Motor ČB – Liberec 3:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Středa 22.02.2023, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Jan ŠÍR - 3:4
     
    58:51
    Liberec právě vstřelil branku! Tak to je studená sprcha pro domácí! Jiří Novotný v útočné třetině ztratil kotouč. Oscar Flynn kotouč přebral, přihrál JANU ŠÍROVI, který prostřelil Strmeně. Asistence: Oscar Flynn.
    41:13 Milan GULAŠ - 3:3
     
    41:13
    České Budějovice právě vstřelily branku! A je srovnáno! Domácí dlouho zaměstnávali libereckou obranu i brankáře. Martin Hanzl ideálně nabil do střelecké pozice MILANU GULAŠOVI, který propálil Kváču mezi betony. Asistence: Martin Hanzl a Stuart Percy.
    39:03 T.J. MELANCON - 2:3
     
    39:03
    Liberec právě vstřelil branku! Tygři necelou minutu před koncem druhé dvacetiminutovky odskakují do vedení. Z levé strany vypálil Michael Frolík, od něhož se kotouč odrazil na T.J. MELANCONA, který přes Kristoferse Bindulise skóroval. Asistence: Michael Frolík a Lukáš Derner.
    21:59 Jan ŠÍR - 2:2
     
    21:59
    Liberec právě vstřelil branku! Hosté sice přesilovku nevyužili, ale krátce po jejím konci vyrovnávají. Špatné střídání znamenalo přečíslení dva na nikoho. Z levé strany vystřelil na vzdálenější tyč JAN ŠÍR a propálil Strmeně. Asistence: Jakub Rychlovský a Lukáš Derner.
    18:09 Martinš DZIERKALS - 2:1
     
    18:09
    České Budějovice právě vstřelily branku! Přesilová hra Jihočechů využita! Domácí se dlouho neodhodlávali ke střele. Po hezké souhře ale rozvlnil síť v liberecké svatyni MARTINŠ DZIERKALS, který perfektně zužitkoval pas Michala Vondrky zpoza brány. Asistence: Michal Vondrka a Jan Štencel.
    06:25 Michal BIRNER - 1:1
     
    06:25
    Liberec právě vstřelil branku! Po 55 sekundách hosté vyrovnávají. Brankář Jan Strmeň přes clonu hráčů neviděl střelu MICHALA BIRNERA, a začíná se od začátku. Asistence: T.J. Melancon a Martin Faško-Rudáš.
    05:20 Jakub VALSKÝ - 1:0
     
    05:20
    České Budějovice právě vstřelily branku! Budějovická Budvar aréna na nohou! Těsně před mezikružím vyslal střelecký pokus Martin Hanzl, který úspěšně tečoval JAKUB VALSKÝ a posílá domácí do vedení. Asistence: Martin Hanzl.
    Marken.cz

    Pavel Mádl

    Branky a nahrávky: 6. Valský (Hanzl), 19. Dzierkals (Vondrka, Štencel), 42. Gulaš (Hanzl, Percy) – 7. Birner (Melancon, Faško-Rudáš), 22. Šír (Rychlovský, Derner), 40. Melancon (Frolík, Derner), 59. Šír (Flynn)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Hrachovina) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Percy, Hovorka, Kachyňa, Matějíček – Čachotský, Novotný, Gulaš (C) – Vondrka, Hanzl, Valský – Dzierkals, M. Toman, Doležal – Strnad, Přikryl, V. Tomeček.
    Trenér: David Čermák

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Balinskis, Nedomlel, Derner, Melancon, Ivan, Kolmann, Štibingr – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Frolík, Flynn, Ordoš – Jelínek (C), Rychlovský, Vlach – Šír (A), Dlouhý.
    Trenér: Patrik Augusta

    Diváci: 5 557
    thejrc.org