Ottawa – Detroit 6:1 (kon.) | Tampa – Florida 1:4 (kon.) | Buffalo – Columbus 3:5 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 5:6 (0:1 po s.n.) | Minnesota – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Nashville – Pittsburgh 1:3 (kon.)
St. Louis – Seattle 3:5 (kon.) | Calgary – Boston 3:4 (po pr.) | Arizona – Chicago 4:1 (kon.)
San Jose – Montreal 1:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
Florida Panthers
Středa 01.03.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Anthony DUCLAIR - 1:4
     
    59:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Nakonec se hosté přece jen trefují do odkryté klece. Staal se vydal dopředu se spoluhráčem v tandemu a následně právě ANTHONYMU DUCLAIROVI kotouč před bránu nabídl. Ten ho využil a připsal si letošní první gól. Asistence: Eric Staal.
    31:39 Brayden POINT - 1:3
     
    31:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tentokrát je to už oficiální. Tampa snižuje na 1:3. Kučerov našel na levém kruhu Stamkose, který mohl pálit, ale ještě vylepšil pozici pro BRAYDENA POINTA, který ke kotouči na středu sjel a okamžitě ho vmetl do branky. Pozici ještě jistil i Killorn. Asistence: Steven Stamkos a Nikita Kučerov.
    17:37 Eetu LUOSTARINEN - 0:3
     
    17:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Tampa hoří jako papír! Tentokrát si do nepokrytého prostoru před brankou najel EETU LUOSTARINEN, ke kterému směřoval kotouč, a který ho následně parádní ránou poslal do sítě. Bez asistence.
    15:56 Anton LUNDELL - 0:2
     
    15:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Svědomí nyní nemůže mít čisté Zach Bogosian, který nechal volný prostor a nepokryl kotouč na pravé straně svého pásma, kam rychle nabruslil ANTON LUNDELL, který si sjel k brance a překonal Vasilevského. I ten ovšem mohl situaci řešit mnohem lépe. Asistence: Matthew Tkachuk.
    06:19 Eric STAAL - 0:1
     
    06:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Floridští se dostávají do vedení! ERIC STAAL perfektně tečoval nabídku Mahury. Kotouč zamířil do pravého horního růžku branky Vasilevského. Asistence Josh Mahura a Nick Cousins.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 32. Point (Stamkos, Kučerov) – 7. E. Staal (Mahura, Cousins), 16. Lundell (M. Tkachuk), 18. Luostarinen, 60. Duclair (E. Staal)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Bogosian, Hedman, Perbix, Sergačjov, Černák, Cole – Kučerov, Point, Killorn – Stamkos, Cirelli, Hagel – Jeannot, Paul, Colton – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: Jon Cooper

    Florida Panthers: Bobrovskij (Lyon) – Ekblad, Forsling, Montour, M. Staal, Gudas, Mahura, Fitzgerald – Reinhart, Lundell, M. Tkachuk – Duclair, Luostarinen, Verhaeghe – Cousins, E. Staal, Lomberg – Dalpe, Coli. White.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: F. South, Ch. Lee – R. Jackson, D. Nansen
    thejrc.org