Boston – NY Islanders 6:2 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:5 (kon.) | Dallas – Columbus 1:4 (kon.)
Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Carolina – Washington 4:1 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 6:2 (kon.)
Calgary – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:5 (2:0 po s.n.) | San Jose – Buffalo 2:4 (kon.)
Seattle – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Tampa 5:4 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:3 (kon.)
Ottawa – St. Louis 7:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:5 (po pr.)
po prodl.
Calgary Flames
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 1:0)
New York Rangers
Neděle 19.02.2023, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:28 Mikael BACKLUND - 3:2
     
    61:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru a rozhodují o svém vítězství! Andersson poslal přihrávku do pravého kruhu Huberdeauovi, jenž si poté najel na střed a jeho střelu přímo před Halákem skvěle tečoval MIKAEL BACKLUND, jenž nasměroval touš přesně mezi betony slovenského brankáře. Asistence: Jonathan Huberdeau, Rasmus Andersson.
    52:48 Alexis LAFRENIERE - 2:2
     
    52:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers využívají přesilovou hru! Hosté se dostali do svého útočného pásma, kde nakonec Trocheck nahrál zpoza klece ALEXI LAFRENIEROVI, jehož střelu Markström neudržel a touš se klouzal po brankové čáře, odkud jej do vlastní sítě nešťastně dopravil Coleman, který ho zřejmě chtěl spíš uklidit pryč. Asistence: Vincent Trocheck, Filip Chytil.
    36:53 Vladimir TARASENKO - 2:1
     
    36:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nyní už se hostující hokejisté konečně dočkávají! Panarin velmi dobře přihrál mezi kruhy Trocheckovi, který si před Markströmem chtěl přehodit puk z bekhendu na forhend, ale touš mu nakonec ujel příhodně na hůl VLADMIRA TARASENKA, jenž už ho napálil do domácí klece. Asistence: Vincent Trocheck, Artěmij Panarin.
    00:47 Nazem KADRI - 2:0
     
    00:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelný začátek Flames! Calgary sice nevyhrálo následné vhazování, jenže Rangers jim kotouč doslova darovali, a tak si domácí hráči mezi sebou v útoku vyměnili touš a Huberdeau nakonec nahrál pod sebe na NAZEMA KADRIHO, který se do puku pořádně opřel a trefil jej přesně k vzdálenější šibenice. Asistence: Jonathan Huberdeau, Jakob Pelletier.
    00:38 Andrew MANGIAPANE - 1:0
     
    00:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Naopak Jaro Halák inkasuje hned z první situace, když Backlund poslal touš na útočnou modrou, kde si jej přebral ANDREW MANGIAPANE, jenž se poté dokázal natlačit před hostující bránu, ikdyž měl na zádech Troubu a bekhendem poslal puk za Haláka. Asistence: Mikael Backlund.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 1. Mangiapane (Backlund), 1. Kadri (Huberdeau, Pelletier), 62. Backlund (Huberdeau, R. Andersson) – 37. Tarasenko (Trocheck, Panarin), 53. Lafreniere (Trocheck, Chytil)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Weegar, C. Tanev, Zadorov, Mi. Stone – Pelletier, Kadri, Huberdeau – Dubé, Ružička, Toffoli – Mangiapane, Backlund, Coleman – Lucic, Lewis, B. Ritchie.
    Trenér: Darryl Sutter

    New York Rangers: Halák (Šesťorkin) – R. Lindgren, Fox, K. Miller, Trouba, Mikkola, B. Schneider – Kreider, Zibanejad, Tarasenko – Panarin, Trocheck, Vesey – Lafreniere, Chytil, Kakko – Goodrow, Leschyshyn, Gauthier.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Blandina, Charron – Mills, Galloway

    Diváci: 19 206
    bahis siteleri