Litvínov – Plzeň 2:1 (kon.) | Sparta – Třinec 4:2 (kon.) | Kladno – Vítkovice 1:2 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:4 (0:2 po s.n.) | K. Vary – Motor ČB 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
HC Olomouc
Neděle 26.02.2023, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:29 Tomáš VINCOUR - 3:0
     
    33:29
    Kometa právě vstřelila branku! Tak tohle byla parádní trefa TOMÁŠE VINCOURA, která dostává Brno do tříbrankového trháku. Brněnský útočník zpracoval přihrávku Ščotky a z levého kruhu trefil přesně s pomocí horní tyče. Asistence: Jan Ščotka.
    24:43 Radek KOBLÍŽEK - 2:0
     
    24:43
    Kometa právě vstřelila branku! Brnu se na poslední chvíli podařilo ještě proniknout do útočného pásma a i když už na ledovou plochu naskočil vyloučený Klimek, tlak Komety vedl ke druhé brance v dnešním utkání. Holík poslal puk na levý kruh, odkud z voleje vypálil RADEK KOBLÍŽEK a přesnou trefou překonal Konráda. Asistence: Petr Holík, Kim Strömberg.
    07:57 Jakub FLEK - 1:0
     
    07:57
    Kometa právě vstřelila branku! Brno otevírá skóre ve vlastním oslabení! Dobrou práci opět předvedl Vincour a za vyhozeným pukem se rozjel Flek, Konrád ve snaze pomoci svým spoluhráčům s rozehrávkou spíš zpracoval puk pro JAKUBA FLEKA, který obkroužil branku hostů a snažil se od mantinelu spíš jen nahodit puk na branku Olomouce, kotouč se dostal mezi betony Konráda a zapadl do branky. Asistence: Tomáš Vincour.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 8. Flek (Vincour), 25. Koblížek (Holík, Strömberg), 34. Vincour (Ščotka)


    HC Kometa Brno: Furch (Čiliak) – Ďaloga, Fajmon, Kučeřík, Holland, Hrbas, Ščotka, Němec – Ondráček, Holík, Horký – Zaťovič (C), Strömberg, Šalé – Flek, Kollár, Pospíšil – Vincour (A), Zbořil, Koblížek.
    Trenér: Martinec

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Rašner, Dujsík, Švrček, Galvas, Řezníček, T. Černý, Mareš – Plášek ml., Kusko, Navrátil – Olesz (A), Knotek (C), Bambula – Klimek (A), Strapáč, Menšík – M. Tomeček, Kučera, Rutar.
    Trenér: Tomajko

    Rozhodčí: Hribik, Pilný – Axman, Lederer

    Diváci: 6548
    thejrc.org