkovice – Motor ČB 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
Kladno – Olomouc 4:5 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Neděle 19.02.2023, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    HC Kometa Brno:

    Brněnský tým dal zapomenout bídným výsledkům. Od 24. ledna nebodoval v jediném utkání, to když na ledě Hradce Králové padla nejtěsnějším možným rozdílem. Jinak se však Jihomoravanům poměrně daří, doma dokonce po čtyřech duelech nepoznali přemožitele.

    Kometu táhne již klubová persona Petr Holík, který se s bilancí 11+32 řadí mezi pět nejproduktivnějších hráčů Tipsport extraligy a navíc je druhým nejlepším nahrávačem soutěže. V posledním kole na ledě Litvínova pak již 19. branku v sezoně obstaral nejlepší střelec Jihomoravanů Luboš Horký. Skvělým tahem brněnského sportovního úseku se ukazuje angažování Kristiána Pospíšila, který v patnácti duelech nasbíral 18 kanadských bodů. Daří se i Jakubu Flekovi 16+8.

    Brno se může maximálně spolehnout na přesilové hry, ve kterých je nejlepším týmem soutěže s procentuálním využitím na hodnotě 28.03. Členem speciální formace je také Adam Zbořil, který nastupuje na pozici falešného beka a zaznamenal 5 branek a 23 asistencí. Z opravdových zadáků se začíná čím dál víc prosazovat Tomáš Kundrátek (4+9). Podpořit útok umí také rychlonohý Marek Ďaloga, což se sice neprojevuje tolik v zisku kanadských bodů, ale v černé práci určitě.

    Jasnou jedničkou Brna je v posledních utkání Dominik Furch, který letos už pětkrát zavřel svou branku, z toho třikrát se tak stalo v posledních třech týdnech.
     
    BK Mladá Boleslav:

    Tým Mladé Boleslavi se výsledkově trápí, poslední tříbodové vítězství zaznamenal 24. ledna, když na domácím ledě deklasoval v poměru 4:0 Olomouc. Od té doby však zaznamenal pouze dvoubodový zisk. Středočechy prakticky po celý průběh sezony trápí nízká produktivita. Účinkem se minuly hráčské výměny i trenérská rošáda, když místo hlavního trenéra převzal po Ladislavu Čihákovi ještě loni hlavní trenér Komety Jiří Kalouse. Mladá Boleslav sice stále drží pozici zaručující účast v předkole play-off, ale pokus nezvrátí nepříznivý výsledkový trend, bude se muset až do posledního kola prát nejen po pokračování sezony v předkole, ale také o extraligovou příslušnost, v opačném případě není vyloučeno, že středočeský klub bude muset absolvovat nevyzpytatelnou baráž, aktuálně poslední Motor totiž ztrácí hratelné čtyři body.

    Po odchodu Pavla Kousala do Sparty táhne mladoboleslavské mužstvo z pozice nejproduktivnějšího hráče slovenský forvard Robért Lantoši (7+17), nejlepším střelcem je s 10 trefami reprezentant Ondřej Najman. Bídnou týmovou produktivitu se snaží podpořit i kapitán Ján Stránský (9+10). Z obránců umí produktivitu podpořit finský zadák Alex Lintuniemi (4+11).

    Mladá Boleslav disponuje vyrovnanou a zkušenou brankářskou dvojicí. Více prostoru dostal zatím Filip Novotný, který ve 30 duelech pokryl 92.05 % střel soupeřů a průměrně inkasoval 2.24 branky na zápas. Gašper Krošelj je na tom podobně, proti Kometě už absolvoval mnoho utkání, dostane důvěru i dnes?
     
