Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Plzeň 4:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Třinec 0:5 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (0:0, 4:1, 1:1)
Rytíři Kladno
Pátek 03.03.2023, 18:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:29:36)
     
    Je konec! České Budějovice po dnešní tříbodové výhře udrží extraligovou příslušnost, zatímco Kladno si zahraje baráž. Ve třetí periodě ještě hosté zdramatizovali zápas, když se trefil Jakub Klepiš. Rytíři byli následně v tlaku, ale dlouho to netrvalo. Jihočeši si ještě ke konci duelu zahráli přesilovou hru, ve které se pumelicí od modré prosadil Roman Vráblík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:19
    Kladno to ani nezkouší bez gólmana, vypadá to, že je smířené se svým dnešním a sezónním osudem... Motor se udrží, Středočeši budou hrát baráž.
     
    57:35
    Kladenský gólman Bow si připsal velmi dobrý zákrok proti domácímu útočníkovi. Proti střele zasahoval dvakrát, ale v obou případech úspěšně.
     
    56:46
    Jihočeši pokračují v aktivní hře a hostující brankář se musel hodně ohánět. Tentokrát ale svou branku uhájil, uvidíme ještě do Středočechů hru bez gólmana?
     
    56:15
    Dnešní utkání sleduje 6421 diváků, je vyprodáno!
    55:44 Roman VRÁBLÍK - 5:2
     
    55:44
    České Budějovice právě vstřelily branku! A nejspíše je rozhodnuto, Budějovice se prosazují v přesilové hře. Motor měl v posledních desítkách sekund obrovský tlak v útočném pásmu a obrana i gólman byli hodně rozhození. přesně v tu chvíli posunul Jan Štencel kotouč na ROMANA VRÁBLÍKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Štencel a Jakub Valský.
     
    54:56
    Jedovatá rána od modré v podání domácího obránce. Landon Bow zasahuje vyrážečkou a kotouč se dostává do ochranné sítě, hra je přerušena.
     
    54:35
    Po několika soubojích u mantinelu se ke kotouči dostal Oskars Cibulskis, který jej nekompromisně poslal za Hrachovinu. Následoval ještě icing Motoru.
     
    54:09
    Kladnu se začátek oslabení povedl a vyhodilo kotouč přes všechny čáry. Motor se záhy dostal zpět do pásma a střelou od modré prověřil gólmana Kladna.
     
    53:50
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Tomáš Plekanec – 2 min., sekání.
     
    53:34
    Martin Hanzl se toho nijak nezalekl a vyslal tvrdou ránu od mantinelu. Před Bowem ale nikdo neclonil, takže to pro něj byl poměrně jednoduchý zákrok.
     
    52:55
    Jakub Strnad šel zrovna střídat, když mohl vyhodit kotouč alespoň z obranného pásma. Domácí chvíli hráli ve čtyřech, ale celou situaci ustáli.
     
    52:02
    Komerční přestávka.
     
    51:32
    Naskakující hráči z kladenské střídačky se nejspíše dotkli puku a rozhodčí raději přerušili hru. Vhazovat se bude ve středovém kruhu, buly vyhráli hosté.
     
    50:41
    Kladno se nyní drží v útočném pásmu, ale domácí celek jej nepouští k nějaké vážnější šanci.
     
    50:18
    Jake Dotchin to zkusil od modré, ale Dominik Hrachovina na tuto situaci dobře viděl. Proto zachytil kotouč do své lapačky a raději nechal přerušit hru.
     
    49:37
    Komerční přestávka.
     
    48:32
    Landon Bow na chvilku ztratil kotouč z dohledu, ale v blízkosti nebyl nikdo z domácích hokejistů, kteří by mohli dotírat. Hostující brankář jej nakonec našel.
     
    47:44
    Dominik Hrachovina podržel svůj tým, už to mohlo být klidně jen o gól! Domácí brankář ale fantasticky zasáhl betonem a zamezil další brance.
     
