St. Louis – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Vancouver – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 2:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 7:0 (kon.) | Detroit – Tampa 0:3 (kon.)
Vegas – Dallas 2:3 (0:2 po s.n.) | Colorado – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Buffalo – Washington 7:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 0:4 (kon.)
NY Rangers – Los Angeles 5:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
San Jose Sharks
3:4 (2:2, 0:0, 1:1 - 0:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 26.02.2023, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Chicago Blackhawks.
    Autorem vítězné branky je PHILIPP KURASHEV.
     
    3. série
    0:1
    Nick Bonino si vylámal zuby na Petrovi Mrázkovi a je hotovo! Gólem Kurasheva v nájezdech se Chicago dočkalo vítězství!
     
    64:50
    A znovu Domi! Přihrávka za obranu, jenže nájezd neproměnil! Kahkonen vyráží až do ochranné sítě! To byla teda pasáž!
     
    64:42
    A obrovská šance na druhé straně! Mrázkovi propadla střela za záda, puk ale odskákal mimo těsně vedle tyče mimo brankoviště!
     
    64:29
    A ještě jedna šance Domiho, který se dostal za obranu, ale Kahkonen zastavuje!
     
    64:22
    Domi zpoza kruhů trefil tyč!
     
    62:49
    Další těžký zákrok pro Mrázka proti Coutureovi, který tečoval Karlssonův pokus. Teď má tedy český brankář práce možná až příliš, obrana mu moc nepomáhá.
     
    60:08
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Logan Couture – 2 min., držení hole.
    57:49 Erik KARLSSON - 3:3
     
    57:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Domácím se povedlo využít své dlouhé postavení v útočném pásmu! Prudká rána ERIKA KARLSSONA od modré čáry proletěla až za záda Petra Mrázka a Sharks srovnávají na 3:3! Asistence Marc-Edouard Vlasic, Logan Couture.
     
    57:33
    Zatímco Barabanov střílel jen do zadního mantinelu, Kahkonen vyrazil na střídačku!
     
    43:36
    Skutečně, jednalo se o ofsajd, čas se posouvá zpět o sedm sekund. Také se vylučuje, dvě minuty za sekání dostává hostující Johnson. Tato přesilovka neměla následovat díky brance. Ale gól neplatí.
     
    43:36
    Domácí sice vstřelili gól, ale této brance podle všeho předcházel ofsajd Martina Kauta. Na to poukazuje i střídačka Chicaga, která si vzala challenge.
     
    41:57
    Po buly v útočném pásmu se ke střele zpoza pravého kruhu dostal Labanc, jehož projektil zazvonil o horní tyč Mrázkovy klece!
    40:16 Max DOMI - 2:3
     
    40:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Bleskový nástup Chicaga do třetí třetiny! MAX DOMI se nenechal odstavit Eyssimontem od puku, prodral se až do levého kruhu a střelou na vzdálenější tyč posílá hosty do vedení! Asistence: Jake McCabe, Petr Mrázek.
     
    32:38
    Velká šance San Jose! Kotouč se po zakončení Eyssimonta z levé strany brankoviště odrazil od pravé tyče, nebo možná od brusle Guttmana, zpět do brankoviště k Mrázkovi, který jej následně zalehl. A přes něj přepadalo několik hráčů obou týmů.
     
    30:05
    Murphy s Gregorem se do sebe pustili ve středním pásmu a shodili rukavice. Bitka nakonec skončí remízou, rozhodčí oba kohouty rozdělují, když po několika ranách zůstali nalepení na mantinelu a pouze sebou cloumali. Komerční pauza.
     
    26:54
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Michael Eyssimont – 2 min., hákování.
     
    23:47
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Logan Couture – 2 min., držení.
     
    15:46
    Domácí unikli do přečíslení dvou proti jednomu! Barabanov po najetí na útočnou modrou posunul do pravé strany na Noaha Gregora, ke kterému se ale zezadu blížili vracející se hráči Chicaga. Proto vystřelil ještě před pravým kruhem. Mrázek puk vyráží až do ochranné sítě. Komerční brejk.
     
    14:32
    A mohlo být zase vše jinak! Jones pálil z prostoru mezi kruhy, Kahkonen vyrazil puk jen před sebe a k dorážce se přiřítil Guttman. Jeho projektil z první však prosvištěl těsně mimo a odráží se od zadního hrazení.
    10:52 Jevgenij SVEČNIKOV - 2:2
     
    10:52
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Obrana Chicaga nebyla důrazná, nechala JEVGENIJE SVEČNIKOVA trestuhodně volného před brankovištěm. Domácí útočník dostal od zadního mantinelu přihrávku a z voleje obstřelil bezmocného Mrázka. Asistence: Nico Sturm, Marc-Edouard Vlasic.
     
    09:20
    Hertl se zjevil v šanci na pravé straně brankoviště! Byl mimo střelecký úhel, musel se natahovat, ale zastavila ho vnější strana pravé tyče!
    05:12 Brett SENEY - 1:2
     
    05:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje! Seth Jones přenesl hru z pravé strany nalevo, kde si najížděl BRETT SENEY. Tomu se po najetí do levého kruhu povedlo vymést pavučinku v pravém horním růžku branky San Jose a vrací Chicago do vedení! Jeho první gól v sezoně. Asistence: Seth Jones.
    04:17 Nick BONINO - 1:1
     
    04:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks vyrovnávají na 1:1! NICK BONINO se na levé straně brankoviště prodral k dorážce po střele Jacoba MacDonalda zpoza kruhů a překonal povyjetého Petra Mrázka. Asistence: Jacob MacDonald, Nico Sturm.
    02:14 David GUST - 0:1
     
    02:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A když byla řeč o DAVIDU GUSTOVI, tak devětadvacetiletý debutant v NHL dokázal hned svou první střelou v NHL vsítit svůj první gól v NHL! Neskutečné! Gust si sjel před brankoviště, dostal přihrávku od Blackwella od zadního mantinelu a protečoval puk za záda Kahkonena. Tak to je premiéra jako hrom! Asistence: Colin Blackwell, Jason Dickinson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 5. Bonino (MacDonald, Sturm), 11. J. Svečnikov (Sturm, Vlasic), 58. E. Karlsson (Vlasic, Couture) – 3. Gust (Blackwell, Dickinson), 6. Seney (S. Jones), 41. Domi (McCabe, Mrázek), rozh. náj. Kurashev

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kevin Labanc (SJS)
    0:1   Philipp Kurashev (CHI)
    2. série:
    0:1   Logan Couture (SJS)
    0:1   Max Domi (CHI)
    3. série:
    0:1   Nick Bonino (SJS)


    San Jose Sharks: Kähkönen (Reimer) – Harrington, E. Karlsson, MacDonald, Ferraro (A), Vlasic, Benning – Eyssimont, Couture (C), Barabanov – Bonino (A), Kaut, Hertl – Lindblom, Labanc, Lorentz – Sturm, J. Svečnikov, Gregor.
    Trenér: David Quinn

    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stauber) – McCabe (A), S. Jones (A), J. Johnson, Murphy (A), I. Phillips, C. Jones, Mitchell – Athanasiou, Kurashev, Domi – T. Johnson, Guttman, Raddysh – Blackwell, Dickinson, Gust – Katchouk, Seney.
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: Kea, L'Ecuyer – Daisy, Knorr

    Diváci: 17562
    bahis siteleri