    BRNO vs. MLADÁ BOLESLAV

    Hezkou neděli z Brna. Už jen pět zápasů zbývá do konce základní části Tipsport extraligy. Zajímavá situace se rodí ve spodních patrech tabulky, kde se ještě bojuje o poslední vstupenky do předkola play-off, ale především i o jistotu extraligové příslušnosti pro příští ročník. Nedělní soupeř Komety se díky šesti prohraným utkáním v řadě nebezpečně přiblížil barážové hrozbě, od které jí dělí pouze čtyři body. Kometa naopak doma ladí formu na blížící se vyřazovací část, uspěje před domácím publikem popáté v řadě?
    Zvítězí dnes Středočeši v Brně?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Furch (Čiliak) – Ďaloga, Kundrátek (A), Kučeřík, Holland, Hrbas, Ščotka, Němec – Ondráček, Holík, Horký – Zaťovič (C), Zbořil, Šalé – Flek, Kollár, Pospíšil – Vincour (A), Strömberg, Koblížek.
    Trenér: Martinec

    BK Mladá Boleslav: Novotný (Krošelj) – Pýcha, Lintuniemi, Jánošík, Pláněk (A), Štich, Bernad – Malát, O. Roman, Lantoši – Söderlund, Fořt, J. Stránský (C) – Šmerha, O. Najman (A), Šťastný – Lunter, Bičevskis, Závora – Přibyl.
    Trenér: Kalous

    Rozhodčí: Jeřábek, Cabák – Rampír, Axman.
     
    Ještě než vypukne utkání mezi Brnem a Mladou Boleslaví, budeme svědky slavnostního ceremoniálu při příležitosti 90. narozenin brněnské legendy pana Františka Mašlaně.
     
    Brněnská aréna aplaudovala ve stoje legendě místního klubu k životnímu jubileu. Nyní už se vše schyluje k zahájení utkání.
     
    František Mašlaň ještě stihl obstarat slavnostní vhazování mezi hole Petra Holíka a Ondřeje Romana, už za malou chvíli si oba borci vhazování zopakují na ostro.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Hosté úspěšnější na úvodním vhazování, puk si ale velmi rychle převzala brněnská obrana.
     
    00:18
    Brněnský obránce předvedl svižnou jízdu do útočného pásma, kde přinutil hostujícího brankáře Novotného k pohotovému zákroku betonem.
     
    00:29
    Po vhazování v útočném pásmu se puk dostal na modrou čáru, odkud zamířil Kundrátek, branku hostů přestřelil.
     
    00:53
    Za Mladou Boleslav se snažil zahrozit Söderlund, Kučeřík však dokázal jeho střelu přizvednout a Furch zatím zasahovat nemusel.
     
    01:24
    Brňané se znovu perou o prostor v útočném pásmu a snaží se soupeře ze středu Čech dostat pod tlak.
     
    01:57
    Ščotka nerozehrál přesně, Závora však tohoto zaváhání brněnského zadáka nevyužil a byl ihned ozbrojen. Hosté se zatím nemohou dostat k držení kotouče.
     
    03:08
    Lantoši zavezl puk do obranného pásma Brna, kde vyzval ke střele Pláňka, jeho pokus zablokoval Ondráček, následně puk skončil mimo ledovou plochu, vhazovat se bude před Furchem.
     
    03:39
    Aktivita Komety z úvodních minut opadla, Hrbas pouze nahodil a hosté z Mladé Boleslavi se osmělují k dalšímu protiútoku.
     
    04:21
    Hra je přerušena, protože brněnská branka vypadla ze svého postavení.
     
    05:38
    Bičevskis nyní dobruslil odražený puk od zadního mantinelu v útočném pásmu a ocitl se ve slibné pozici, branku Brna však minul!
     
    06:06
    Středočeši se znovu snaží usadit v útočném pásmu, v posledních okamžicích jsou aktivnějším týmem.
     
    06:32
    Malát našel mezi kruhy postaveného Lantošiho, ještě než však stačil slovenský forvard zamířil, obětavě se proti němu vrhl Pospíšil a vypíchl mu kotouč.
     
    07:10
    Stránský otestoval Furchovu pozornost střelou od pravého mantinelu, brněnský brankář ukryl puk v lapačce a následuje komerční přestávka.
     
    07:33
    Pláněk teď promáchl puk na modré čáře a hosté musejí vyklidit útočnou třetinu.
     
    08:02
    Kometa pouze vyhazuje puky tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění, při snaze o bleskový návrat před Furcha se Najman dostal do ofsajdu.
     
    09:03
    Kometa po delší době zahrozila, Ondráček to zkoušel zpoza branky na bližší tyč, Novotný byl připraven tento prostor zabezpečit.
     