    47:15
    Stuart Percy obral soupeře o kotouč na modré a posunul jej do útočného pásma.
     
    46:30
    Ondřej Slováček ukázal skvělé čtení hry a zachytil špatnou rozehrávku domácích v jejich obranném pásmu. Jeho přihrávka do strany už ale nebyla přesná.
     
    45:58
    Motor si mohl vzít tříbrankové vedení zpět! Michal Vondrka dostal fantastickou přihrávku na modrou a jel sám na gólmana. Už toho měl ale také nejspíše plné zuby a jeho slabé zakončení Landon Bow vyráží betonem.
    45:00 Jakub KLEPIŠ - 4:2
     
    45:00
    Kladno právě vstřelilo branku! Rytíři ještě žijí, v Budvar aréně uvidíme drama až do samotného konce! JAKUB KLEPIŠ se dostal k odraženému kotouči, který z první prostě napálil kotouč na branku a trefil se z velké blízkosti k zadní tyči. Asistence: Martin Procházka a Jiří Ticháček.
     
    44:30
    Středočeši potřebují hrát s pukem na svých hokejkách, jenže se jim v této fázi moc nedaří.
     
    43:35
    Jakub Babka je na ledě!
     
    43:11
    Jan Štencel si sjel s pukem až do rohu útočného písma a Motor se drží v pásmu. Nakonec pálil Jakub Valský, ovšem jeho pokus letěl dost nad branku.
     
    42:31
    První přesilovková formace pokračuje v útočném snažení, po chvilce se bude vhazovat po levici Bowa.
     
    41:55
    Jihočeši to nyní chtěli dohrát až do prázdné branky, ale nevyšlo jim to! Milan Gulaš z první nahrával Pechovi, ale jeho přihrávku zastavil soupeřící obránce.
     
    41:35
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Jakub Babka.
     
    41:05
    Landon Bow zlomil při snaze odehrát kotouč zlomil hokejku, Kladno navíc pak hrálo v šesti, obrovská chyba!
     
    40:32
    Milan Gulaš chtěl posunout kotouč na druhou stranu, kde si najížděl Lukáš Pech. Jeden z hostujících obránců ale tuto přihrávku tečoval směrem na Bowa.
     
    40:01
    Střídání v týmu Rytíři Kladno:
    ze hřiště odchází Adam Brízgala, přichází Landon Bow.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina přinesla úplně jinou podívanou než ta první. A fanoušci v Budvar aréně, alespoň ti domácí, rozhodně musí být spokojení, vždyť Jihočeši vedou o tři branky! Jako první se trefil po krásné souhře Jakub Valský, který rozjel celý gólostroj. O minutu a půl později se tvrdou ranou pod horní tyčku prosadil v přesilové hře Zdeněk Doležal. Načež přišly další dvě branky Českých Budějovic. Během minuty se totiž trefili ještě Petr Šenkeřík a Filip Přikryl. Kladno se ale samozřejmě ještě nevzdává, všichni ví, že dnes jde o hodně. Za hosty snížil Matyáš Filip, který si při svém úniku roztáhl brankáře a poslal mu kotouč mezi betony.

    Další třetina začne přibližně v 19:48.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Petr Šenkeřík je na ledě!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:42
    Motoru se zatím v oslabení daří, což se dá tvrdit i o těch předešlých. Vyhazují jeden puk za druhým.
     
    37:57
    Jaromír Jágr se z ničeho nic ocitl před domácím gólmanem, ale byl těsně bráněn. Zkusil to tedy bekhendem, ale Dominik Hrachovina zasahuje betonem.
     
    37:33
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Petr Šenkeřík – 2 min., držení.
    37:18 Matyáš FILIP - 4:1
     
    37:18
    Kladno právě vstřelilo branku! Ovšem Středočeši ještě žijí, snižují na rozdíl tří branek. MATYÁŠ FILIP se prokličkoval až před gólmana, kterého si roztáhnul a poslal mu kotouč bezpečně mezi betony. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    36:20
    Adam Kubík to zkusil z vrcholku levého kruhu, když Dominik Hrachovina jeho střelu dobře viděl. Nachází jí v lapačce a raději nechává přerušit hru.
     
