Litvínov – Třinec 4:3 (po pr.) | K. Vary – Pardubice 0:5 (kon.) | Liberec – Sparta 2:1 (kon.)
Vítkovice – Motor ČB 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
Kladno – Olomouc 4:5 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Neděle 19.02.2023, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Jan STRÁNSKÝ - 1:4
     
    59:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Hostům se pod Špilberkem podaří přerušit černou sérii porážek. Kotouč do odkryté branky Brna dopravil JAN STRÁNSKÝ a stvrzuje tak tříbodový export do Středočeského kraje. Asistence: Tomáš Fořt.
    52:47 David ŠŤASTNÝ - 1:3
     
    52:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Středočeši odskakují do dvoubrankového náskoku a nyní mají k vítězství opravdu blízko! Fořt našel přihrávkou dobře postaveného DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který nadvakrát poslal puk za záda brankáře Furcha. Asistence: Tomáš Fořt.
    44:37 Adam JÁNOŠÍK - 1:2
     
    44:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Středočeši nakonec přeci jen těží z aktivity, kterou předvádí na startu třetí třetiny a znovu si berou zpět jednobrankový náskok. Roman zavezl puk do útočného pásma a z pravého křídla našel před brankou Brna ADAMA JÁNOŠÍKA, kterému se podařilo překonat Furcha. Asistence: Ondřej Roman, Martin Pláněk.
    34:55 Petr HOLÍK - 1:1
     
    34:55
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa vyrovnává v přesilové hře a dokazuje, že v této disciplíně je nemilosrdná. Na pravém kruhu dokázal přesně zamířit PETR HOLÍK, dobrou práci předvedl také Strömberg, který zaclonil Novotnému ve výhledu. Asistence: Adam Zbořil, Tomáš Kundrátek.
    33:37 Sebastián MALÁT - 0:1
     
    33:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Povedený protiútok hostů končí první brankou v dnešním utkání! Přečíslení tři na dva vedl Lantoši a přihrávkou přes Janošíka se do střelecké pozice na pravém kruhu dostal SEBASTIÁN MALÁT, kterému se podařilo prostřelit brněnského brankáře. Asistence: Adam Jánošík, Robert Lantoši.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 35. Holík (Zbořil, Kundrátek) – 34. Malát (Jánošík, Lantoši), 45. Jánošík (O. Roman, Pláněk), 53. Šťastný (Fořt), 60. J. Stránský (Fořt)


    HC Kometa Brno: Furch (Čiliak) – Ďaloga, Kundrátek (A), Kučeřík, Holland, Hrbas, Ščotka, Němec – Ondráček, Holík, Horký – Zaťovič (C), Zbořil, Šalé – Flek, Kollár, Pospíšil – Vincour (A), Strömberg, Koblížek.
    Trenér: Martinec

    BK Mladá Boleslav: Novotný (Krošelj) – Pýcha, Lintuniemi, Jánošík, Pláněk (A), Štich, Bernad – Malát, O. Roman, Lantoši – Söderlund, Fořt, J. Stránský (C) – Šmerha, O. Najman (A), Šťastný – Lunter, Bičevskis, Závora – Přibyl.
    Trenér: Kalous

    Rozhodčí: Jeřábek, Cabák – Rampír, Axman

    Diváci: 6169
    bahis siteleri