    09:31
    Horkého střelu tečoval Ondráček a Novotný měl teď velké štěstí, že puk nemířil do jeho branky, protože při snaze zachytit puk do lapačky pouze promáchl.
     
    10:24
    Středočeši jsou teď nepřesní v kombinacích, díky tomu znovu přišli o útočné pásmo.
     
    10:38
    Na druhé straně zahrozil po individuální akci na levém křídle Pospíšil, jeho prudká rána skončila těsně mimo mladoboleslavskou branku.
     
    11:23
    Vincour našel na modré čáře rozjetého Strömberga, ten sice mezi dvěma bránícími hráči Mladé Boleslavi zakončil, ale branku minul.
     
    12:30
    Kometa nyní vyhodila puk pouze na zakázané uvolnění, hosté tak získávají útočné pásmo.
     
    13:03
    Malát směřoval puk na Lintuniemiho, ten ještě vylepšil pozici Lantošimu, ale to už bylo ze strany hostů až příliš překombinováno.
     
    13:37
    Holík byl teď blízko vedoucí brance, Kučeřík dokázal v pádu ještě propasírovat puk na prvně jmenovaného, z bezprostřední blízkosti ale Holík Novotného branku přestřelil!
     
    14:55
    Furch si připsal důležitý zákrok betonem proti prudké ráně Šmerhy, brněnský brankář to zvládl i přes clonící skrumáž hráčů.
     
    16:23
    Aktuálně se hra přesouvá ze strany na stranu, je to spíše bojovný hokej.
     
    17:05
    Lintuniemi chyboval na útočné modré čáře a do přečíslení vyrazil Pospíšil podporován Flekem, prvně jmenovaný vzal zakončení na sebe, Novotný dokázal včas vyrazit betonem! Každopádně to byla druhá obrovská příležitost Brna v utkání k otevření skóre.
     
    17:55
    Do další slibné pozice si nabruslil Ďaloga, ale i tentokrát Novotný včas vytasil svůj beton.
     
    18:29
    Na druhé straně dostal puk na volej Bernad i brněnský brankář Furch předvádí dostatečný postřeh a zatím podává stoprocentní výkon.
     
    18:44
    Po dlouhé době je přerušená hra, a tak následuje druhá komerční přestávka.
     
    19:12
    Hosté se teď nikam neženou a snaží se v poklidu zkonsolidovat v obranném pásmu.
     
    19:33
    Lantoši se snažil uvolnit na střelu Jánošíka, tomu ale puk přeskočil čepel hole a hostující obránce pro puk musí až do neutrální zóny.
     
    19:59
    V samotném závěru ještě Furcha protáhl pohotovou střelou od modré čáry Pýcha, brněnský brankář schoval puk v lapačce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství je za námi, branku jsme zatím neviděli, blízko k tomu měli brněnští hráči Holík s Pospíšilem, ale Novotný zatím předvádí stoprocentní výkon stejně jako jeho sok Furch. Hraje se zatím také disciplinovaně, hlavní rozhodčí nemusel ani jednou vylučovat. Druhá třetina odstartuje na brněnském ledě v 17:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Kundrátek obdržel puk na modrou čáru, odkud hledal skulinku mezi Novotného betony, hostující brankář včas zasáhl.
     
    21:15
    Kometa hledá cesty do útočného pásma, ale hostům se teď podařilo zabezpečit modrou čáru.
     
    21:58
    Najman hledal před Furchem postaveného Šťastného, brněnská obrana však dokázal druhého jmenovaného včas odzbrojit.
     
    22:20
    Lantoši se snažil od modré čáry prostřelit skrumáž před Furchem, brněnský brankář zasáhl vyrážečkou.
     
    22:30
    Na druhou stranu se v přečíslení dva na jednoho řítil Zbořil se Zaťovičem, prvně jmenovaný mířil na vzdálenější tyč, Novotný však svůj tým podržel pohotovým zákrokem betonem a Zaťovič se po dorážce dotahoval marně.
     
    23:50
    Fořt poslal puk na pravé křídlo, odkud napřáhl k prudké ráně Stránský, také Furch zatím předvádí stoprocentní výkon.
     