    35:44
    Matěj Toman byl nyní moc rychlý a dostal se přes modrou mnohem dříve než jeho spoluhráč s pukem. Ofsajd je odpískaný, a tak se bude zase vhazovat.
    33:59 Filip PŘIKRYL - 4:0
     
    33:59
    České Budějovice právě vstřelily branku! Tohle je na domácí straně doslova třetina snů a Motor se přibližuje třináctému místu v tabulce. FILIP PŘIKRYL si s kotoučem prokličkoval až do útočného pásma. Nakonec se rozhodl pro střelu z prostoru mezi kruhy a nemohl to udělat lépe – jeho střela totiž rozvlnila síťku za Brízgalou. Asistence: Ondřej Kachyňa a Stuart Percy.
    32:53 Petr ŠENKEŘÍK - 3:0
     
    32:53
    České Budějovice právě vstřelily branku! A už je to dokonce o tři branky! PETR ŠENKEŘÍK napřáhl na modré a vyslal tvrdou bombu. Ta doslova trefila Miroslava Indráka, od něhož se kotouč odrazil do protipohybu bezmocného brankáře. Asistence: Michal Vondrka.
     
    32:16
    Martin Hanzl s malým zpožděním poslal puk na volného Michala Vondrku. Kdyby to přišlo o pár sekund dříve, mohl střílet domácí útočník do odkryté branky.
     
    31:30
    Kristaps Sotnieks si z pozice beka sjížděl před branku, jenže až k němu přihrávka nedoputovala.
     
    30:54
    Filip Přikryl posouval kotouč do jízdy Jakubu Strnadovi, tomu ale kotouč projel pod hokejkou. Velká škoda, jinak by z toho byla další velká šance.
     
    30:20
    Před Romanem Vráblíkem se otevřel prostor, a tak si domácí bek udělal útočný výlet po levé straně. Na přední tyčce Adam Brízgala ale místo nenechal.
     
    29:21
    Matěj Toman jen posunul kotouč do útočného pásma a Motor se vydal aktivně napadat.
    28:33 Zdeněk DOLEŽAL - 2:0
     
    28:33
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jen devět vteřin to trvalo a domácí celek se prosazuje už podruhé! ZDENĚK DOLEŽAL se krátce po buly ocitl úplně osamocený na středu hřiště. Na nic nečekal, trochu seřídil mířila a trefuje se pod horní tyčku. Asistence: Martin Hanzl a Stuart Percy.
     
    28:23
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Adam Kubík – 2 min., podrážení.
     
    27:52
    Tomáš Čchotský se už rozjížděl za pukem, ale měl to o kus dál než jeho soupeř. Celkem škoda pro domácí, jinak z toho mohlo být zajímavé přečíslení.
    26:59 Jakub VALSKÝ - 1:0
     
    26:59
    České Budějovice právě vstřelily branku! Nádherná akce Motoru, která znamená první branku duelu! Jihočeši v posledních minutách vládli na ledě a předvedli fantastické přihrávky na jeden dotek. Petr Šenkeřík poslal rychlý pas na pravou stranu, kde byl Michal Vondrka, jenž z první našel před brankou úplně volného JAKUBA VLASKÉHO, který dával do prázdné. Asistence: Michal Vondrka a Petr Šenkeřík.
     
    26:19
    Jaromír Pytlík je na ledě!
     
    25:58
    Roman Vráblík dostal nabito na modrou, avšak jeho bomba byla hodně nepřesná a zaduněla jen o plexisklo, načež Středočeši poslali puk do střední třetiny.
     
    25:16
    Matyáš Filip předvedl skvělé napadání ve vlastním oslabení a donutil domácí celek k chybě.
     
