Washington – Anaheim 2:4 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:6 (po pr.) | Pittsburgh – Edmonton 2:7 (kon.)
New Jersey – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 0:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 4:1 (kon.)
St. Louis – Vancouver 2:3 (po pr.) | Vegas – Calgary 4:3 (po pr.) | Seattle – Boston 5:6 (kon.)
San Jose – Nashville 2:6 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:6 (0:1, 1:3, 1:2)
Nashville Predators
Pátek 24.02.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:00 Thomas NOVAK - 2:6
     
    54:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a pro domácí to už vypadá na debakl. Od modré čáry narýsoval křížnou přihrávku Matt Duchene, našel zcela volného THOMASE NOVAKA a ten z první sklepl za přemisťujícího se Reimera – 2:6. Asistence: Matt Duchene, Roman Josi.
    50:48 Nino NIEDERREITER - 2:5
     
    50:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Další akce už ale hostům vyšla a zase tak vedou o tři góly. Zprava si do útočného pásma najel NINO NIEDERREITER, chtěl zřejmě přihrávat na spoluhráče, do jeho bekhendu však vložil hůl domácí Gregor a špičkou posunul puk tak nešťastně, že prošel za Reimera – 2:5. Asistence: Matt Duchene, Thomas Novak.
    40:50 Martin KAUT - 2:4
     
    40:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácím se vydařil vstup do třetí třetiny a snížili na dvoubrankový rozdíl. Po rychlém přechodu do útočného pásma přiklepl Hertl na pravou stranu a MARTIN KAUT si střelou na Sarosovu lapačku připsal první branku v dresu San Jose – 2:4! Asistence: Tomáš Hertl, Michael Eyssimont.
    39:31 Jakov TRENIN - 1:4
     
    39:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    I hosté udeřili ve vlastním oslabení a vedou již o tři branky. Na modré čáře ztratil puk Benning, Smith poté zprava poslal přihrávku na brankoviště, kde se objevil JAKOV TRENIN a ten zblízka sklepával za Reimera – 1:4. Asistence: Cole Smith.
    33:34 Mikael GRANLUND - 1:3
     
    33:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    Navíc přišel kontr hostujícího celku a je to zase o dvě branky. s Tomasinem si v útočném pásmu vyměnil puk MIKAEL GRANLUND, zamířil do horní části Reimerovy branky a svou dnes druhou trefou upravil na 1:3. Asistence: Philip Tomasino, Cody Glass.
    28:37 Nico STURM - 1:2
     
    28:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tohle se domácím povedl, je tu snížení ve vlastním oslabení. Lorentzovi se povedlo vyhodit tak šikovně, že volný puk dojel rychlý NICO STURM, z bekhendu si jej hodil na forhend a střelou pod horní tyčku vymetl Sarosův růžek branky – 1:2. Asistence: Steven Lorentz.
    21:28 Mikael GRANLUND - 0:2
     
    21:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili ze svého prvního vážného výpadu. Osvobodilis e z vlastního pásma, Tomasinova střela ještě byla zablokována, ale pak přišel okamžitý pokus MIKAELA GRANLUNDA z levého kruhu a tohle už prošlo přes Reimera do sítě – 0:2. Asistence: Philip Tomasino.
    06:24 Nino NIEDERREITER - 0:1
     
    06:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté nabídnutou převahu bleskově využívají a vedou. Po kombinaci v útočném pásmu si z modré čáry lehce sjel NINO NIEDERREITER, jeho pokus zápěstím lehce tečoval domácí Ferraro a vrtící se puk prošel Reimerovi pod rukou do sítě – 0:1. Asistence: Mikael Granlund, Matt Duchene.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 29. Sturm (Lorentz), 41. Kaut (Hertl, Eyssimont) – 7. Niederreiter (Granlund, Duchene), 22. Granlund (Tomasino), 34. Granlund (Tomasino, Glass), 40. Trenin (Co. Smith), 51. Niederreiter (Duchene, Novak), 54. Novak (Duchene, Josi)


    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson, Harrington, Benning, Vlasic, MacDonald, Ferraro (A) – Barabanov, Couture (C), Eyssimont – Kaut, Hertl, Bonino (A) – Gregor, Sturm, J. Svečnikov – Labanc, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), McDonagh, Lauzon, Ekholm (A), Fabbro, Gravel – Tomasino, Glass, Granlund (A) – Duchene, Novak, Niederreiter – Sherwood, Pärssinen, Trenin – Jeannot, Sissons, Co. Smith.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: MacDougall, Rehman – Mahon, Galloway

    Diváci: 11 320
    thejrc.org