    24:15
    Pospíšil poslal puk na hranici brankoviště Kollárovi, brněnský útočník však z výhodné pozice branku minul.
     
    25:14
    Boleslav aktivně kombinovala v útočném pásmu, ke střele se ale nedostala, a tak pro změnu útočí Kometa.
     
    25:53
    Také Brnu se teď daří svírat soupeře, Holland napřáhl od modré čáry, ale střela mu vůbec nesedla.
     
    26:04
    Komerční přestávka.
     
    27:10
    Kometa doslova honí puk v útočném pásmu, zatím se nedostává k dalšímu ohrožení branky.
     
    27:21
    Hosté bleskově otočili hru a nabito dostal na pravý kruh Roman, střela mu ale vůbec nesedla, mezitím vypadla Furchova branka ze svého postavení a hra je přerušena.
     
    27:54
    Festival nepřesných střeleckých pokusů pokračuje, nyní to marně zkoušel brněnský zadák Kučeřík.
     
    28:51
    Po nahození Štiha dorážek z bekhendu závora, Furch dokázal puk vyrazit, ale Brno bude hrát v oslabení.
     
    28:53
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Marek Hrbas – 2 min., podrážení.
     
    29:00
    Kučeřík ve spolupráci s Flekem osvobodili Brno.
     
    29:34
    Pýcha nabil Lintuniemimu, finský zadák ve službách Mladé Boleslavi minul.
     
    29:50
    Lintuniemi znovu zakončoval souhru Boleslavi, tentokrát už Furch dokázal udržet puk ve výstroji a hra je přerušena. Kometa posílá na led čerstvé síly.
     
    30:00
    Marek Ďaloga využil své rychlosti a zavezl puk až do obranného pásma hostů, kde posbíral cenné vteřinky pro domácí tým.
     
    30:27
    Další vyhození Brna obstaral Ščotka.
     
    30:54
    Šťastný nabil Najmanovi k prudké ráně v mezikruží, ten branku minul a do protiútoku vystartoval Flek, mezitím naskakoval z trestné lavice Hrbas, Kometa se ale dostala do ofsajdu.
     
    32:23
    Šťastný narušil rozehrávku Brna, ale nedokázal zakončit, nadále sledujeme utkání plné nepřesností.
     
    32:53
    Pláněk teď z voleje trefil pouze svého spoluhráče Janošíka, a tak se Furch nemusel vzrušovat.
     
    33:12
    Na druhé straně zkusil z otočky vypálit Flek, ale trefil pouze brankáře Novotného.
     
    33:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Povedený protiútok hostů končí první brankou v dnešním utkání! Přečíslení tři na dva vedl Lantoši a přihrávkou přes Janošíka se do střelecké pozice na pravém kruhu dostal SEBASTIÁN MALÁT, kterému se podařilo prostřelit brněnského brankáře. Asistence: Adam Jánošík, Robert Lantoši.
    33:37 Sebastián MALÁT - 0:1
     
    33:57
    Furch teď podržel puk a je nařízená komerční přestávka.
     
    34:14
    Kometa bude mít příležitost k vyrovnání. Menší trest za hákování nafasoval obránce Pavel Pýcha.
     
    34:45
    Kundrátek z voleje trefil boční konstrukci hostující klece.
     
    34:55
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa vyrovnává v přesilové hře a dokazuje, že v této disciplíně je nemilosrdná. Na pravém kruhu dokázal přesně zamířit PETR HOLÍK, dobrou práci předvedl také Strömberg, který zaclonil Novotnému ve výhledu. Asistence: Adam Zbořil, Tomáš Kundrátek.
    34:55 Petr HOLÍK - 1:1
     
    36:01
    Boleslav chybuje v obraně a Pospíšil připravil zpoza branky možnost pro Fleka, druhý jmenovaný pálil z voleje, ale vylámal si zuby na brankáři Notovném.
     
    36:33
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Adam Jánošík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:45
    Kundrátkovu střelu Novotný neudržel, ale jeho obránci mu teď pomohli, když ve zmatku před jeho svatyní odpálili puk do bezpečí.
     
    37:13
    Další pokus Kundrátka tentokrát zblokovaný nad branku hostů.
     
    37:38
    Dobrá práce Fořta teď dala hostům příležitost vydechnout.
     