    24:40
    Jake Dotchin jako první dojel odražený kotouč a posílal ho okamžitě na rozjetého Tomáše Plekance. Neposlal mu ale přesný pas, takže kotouč bere Percy.
     
    24:19
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Jaromír Pytlík – 2 min., vysoká hůl.
     
    23:57
    Matěj Toman je na ledě!
     
    23:24
    A další velká možnost! Michal Vondrka táhl přečíslení dva na jednoho, jenže přihrávku na volného Valského zastavil poslední bek Kladna!
     
    22:14
    Obrovská šance Jihočechů v oslabení! Parádní práci odvedl Jakub Strnad, když posunul puk na volného Jana Štencela, když ten si sice položil gólmana, ovšem kotouč do prázdné sítě už nedokázal dostat!
     
    21:57
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Matěj Toman – 2 min., faul kolenem.
     
    21:48
    Vidíme hodně osobních soubojů a po jednom z nich půjde Motor do oslabení...
     
    20:55
    Hodně nečekaný odraz kotouč nadělal Brízgalovi obrovské problémy! Ten si totiž za kotoučem vyjel, když se proti němu touš najednou odrazil. Hostující gólman ale stihl kotouč zastavit ještě bruslí!
     
    20:19
    Adam Kubík se individuálně prosadil až ke střele z levé strany. Dominik Hrachovina na jeho pokus ale dobře viděl, takže chytá kotouč do lapačky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první perioda záchranářského duelu, která nám mnoho hokejové radosti nepřinesla. Na obou týmech je vidět značná nervozita a kotouče jim značně odskakují od hokejek. Že bychom jinak viděli více zajímavých možností, to se tvrdit nedá. Snad se hra do dalších třetin zlepší a dočkáme se nějakých přesných zásahů.

    Další třetina začne přibližně v 18:56.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:49
    Velká škoda pro domácí... Matěj Toman táhl přečíslení tři na dva, které vypadalo celkem slibně, jenže za sebou nechal kotouč a vystavil soupeře do ofsajdu.
     
    18:02
    Kristofers Bindulis byl zády k puku, navíc ho napadal jeden ze soupeřů. Přesto celou situaci zvládl a nenechal se obrat. Motor se však na puku dlouho neudržel.
     
    17:44
    Martin Hanzl vyslal jedovatou ránu z vrcholku pravého kruhu, která jen zabušila na beton hostujícího brankáře. Čeká nás tak další vhazování.
     
    16:54
    Kristaps Sotnieks vyslal kotouč skrze šíři středního pásma, ale nikoho ze spoluhráčů nenašel. Rytířům se tak píská jen zakázané uvolnění a hra se stěhuje.
     
    16:02
    Miroslav Indrák se jako první dostal k odraženému kotouči v útočném pásmu a Kladno se tam díky tomu může držet, nakonec přišel ale nepřesný pas.
     
    15:24
    Po delší době jsme viděli zase zákrok hostujícího brankáře, ovšem byla to pro něj celkem rutina. Na přední tyči byl nalepený, takže tudy nebylo kudy.
     
    14:50
    Jake Dotchin nahazoval puk od modré, když nemohl domácí gólman vidět vůbec nic. Jeden z českobudějovických hráčů touš ale zastavil bruslí.
     
    14:21
    Matěj Toman bojoval o kotouč u mantinelu se soupeřem bez hokejky, ale vyhrát nad ním nedokázal.
     
    13:31
    Dominik Hrachovina si udělal jeden ze svých typických výletů za kotoučem, načež jej poslal do Jakuba Klepiše, ten si ovšem nedokázal pořádně zpracovat.
     
    12:46
    Komerční přestávka.
     
    12:08
    Adam Kubík se z ničeho nic dostal sám před gólmana a pálil do pravé šibenice. Střela mu ovšem vůbec nesedla, a tak končí jen na zadním mantinelu.
     
