Technika Brno – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 4:3 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 19.02.2023, 12:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • Liga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    58:15
    Hosté jsou 1:45 poslání do tří, na trestnou lavici si míří Bařica odsedět nesportovní chování udělení hráčské lavici.
     
    58:12
    Technika právě vstřelila branku! Domácí se zužitkovávají přesilovou hru na sklonku zápasu. Není radno, aby se kotouč dostal na čepel ERIKA POSPÍŠILA, který maří šumperské naděje a zvyšuje na 3:1. Asistence: Jindřich Slůadký.
     
    57:18
    V obranném pásmu se strhla bitka, jejichž účastníky byli Křivohlávek a Adam. Křivohlávek obdržel trest za napadení, které přecházelo bitce a on a jeho protivník obdrželi současně dvě minuty za hrubost.
     
    56:36
    Hosté obdrželi dvě minuty, Schenelovi se nelíbilo, že šumperští hráči nejsou nastoupeni na buly včas a udělil trest hráčské lavici na dvě minuty za drržování hry.
     
    55:40
    Rychlonohý Minařík dopravil puk do pásma, sám zkoušel ohrozit klec a ještě vybídl i Tomeše, který mohl udělat domácím problém z otočky!
     
    52:17
    Hosté jsou nyní odeslání do tří, Phal se provinil podrážením.
     
    51:06
    Technika uprchala dva na nula, hostující beci nedokázali dobruslit nebezpečí, ale hráč, který vzal zodpověděl na sebe si na Ryšavého nepřišel.
     
    50:54
    Síly na ledě se vyrovnají, Šotkovský je vyloučen za zdržování hry. Bude se hrát ve stejném počtu, tedy 4 na 4.
     
    50:38
    A opět dvojnásobná přesilová hra pro hosty. Křivohlávek byl na modré čáře útočná pásma faulován Adamem.
     
    48:46
    Domácí jdou do čtyř, v útočném pásmu se Fornál provinil vysokou holí.
     
    47:47
    Sladký unikal sám na Ryšavého, který jeho nebezpečný pokus zneškodnil.
     
    44:42
    Další trestné minuty pro Brňany, kteří jsou vykázání do tří, Adam se v obranném pásmu provinil podrážením.
     
    44:08
    Jeden ze šumperských obdržel úder do oblasti obličeje od Blaška, který je za tento přečin proti pravidlům zaslán na trestnou lavici.
     
    40:47
    Na začátku třetí periody mají Mladí Draci šanci na srovnání duelu, na trestnou lavici míří za podražení Toman.
     
    37:33
    Technika právě vstřelila branku! Technika jde ke konci třetiny do vedení, Zápas otáčí dorážkou k levé tyčce JAN RŮŽEK, který se dostal k dorážce po pokusu Sladkého. Asistence: Jindřich Sladký a Matěj Trögner.
     
    35:08
    Síly na ledě se vyrovnají. Ačkoli domácí z počátku své přesilové hry hrozili, další šanci na hře v početní výhodě už nyní nedostanou, protože Antonín Pospíšil se provinil podrážením Bude se hrát 4 na 4, poté bude následovat krátká přesilová hra Šumperka.
     
    34:39
    Erik Pospíšil přepadl přes nohy Milany Křivohlávka a ten je hlavním sudím Schnelem vykázán na dvě minity za podrážení.
     
    31:25
    Technika právě vstřelila branku! Úvod hry 4 na 4 lépe sednul domácí Technice, která srovnává stav duelu. Velký podíl na brance má její střelec ERIK POSPÍŠIL, který si vyměnil kotouč s Adamem, následně jem obdržel do mezikruží odkud střelou zpoza nohou překonal Ryšavého. Asistence: Martin Adam.
     
    31:04
    Mimo hru proběhl nejspíše střet hráčů z obou celků, jeden z Brňanů zůstal ležet v obranné pásmu, následně jsou na trestnou lavici odeslání domácí Langmann a hostující Křivohlávek, oba jsou vykázáni za sekání. Bude se hrát 4 na 4.
     
    28:47
    Stadionem je nyní slyšet nespokojenost hostujících příznivců s trestem Plhala, jelikož mu předcházelo střetnutí na hraně pravidel ze strany Techniky. Sudí ale verdikt nemění a bude se hrát další přesilovka Brňanů.
     
    23:49
    Další přesilová hra pro domácí, Slabý fauloval Sladkého při postupu do pásma a je vykázán na trestnou lavici.
     
    20:16
    Druhou třetinu budou domácí zahajovat v přesilové hře, v obranném pásmu se Cekr provinil zákrokem proti pravidlům a odsedí si dvě minuty na trestné lavici.
     
    13:01
    Domácí Erika Pospíšil je vyloučen za nedovolené bránění a Šumperk bude mít k dispozici první přesilovou hru.
     
    07:29
    Uvidíme první přesilovku dnešního zápasu, tu si zahrají domácí, Šlahora se provinil faulem v obranném pásmu.
     
    05:16
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Skóre duelu otevírají Mladí Draci, kteří pronikli rychle do pásma, kde zahustili prostor, Slováček ze středu třetiny nahodil na bránu a před hostující klecí stojící TOBIAS TOMEŠ dokázal svou tečí překonat Nešpůrka. Asistence: Miroslav Slováček a Ondřej Šotkovský.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 32. Pospíšil (Adam), 38. Růžek (Sladký, Trögner), 59. Pospíšil (Sladký) – 6. Tomeš (Šotkovský, Slováček)


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Hnízdil) – Čapka, Fornál, Šupa, Blaško (C), Žák, Juřík, Pospíšil Antonín – Trögner, Pospíšil Erik (A), Toman, Langmann, Sever, Růžek, Straka, Adam, Apolenář, Sladký
    Trenér: Jiří Rech

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Ježek) – Šlahora, Plhal, Netolický (A), Cekr, Křivohlávek, Slabý, Minařík (C) – Šotkovsý, Haas, Ševčík, Bařica, Tomeš, Slováček (A), Szabó, Najman, Miškovský
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Schenel – Hrabal, Smetková
    thejrc.org