Chicago – Toronto 5:3 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 4:2 (kon.) | Arizona – Columbus 3:2 (po pr.)
Florida – Anaheim 4:3 (po pr.) | Boston – Ottawa 3:1 (kon.) | San Jose – Seattle 4:0 (kon.)
Calgary – Philadelphia 3:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:2 (1:2, 0:0, 3:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 20.02.2023, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Dawson MERCER - 4:2
     
    59:04
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí se po vhazování rychle zmocnili kotouče a pochopitelně s ním nevymýšleli žádné psí kusy. Haula po mantinelu vyhodil, DAWSON MERCER přesprintoval hostující obranu a poslal puk do prázdné branky. Při tom se o ni trochu přerazil, ale nevypadá, že by ho to příliš bolelo. Asistence: Erik Haula a Ryan Graves.
    46:53 Miles WOOD - 3:2
     
    46:53
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Hosté si opět nepohlídali téměř totožnou situaci jako před chvilkou! Tentokrát byl za brankou u puku první Michael McLeod, jenž stylovou zadovkou mezi nohama přihrál do střelecké pozice MILESI WOODOVI, který otáčí skóre dnešního duelu. Asistence: Michael McLeod a Jesper Boqvist.
    45:02 Fabian ZETTERLUND - 2:2
     
    45:02
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Erik Haula sebral puk za Hellebuyckovou brankou, včas si všimnul před ní volného FABIANA ZETTERLUNDA a včas mu také přesně přihrál. Zetterlund z první zakončil nechytatelně do horního růžku. Asistence: Erik Haula.
    17:09 Neal PIONK - 1:2
     
    17:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je panečku pasáž hry! NEAL PIONK opět pálil od modré, tentokrát však propálil všechno kromě sítě za zády Mackenzieho Blackwooda. Puk šel k levé tyči kousek mezi pravým betonem a vyrážečkou domácího gólmana. Asistence: Brenden Dillon a Mark Scheifele.
    15:16 Dawson MERCER - 1:1
     
    15:16
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Lepší odpověď si domácí nemohli přát! Skákající puk na pravém kruhu šikovně zkrotil Dawson Mercer, jenž se díky tomu dostal za obranu. Poté rozdal kotouč doleva, kde ho chtěl nasměroval do branky Tomáš Tatar. Vypadalo to, že se mu to i podařilo, nicméně gól je nakonec připsán DAWSONU MERCEROVI, protože jeho přihrávku do vlastní branky nešťastně srazil obránce Nate Schmidt. Asistence: Nico Hischier a Dougie Hamilton.
    14:57 Cole PERFETTI - 0:1
     
    14:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Střelu Neala Pionka Mackenzie Blackwood vyrazil pouze před sebe, kde puk převzal volný COLE PERFETTI, přehodil si ho na forhend a jednoduše otevírá skóre zápasu zakončením do odkryté klece. Asistence: Mark Scheifele a Neal Pionk.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 16. Mercer (Hischier, Hamilton), 46. Zetterlund (Haula), 47. Wood (M. McLeod, J. Boqvist), 60. Mercer (Haula, Graves) – 15. Perfetti (Scheifele, Pionk), 18. Pionk (Dillon, Scheifele)


    New Jersey Devils: Blackwood (Vaněček) – Hamilton, B. Smith, Marino, Graves, Severson, Siegenthaler – Mercer, Hischier (C), Tatar – Bratt, J. Hughes (A), Šarangovič – Zetterlund, Haula, Palát (A) – J. Boqvist, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Samberg – Mäenalanen, Dubois, Connor – Appleton, Scheifele (A), Perfetti – Wheeler, Lowry (A), Ehlers – Kuhlman, Stenlund, M. Barron.
    Trenér: Rick Bowness.

    Rozhodčí: Pochmara, MacDougall – Marquis, Fournier.

    Diváci: 16 514.
    bahis siteleri