    38:15
    Pospíšil nabil Kučeříkovi, jeho rána končí těsně mimo, ale Kometa nadále svírá oslabené hosty.
     
    38:33
    Mladá Boleslav hraje v plném počtu.
     
    39:08
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Marek Hrbas – 2 min., podrážení.
     
    39:19
    Lantoši prudce vypálil z voleje na pravém kruhu, branku přestřelil a puk se podél mantinelu svezl až k brankáři Novotnému.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dějství bylo mnohem zajímavější než to úvodní. Především proto, že konečně padaly branky. Po několika šancích na obou stranách se do vedení po polovině zápasu dočkali jako první hosté, když v přečíslení doputoval kotouč k Malátovi a ten sám před Furchem trefil přesně do šibenice. Domácí si však brzy připravili odpověď a pomohli si využitou přesilovkou, z pravého kruhu pálil pohotově na zadní tyč pod vyrážečku gólmana Holík. Boleslav bude hrát zkraje druhé části ještě více než minutu přesilovku.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Mladá Boleslav pokračuje v početní výhodě a ihned se usadila v útočném pásmu.
     
    40:34
    Střelu Lintuniemiho Furch vyrazil a Vincour osvobodil domácí tým.
     
    41:00
    Další brněnské vyhození obstaral Kollár.
     
    41:08
    Kometa hraje v plném počtu.
     
    41:59
    Boleslav držela pásmo i v plném počtu hráčů, ale Jánošík nedokázal prostřelit obranu Brna.
     
    42:47
    Fořt tečoval nahození Bernada, ale puk skončil mimo branku Brna.
     
    43:44
    Kometa se až teď dostala poprvé v rámci třetí třetiny do útočného pásma, zde se ale příliš dlouho neohřála.
     
    44:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Středočeši nakonec přeci jen těží z aktivity, kterou předvádí na startu třetí třetiny a znovu si berou zpět jednobrankový náskok. Roman zavezl puk do útočného pásma a z pravého křídla našel před brankou Brna ADAMA JÁNOŠÍKA, kterému se podařilo překonat Furcha. Asistence: Ondřej Roman, Martin Pláněk.
    44:37 Adam JÁNOŠÍK - 1:2
     
    45:13
    Kometa se snaží odpovědět a ihned se usadila v útočném pásmu.
     
    45:50
    Lintuniemi vyhodil puk s pomocí plexiskla mimo ledovou plochu, vhazovat se bude před Novotným.
     
    46:18
    Koblížek vyzýval ke střele Vincoura, ale ten jen promáchl puk v mezikruží.
     
    47:07
    Kučeříkovu střelu vytěsnil Bičevskis, hostům se poté podařilo vyrazit do protiútoku.
     
    47:48
    Skákavý kotouč Novotný teď raději podržel a je nařízená komerční přestávka.
     
    48:45
    Šmerha nabil v útočném pásmu, ale bránícího Hrbase neobstřelil.
     
    49:07
    Hosté se snaží pálit co to jde, ale jejich rány blokuje obrana Komety, nicméně Středočechům se daří držet puk v bezpečné vzdálenosti od Novotného a domácí se nemohou vůbec dostat do tempa.
     
    50:25
    Koblížek našel na hranici hostujícího brankoviště Zaťoviče, brněnský kapitán však nedokázal usměrnit puk za brankáře Novotného! Z ničeho nic se zrodila obrovská příležitost Komety k vyrovnání.
     
    51:10
    Holík poslal pas na Horkého, na poslední chvíli ale dobře zapracoval obránce Jánošík, který znemožnil brněnskému kanonýrovi zakončit.
     
    51:43
    Po nahození Bernada se puk odrazil na hůl Najmana, Furch však dokázal českého reprezentanta vychytat.
     
    52:18
    Jakub Flek předvedl rychlou výměnu puku s Ďalogou, střelu brněnského zadáka na poslední chvíli zblokoval Lintuniemi.
     
    52:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Středočeši odskakují do dvoubrankového náskoku a nyní mají k vítězství opravdu blízko! Fořt našel přihrávkou dobře postaveného DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který nadvakrát poslal puk za záda brankáře Furcha. Asistence: Tomáš Fořt.
    52:47 David ŠŤASTNÝ - 1:3
     
    53:35
    Mladá Boleslav je nadále aktivní a hluboko forčekuje.
     
