Mladá Boleslav – Litvínov 1:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 6:1 (kon.) | Plzeň – Třinec 4:5 (po pr.)
Pardubice – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 0:4 (kon.) | Kladno – Sparta 3:4 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
4:5 (0:0, 2:3, 2:1 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 24.02.2023, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:05
    Parádní zákrok Pavláta teď zastínil další plzeňský faul, Oceláři budou hrát přesilovku pět na tři! Petr Zámorský (PLZ) je též trestán za sekání.
     
    62:17
    Je tu možná rozhodující moment střetnutí! Filip Suchý (PLZ) je vykázán z kluziště za dost okaté sekání, Třinec si zahraje důležitou přesilovku!
     
    51:03
    Situace se otáčí, do čtyř půjdou zase domácí. Adam Jiříček (PLZ) je trestán za nedovolené bránění poté, co poslal k zemi útočícího Růžičku.
     
    48:39
    Po reklamní přestávce se podíváme na další domácí přesilovku, kterou faulem kolenem soupeřům nadělil polský forvard Aron Chmielewski (TRI).
     
    41:23
    Libor Hudáček (TRI) si krom dvou gólu dnes do statistik zapíše i menší trest, a to za podrážení.
     
    38:00
    Přesně dvě minuty před koncem prostřední části se znovu trestá, rozhodčí za podrážení posílají na lavici hanby zadáka Vladimíra Kremláčka (PLZ).
     
    30:01
    A pozor, další vyloučení pro indiány! Tohle už je celkem kuriózní situace, Jan Skok (PLZ) bude dělat společnost Zámorskému a Beránkovi za podrážení.
     
    29:29
    S tresty se roztrhl pytel. Sudí tentokrát signalizuje držení, vykázán je Petr Zámorský (PLZ). Uvidíme tedy celkem 33 sekundy hry čtyři na tři z pohledu Třince.
     
    28:20
    Poměr sil na ledě se ovšem bleskově vyrovnává. Nestrašilovy protesty nepomohly, Martin Růžička (TRI) mizí na trestnou lavici. Též za sekání.
     
    28:02
    Situace jde pro domácí od desíti k pěti, rozhodčí teď za sekání vylučuje Martina Beránka (PLZ).
     
    17:59
    Za podrážení míří ven ze hry Samuel Buček (TRI). Domácí reklamují i Růžičkův zákrok, který byl k vidění těsně před přerušením, do tří ale hosté nepůjdou.
     
    10:06
    Domácí si zkusí hru v početní výhodě, dvě minuty za podrážení inkasuje Andrej Nestrašil (TRI).
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 21. Rekonen (Schleiss, Mertl), 33. Holešinský (Houdek), 48. Hrabík (Pour, Suchý), 54. Schleiss (Zámorský, Rekonen) – 28. Hudáček (J. Jeřábek, Nestrašil), 31. Hudáček (M. Růžička, Nestrašil), 36. M. Růžička (Daňo), 56. Kaňák (Nestrašil, J. Jeřábek), 64. M. Růžička (Nestrašil)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Mi. Svoboda) – Skok, Zámorský, Kvasnička, Jiříček, Houdek, Jaroměřský, Kremláček – Schleiss (C), Mertl (A), Rekonen – Hrabík, Suchý, Pour – M. Beránek, Holešinský, Blomstrand – Bitten, Honejsek, Adamec.
    Trenér: Petr Kořínek.

    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Smith, Marinčin, Kaňák, J. Jeřábek, M. Doudera, Mar. Adámek, Roth – Daňo, Vrána (C), M. Růžička (A) – Nestrašil, Hudáček, Voženílek – Chmielewski, Marcinko, Dravecký (A) – Buček, M. Roman, Hrňa.
    Trenér: Zdeněk Moták.

    Rozhodčí: Hejduk, Ondráček I – Ondráček II, Thuma.

    Diváci: 4 529
    bahis siteleri