Litvínov – Plzeň 2:1 (kon.) | Sparta – Třinec 4:2 (kon.) | Kladno – Vítkovice 1:2 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:4 (0:2 po s.n.) | K. Vary – Motor ČB 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 26.02.2023, 16:20 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:53 Petr KOBLASA - 5:1
     
    27:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie jde do trháku, PETR KOBLASA si vyměnil puk s Jiřím Černochem a bekhendovou kličkou za záda nerozchytaného Dominika Hrachoviny spouští v KV Areně známou českou předělávku písničky Downtown. Asistence: Jiří Černoch.
    27:15 Martin KOHOUT - 4:1
     
    27:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tomáš Redlich utekl do přečíslení dva na jednoho a přihrál přesně MARTINU KOHOUTOVI, který z nápřahu poslal Karlovarské do tříbrankového vedení. Asistence: Tomáš Redlich.
    21:02 Jan HLADONIK - 3:1
     
    21:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita! Dávid Gríger prošel do útočného pásma, hledal v mezikruží Martina Kohouta, od kterého se se štěstím puk odrazil k JANU HLADONIKOVI, který vrací Energii dvougólový náskok. Asistence: Martin Kohout a Dávid Gríger.
    18:17 Martinš DZIERKALS - 2:1
     
    18:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A domácí na zmatky v rozehrávce doplácejí, Milan Gulaš si dojel pro špatnou přihrávku a poslal ji MARTINŠI DZIERKALSOVI, který dorazil puk za bezmocného Lukeše. Asistence: Milan Gulaš.
    11:35 David KOFROŇ - 2:0
     
    11:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Mikko Juusola zpoza branky našel v mezikruží nehlídaného DAVIDA KOFRONĚ, který si ranou k tyči připisuje první trefu v karlovarském dresu. Asistence: Mikko Juusola.
    08:36 Jiří ČERNOCH - 1:0
     
    08:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Puk se odrazil do prostoru mezi kruhy, kam si sjel JIŘÍ ČERNOCH, jehož ránu nedokázal Jan Strmeň lapit. Asistence: Ondřej Beránek.
    Marken.cz

    Vlastimil Mourek

    Branky a nahrávky: 9. Černoch (O. Beránek), 12. Kofroň (Juusola), 22. Hladonik (Kohout, Gríger), 28. Kohout (Redlich), 28. Koblasa (Černoch) – 19. Dzierkals (Gulaš)


    HC Energie Karlovy Vary: Lukeš (Habal) – Mikyska, Huttula, M. Kočí, Stříteský, Rohan, Havlín – Koblasa, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Redlich, Jiskra, Kohout – Kružík, Koffer, Kofroň – Juusola.
    Trenér: David Bruk

    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (28. Hrachovina) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Percy, Hovorka, Kachyňa, Šenkeřík – Dzierkals, J. Novotný, Gulaš (C) – Vondrka, Hanzl, Valský – Přikryl, M. Toman, Doležal – Strnad, Raška I, V. Tomeček.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Hejduk, Vrba – Gerát, Hynek

    Diváci: 3337
    thejrc.org