Opava – Havířov 3:4 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Příbram 3:4 (kon.) | Benátky n/J – Cheb 3:4 (po pr.)
Písek – Jablonec n/N 5:0 (kont.) | Hronov – Řisuty 5:6 (1:2 po s.n.) | Klatovy – Děčín 2:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:3 (1:0 po s.n.) | Znojmo – SHKM Hodonín 8:1 (kon.) | Letňany – Mostečtí Lvi 4:5 (po pr.)
Vrchlabí – Kobra 4:1 (kon.) | Tábor – Ústí n/L 4:5 (kon.)
konec
HC Tábor
4:5 (1:2, 1:1, 2:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 01.03.2023, 18:00 • Zimní Stadion Tábor • 2. liga skupina Západ • Nadstavba A
Partner:
     
    Poslední informace k dnešnímu utkání se týká počtu diváků – na zimní stadion v Táboře si dnes našlo cestu 1632 fanoušků. To už je ale ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a hezký zbytek večera! (20:46:17)
     
    Známe tedy také soupeře pro play-off pro oba dnešní aktéry. Tábor si to v prvním kole rozdá s Příbramí, Ústí nad Labem se o postup porve s Vrchlabím.
     
    V Táboře je dobojováno! Ústí nad Labem nakonec dokázalo ukořistit výhru za 3 body po riskantním tahu domácích, kteří za nerozhodného stavu 4:4 sáhli k odvolání brankáře ve snaze rozhodnout utkání v základní hrací době. Tyto plány však zhatil v posledních sekundách Jiří Drtina, který trefou do prázdné brány zajistil svému týmu výhru 5:4.
     
    Konec zápasu.
    59:36 ROUBÍK - 4:5
     
    59:36
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku! Je zřejmě rozhodnuto. Jan Rudovský nejprve tvrdě odstavil od puku Tomáše Hubatu, kotouč pak putoval přes Jiřího Drtinu k JAROSLAVU ROUBÍKOVI, který ze středního pásma trefuje odkrytou branku. Asistence: Drtina, Rudovský.
     
    59:00
    Hosté jsou ale zatím v obranné činnosti perfektní. Tábor se zatím k ničemu nedostal.
     
    58:13
    Domácí už vědí, že Příbram dokázala porazit Chomutov v základní hrací době a tak jdou hrát vabank! Odvolávají nyní gólmana a pokusí si urvat 3 body na svou stranu.
     
    58:13
    Oddechový čas pro tým Hockey Club Tábor.
     
    58:01
    Probíhají poslední 2 minuty 3. třetiny.
     
    57:23
    Bláha od červené čáry nastřeloval puk směrem na bránu Tábora. Puku stál ale nešťastně v cestě domácí obránce Kříž, který odjíždí s bolestivou grimasou v obličeji na střídačku.
     
    56:27
    Oba týmy jsou v plném počtu.
     
    55:42
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách už probíhá po lehkém ochladnutí emocí. Oba týmy se teď soustředí hlavně na to, aby neudělaly chybu.
     
    54:27
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Prášek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Šefl – 2 min., hrubost.
     
    54:01
    Domácí v plném počtu.
     
    54:00
    Další faul domácích už rozhodčí potrestali trestným střílením! Jeho exekutorovi Kordulemu sjel ale v závěrečné fázi puk z hole.
     
    53:12
    Ústečtí teď sevřeli na několik desítek sekund obrannou čtveřici Tábora, domácí ale oslabení sehráli velmi dobře a vyhazují puk přes všechny čáry.
     
    52:20
    Útočné choutky teď ukojil další z domácích obránců. Byl to Jakub Suchánek, který prověřil Stahlovu pozornost při vlastním oslabení.
     
    52:01
    Hosté si nyní přesilovku zopakují. Lukáš Kříž odchází na trestnou lavici za držení protihráče.

    Filip Hanousek

    Branky a nahrávky: 13. Severa (Milfait, Hajič), 30. Hajič (Endál), 43. Hajič (Suchánek, Milfait), 43. Šulek (Duchan) – 9. Bláha, 17. Kordule (Tůma, Kuchynka), 27. Drtina (Roubík), 45. Trefný (Kordule, Tůma), 60. Roubík (Drtina, Rudovský)


    HC Tábor: Gába (Seliverstov) – Plášil (A), Hubata, Krejčí, Suchánek (A), Kříž, Hajič, Čančura – Kohút, Vlček, Prášek – Endál (C), Milfait, Severa – Duchan, Matušík, Bahenský – Šulek
    Trenér: Aleš Krátoška

    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Cikánek) – Záruba, Trefný (C), Vacík, Funk, Drtina (A), Bartoň, Šefl – Smola, Damašek, Roubík, Horký, Tůma (A), Kordule, Daniel, Kuchynka, Rudovský, Bláha
    Trenér: Jan Čaloun

    Rozhodčí: Trnka – Rubáš, Tvrdík

    Diváci: 1632
    bahis siteleri