St. Louis – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Vancouver – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 2:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 7:0 (kon.) | Detroit – Tampa 0:3 (kon.)
Vegas – Dallas 2:3 (0:2 po s.n.) | Colorado – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Buffalo – Washington 7:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 0:4 (kon.)
NY Rangers – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
Anaheim Ducks
Neděle 26.02.2023, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:35 Jesper FAST - 2:3
     
    53:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Drama pokračuje, rozdíl ve skóre je znovu jediný gól! Kapitán Canes Jordan Staal nabil na modrou Pescemu, jehož ostrý projektil šikovně ztečoval k levé tyčce JESPER FAST, brankář neměl šanci na včasnou reakci. Asistence: Brett Pesce a Jordan Staal.
    52:01 Troy TERRY - 1:3
     
    52:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    TROY TERRY ukázal své individuální dovednosti. Od pravého mantinelu dojel do levého kruhu, kde se přes Pesceho natočil směrem k bráně a svižnou ránu ze zápěstí vyslal nad Andersenovu pravou ruku. Hokejisté Ducks jsou znovu o dva góly napřed, nečekaný zisk dvou bodů je blízko. Asistence: Isac Lundeström a Cam Fowler.
    44:19 Jesperi KOTKANIEMI - 1:2
     
    44:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikánům stačilo na odpověď třináct vteřin! Za obloučkem Slavina se rozjel JESPERI KOTKANIEMI. Finský forvard ujel obráncům a únik zakončil přesně mířeným forhendovým pokusem do pravé šibenice, na tento pokus skvěle chytající Gibson už zkrátka nemohl dosáhnout. Asistence: Jaccob Slavin.
    44:06 Jakob SILFVERBERG - 0:2
     
    44:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři dělají další důležitý krok k zisku tří bodů! Strome znovu úřadoval za bránou, když v tomto případě přihrál na střed JAKOBU SILFVERBERGOVI a švédský forvard nasměroval střelu nad levý beton bezmocného gólmana. Asistence: Ryan Strome a Trevor Zegras.
    36:18 John KLINGBERG - 0:1
     
    36:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Bezbrankové skóre prolamuje hostující outsider! Strome zpoza brány přihrál do pravého kruhu Zegrasovi, jenž ještě přiťukl puk JOHNU KLINGBERGOVI a švédský zadák vyslal tvrdou forhendovou ránu z první na zadní tyč, kam Andersen vyrážečkou nedosáhl. Asistence: Trevor Zegras a Ryan Strome.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 45. Kotkaniemi (Slavin), 54. Fast (Pesce, J. Staal) – 37. Klingberg (Zegras, R. Strome), 45. Silfverberg (R. Strome, Zegras), 53. Terry (Lundeström, Fowler)


    Carolina Hurricanes: Andersen (Raanta) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, de Haan – Jarvis, S. Aho II, A. Svečnikov – Nečas, Kotkaniemi, Teräväinen – Fast, J. Staal (C), Martinook – Stepan, Stastny, Noesen.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Kulikov, Fowler (A), Shattenkirk, Benoit, Klingberg, Beaulieu – Terry (A), R. Strome, Zegras – Silfverberg (A), McTavish, Max Jones – Jays. Megna, Lundeström, Vatrano – Carrick, Grant, Comtois.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Dwyer, Lambert – Gawryletz, Shewchyk

    Diváci: 18 818
    thejrc.org