Boston – NY Islanders 6:2 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:5 (kon.) | Dallas – Columbus 1:4 (kon.)
Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | Carolina – Washington 4:1 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 6:2 (kon.)
Calgary – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:5 (2:0 po s.n.) | San Jose – Buffalo 2:4 (kon.)
Seattle – Detroit 4:2 (kon.) | Vegas – Tampa 5:4 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:3 (kon.)
Ottawa – St. Louis 7:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:5 (po pr.)
po s.n. (2:0)
Los Angeles Kings
6:5 (5:1, 0:1, 0:3 - 0:0)
Arizona Coyotes
Neděle 19.02.2023, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Los Angeles Kings.
    Autorem vítězné branky je ADRIAN KEMPE.
    47:50 Christian FISCHER - 5:5
     
    47:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Arizona prohrávala po první třetině 1:5 a teď už je to 5:5! Střelu od modré čáry ještě dokázal Quick vyrazit, ale před jeho brankou byl nejdůraznější CHRISTIAN FISCHER, který z blízka dorazil kotouč do sítě. Asistence: Josh Brown, Liam O'Brien.
    47:06 Travis BOYD - 5:4
     
    47:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona skóruje krátce po vypršení přesilovky a už prohrává jen o gól – 4:5! Maccelli našel skvělou přihrávkou na pravém kruhu TRAVISE BOYDA, který překonal Quicka, který už si myslel, že bude Maccelli střílel, takže si proti němu povyjel, a proto pak neměl šanci zasáhnout. Asistence: Matias Maccelli, Janis Moser.
    40:37 Clayton KELLER - 5:3
     
    40:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Skvělý nástup Arizony do třetí třetiny a hosté už prohrávají jen o dva góly! Podruhé v zápase se prosazuje CLAYTON KELLER. Vypadalo to, že bude nahrávat na Schmaltze, ale nakonec se rozhodl vystřelit a střelou po ledě propálil Quicka.
    35:40 Clayton KELLER - 5:2
     
    35:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona se vrací do zápasu! Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku, když Quicka překonal z pravého kruhu střelou do horní části branky CLAYTON KELLER. Coyotes ztrácí tři góly a budou pokračovat už v klasické přesilovce pět na čtyři. Asistence: Matias Maccelli, Juuso Välimäki.
    15:48 Kevin FIALA - 5:1
     
    15:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Třetina hrůzy v podání Arizony a Los Angeles už vede 5:1! KEVIN FIALA předvedl skvostnou individuální akci. Obránci Arizony mu nechali hodně prostoru, nechali ho projet až před branku, kde švýcarský útočník zasunul kotouč podél Vejmelky do branky. Asistence: Blake Lizotte.
    14:48 Matt ROY - 4:1
     
    14:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Po Krosčeku na Lemiouxe měli domácí ponechanou výhodu a tu dokázali využít na vstřelení branky! Po krásné kombinaci nahrál Kopitor ideálně na hokejku obránce MATTE ROYE, a ten překonal střelou z první Vejmelku, který se nestačil tak rychle přesunout. Asistence: Anže Kopitar, Sean Durzi.
    11:56 Blake LIZOTTE - 3:1
     
    11:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Los Angeles pokračuje ve skvělém výkonu a už vede 3:1! První střela BLAKEA LIZOTTE z mezikruží byla ještě zablokována, ale pak se ten samý hráč dostal k dorážce a tou už překonal Vejmelku. Asistence: Alex Iafallo, Kevin Fiala.
    09:56 Anže KOPITAR - 2:1
     
    09:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Reakce Los Angeles přišla po pouhých padesáti sekundách a domácí vedou 2:1! Byla to Arizona, která útočila, ale po ztrátě puku se dostal do samostatného úniku ANŽE KOPITAR a zkušený Slovinec překonal Vejmelku zakončením mezi betony. Asistence: Quinton Byfield, Adrian Kempe.
    09:06 Josh BROWN - 1:1
     
    09:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácím vydrželo jejich vedení jen chvíli a je opět vyrovnáno na 1:1! Od modré čáry vystřelil Söderström. Ten sice trefil jen svého spoluhráče Bjugstada, ale od něj se kotouč odrazil přímo na hokejku JOSHE BROWNA, který dorazil puk do odkryté brány. Asistence: Victor Söderström, Travis Boyd.
    08:00 Kevin FIALA - 1:0
     
    08:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Los Angeles má v poslední době skvělé přesilovky a nyní proměňuje hned první v dnešním zápase! Vejmelka sice dělal vše pro to, aby kotouč nepřekročil brankovou čáru a pomáhal mu v tom i obránce Brown, puk však zřejmě po dorážce KEVINA FIALY za brankovou čárou byl. Bez Asistence.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 8. Fiala, 10. Kopitar (Byfield, Kempe), 12. Lizotte (Iafallo, Fiala), 15. M. Roy (Kopitar, Durzi), 16. Fiala (Lizotte), rozh. náj. Kempe – 10. J. Brown (Söderström, Boyd), 36. Keller (Maccelli, Välimäki), 41. Keller, 48. Boyd (Maccelli, Moser), 48. Fischer (J. Brown, O'Brien)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Gabriel Vilardi (LAK)
    1:0   Nick Schmaltz (ARI)
    2. série:
    2:0   Adrian Kempe (LAK)
    2:0   Nick Bjugstad (ARI)


    Los Angeles Kings: Quick (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Björnfot – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Moore – Iafallo, Lizotte, Fiala – Kaliyev, Kupari, Vilardi.
    Trenér: McLellan

    Arizona Coyotes: Vejmelka (16. Ingram) – Stecher, Välimäki, Moser, Nemeth, Söderström, J. Brown – Schmaltz, Hayton, Keller (A) – Crouse (A), Bjugstad, Maccelli – Fischer (A), Boyd, N. Ritchie – Kassian, McBain, O'Brien.
    Trenér: Tourigny

    Rozhodčí: Hanson, Anderson – Nansen, O’Quinn
    thejrc.org