    54:20
    Kometa se marně pokouší o průnik do útočného pásma, hosté se v defenzívě dobře zorganizovali.
     
    55:48
    Nyní už je Kometa usazena v útočném pásmu, ale zatím nevystřelila.
     
    56:02
    Hosté vyhnali soupeře z obranného pásma a cenné vteřinky posbíral Šťastný.
     
    56:43
    Pláněk napřáhl na modré čáře, puk po zákroku Furcha chvíli poskakoval před brankou domácích, ale brněnský brankář se včas orientoval a hru přerušil, následuje ještě poslední komerční přestávka.
     
    56:43
    Dnešní utkání sleduje 6169 diváků.
     
    57:00
    Zaťovič poslal puk na pravé křídlo, kde si puk převzal Horký a přinutil Novotného k zákroku, domácí tak získávají vhazování v útočném pásmu.
     
    57:00
    Kometa jde do akce v šesti!
     
    57:33
    Kundrátkovi střela od modré nesedla, ale Brno ještě drží puk na hokejkách.
     
    58:04
    Hostující brankář Novotný se pokusil trefit odkrytou branku Brna, ale nedokázal přesně zamířit, puk neměl potřebnou razanci a nepíská se zakázané uvolnění, takže i tak dobrá práce hostujícího brankáře.
     
    58:45
    Kometa se zdržuje s pukem ve vlastním pásmu a z domácích tribun se ozývá pískot.
     
    59:06
    Hra je přerušena pro zásah vysokou holí. Kometa si bere oddechový čas.
     
    59:19
    Roman vyvezl puk do středního pásma, kde byl sražen na střídačku Brna, vhazovat se bude v neutrální zóně, Furch se vrací do branky.
     
    59:36
    Furch odjíždí na střídačku, Brnu už ale moc času nezbývá.
     
    59:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Hostům se pod Špilberkem podaří přerušit černou sérii porážek. Kotouč do odkryté branky Brna dopravil JAN STRÁNSKÝ a stvrzuje tak tříbodový export do Středočeského kraje. Asistence: Tomáš Fořt.
    59:48 Jan STRÁNSKÝ - 1:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Mladá Boleslav i počtvrté v sezoně vítězí nad brněnskou Kometou a především ukončila černou sérii šesti porážek v řadě. Vítězství hostů se zrodilo ve třetí třetině, kdy hostům vrátil vedení Adam Jánošík. Brno působilo pasivním dojmem a toho pak hosté využili, když další kombinaci zakončil David Šťastný. Brno se nedostalo ani k závěrečnému náporu a konečný výsledek pečetil trefou do odkryté branky Jan Stránský. Kometa tak po čtyřech domácích vyhraných utkání našla přemožitele. Z mé strany je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a z jihu Moravy vám přeji příjemný zbytek nedělního večera.

    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni:

    Adam Jánošík (MBL)

    Rhett Holland (KOM) (19:20:46)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 35. Holík (Zbořil, Kundrátek) – 34. Malát (Jánošík, Lantoši), 45. Jánošík (O. Roman, Pláněk), 53. Šťastný (Fořt), 60. J. Stránský (Fořt)


    HC Kometa Brno: Furch (Čiliak) – Ďaloga, Kundrátek (A), Kučeřík, Holland, Hrbas, Ščotka, Němec – Ondráček, Holík, Horký – Zaťovič (C), Zbořil, Šalé – Flek, Kollár, Pospíšil – Vincour (A), Strömberg, Koblížek.
    Trenér: Martinec

    BK Mladá Boleslav: Novotný (Krošelj) – Pýcha, Lintuniemi, Jánošík, Pláněk (A), Štich, Bernad – Malát, O. Roman, Lantoši – Söderlund, Fořt, J. Stránský (C) – Šmerha, O. Najman (A), Šťastný – Lunter, Bičevskis, Závora – Přibyl.
    Trenér: Kalous

    Rozhodčí: Jeřábek, Cabák – Rampír, Axman

    Diváci: 6169
    thejrc.org