Liberec – Pardubice 5:1 (kon.) | Sparta – Olomouc 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HC Slavia Praha
Úterý 28.02.2023, 13:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 22. kolo
Partner:
     
    59:18
    Nyní už je hostující brankáře na střídačce a Slavia to zkouší se šestí hráči.
     
    56:20
    Havlíček měl na hokejce snížení na 1:2, po zpětné přihrávce byl zcela sám mezi kruhy, ale i tuhle šanci dokázal skvělým zákrokem zlikvidovat Matyáš Mařík.
     
    51:44
    Matyáš Úbl měl na hokejce třetí branku plzeňského týmu, forvard Škody si našel odražený puk, avšak posléze prostor mezi třemi tyčemi smolně netrefil.
     
    43:10
    Tomáš Pittr udělal dvě rychlé kličky na modré čáře, čímž se domácí dostali do rychlého brejku dvou na jednoho. Plzeňský kapitán našel na druhé vlně Hynka Proška, ten ale domácí vedení nenavýšil.
     
    40:44
    Po ráně Berana Baštovi vypadl kotouč z výstroje, puk poskakoval do brankovišti, avšak přesto Pittr nedokázal puk do sítě dostat
     
    38:07
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Kucharčík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    33:04
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Beran – 2 min., hrubost.
    32:06 Aleš HOFRAJTR - 2:0
     
    32:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zdvojnásobuje své vedení. ALEŠ HOFRAJTR vystřelil z levé strany, puk po jeho ráně byl ještě mírně tečovaný a na změnu směru Bašta nedokázal zareagovat. Asistence: Jiří Kamas, Dominik Fábera.
     
    26:07
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Pšenička – 2 min., hákování.
     
    25:30
    Tomáš Skala měl na hokejce druhou branku v dnešním zápase, domácí obránce dostal puk ideálně na hokejku, jeho další bomba ale málem jen rozpůlila horní tyčku.
     
    21:32
    Matyáš Úbl dotíral na soupeře, čímž získal puk, následně udělal obránci kličku, avšak jeho bekhendový pokus dokázal Bašta vykopnout svým betonem.
     
    11:00
    To je hokej, pro změnu Slavia měla na hokejce vyrovnání. Denis Hlavička zůstal nepokrytý mezi kruhy, svůj pokus ale poslal jen do betonu brankáře Maříka.
     
    10:19
    Obrovská šance na domácí straně. Matyáš Úbl zachytil za hostující brankou kotouč, ten záhy předal zcela volnému Klatovskému, ten ale brankáře neprostřelil. Puk se však znovu odrazil k Úblovi, avšak i jeho dorážka svůj cíl v bráně nenašla.
     
    07:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tolar – 2 min., faul kolenem.
     
    06:45
    Hosté se pokusili o bleskovou odpověď a její snaha nebyla daleko od cíle. Jan Matouš Kucharčík se proháčkoval domácí obranou až před Maříka, toho nicméně už překonat nedokázal.
    06:00 Adam FEHÉR - 1:0
     
    06:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla rána, jak z děla. Na modré čáře napřáhl Tomáš Skala a jeho ránu nechytatelně pro Baštu tečoval ADAM FEHÉR. Bašta neměl šanci zasáhnout. Asistence: Tomáš Skala, Dominik Fábera.
     
    05:19
    Na druhé straně se dral do nebezpečné pozice Antonín Klatovský, ten se pokusil brankáře ohrozit bekhendovým způsobem, avšak jen těsně minul vzdálenější tyč.
     
    03:10
    První větší šance zápasu. Na pravém křídle vyplaval zcela sám obránce Tomáš Lorenz, avšak jeho pokus dokázal vytěsnit nad svou branku Matyáš Mařík.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 6. Fehér (Skala, Fábera), 33. Hofrajtr (Kamas, Fábera)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Šátava) – Skala (A), Prošek, Černý, Holubec, Tolar, Kamas – Fehér, Slačík, Makovec (A), Beran, Pittr (C), Klatovský, Pavlák, Úbl, Hofrajtr, Fábera.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    HC Slavia Praha: Bašta (Poletín) – Ciolek, Lorenz, Kubánek (A), Labuzík, Pšenička, Marek – Frebeníček, Němeček, Kucharčík, Hlavička, Chludil (C), Tittl, Poletín (A), Matějovský, Havlíček, Filip.
    Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Turhobr – Hošťálek, Kaiser.
    bahis siteleri