    11:55
    Konečně alespoň nějaké vzrušení na jihočeském ledě. Jakub Strnad vyslal dobrou střelu na lapačku, kterou musel gólman hostí zkrotit dokonce nadvakrát.
     
    11:26
    Nadále vidíme hodně nepřesností na obou stranách, zatím jsme nebyli svědky mnoha šancí.
     
    10:51
    Kladnu se nepovedla rozehrávka z obranného pásma, a tak kotouč končí až na zakázaném uvolnění.
     
    10:27
    Zdeněk Doležal projel s kotoučem do útočného pásma, když Roman Vráblík dostal nabito na modrou. Jeho pumelici ale nachází Adam Brízgala ve výstroji.
     
    09:50
    Martin Hanzl se zjevil mezi kruhy a vypadalo to, že se dostane do zajímavé šance. Na puk ovšem i kousek nedosáhl, takže z gólovky nakonec nic nebylo.
     
    09:13
    Vznikla menší skrumáž před budějovickou branku, avšak nic z toho nakonec nebylo.
     
    08:41
    Komerční přestávka.
     
    08:15
    Poměrně dlouho se hraje bez přerušení, jenže v tu chvíli jsme viděli šanci Motoru! Milan Gulaš táhl přečíslení dva na jednoho, když se rozhodl to vzít na sebe. Adam Brízgala ale stihl sklapnout své betony včas.
     
    07:24
    Jinak je ještě dobré si říct, kdo hraje v jakých dresech. České Budějovice nastupují v bílé barvě, zatímco jejich soupeři nastoupili v tmavě modrých.
     
    06:44
    Matěj Toman si sebral odražený kotouč za brankou soupeře a zkoušel najít někoho před ní. Tam ovšem touš jen projel, protože tam nikdo z domácích nebyl.
     
    06:03
    Ondřej Kachyňa už nemohl stihnout kotouč na modré, a tak se Motor musí vystěhovat z pásma.
     
    05:11
    Zatím ale nesledujeme nijak atraktivní utkání. Je vidět, že oba týmy jsou přece jen trochu svázaní, zatím vidíme časté nepřesnosti na obou stranách.
     
    04:17
    Kotouč se různě odrážel ve středním pásmu a získalo ho Kladno. Nebylo to ale na dlouho, Roman Vráblík mohl pálit od modré, ale Adam Brízgala měl dobrý výhled, takže zasahuje a nechává hru přerušit.
     
    03:37
    Je jasné, že dnešní utkání bude hodně soubojové, což se zatím ukazuje. Zároveň probíhá souboj fanoušků, těch kladenských přijelo na jih Čech hodně.
     
    03:03
    Martinš Dzierkals je na ledě!
     
    02:34
    Jake Dotchin se zjevil z ničeho nic před gólmanem, ale absolutně si s tím neporadil! Nedokázal zkrotit kotouč, takže nakonec ani neprověřil Hrachovinu.
     
    01:57
    Tomáš Plekanec byl ten, kdo se rozhodl vypálit z pravé strany. Dominik Hrachovina byl ale u své tyči natěsnaný a a vyráží kotouč do ochranné sítě.
     
    01:36
    Oskars Cibulskis zkoušel nahazovat od modré, když Ladislav Zikmund clonil před gólmanem. Domácí brankář ovšem zasahuje betonem a posílá puk do rohu.
     
    01:03
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Martinš Dzierkals – 2 min., nedovolené bránění.
     
    00:27
    A tohle byla první velká šance Motoru! Ten ujel do přečíslení tři na dva, když Lukáš Pech posunul kotouč na Dzierkalse, který jen jemně tečoval touš, když byl dobře bráněn. Adam Brízgala ale zasahuje betonem.
     
    00:12
    A veledůležité utkání právě odstartovalo! Jako první nahodili kotouč do útočného pásma hosté, kteří zde vybojovali první vhazování před Hrachovinou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Vráblík, Štencel, Percy, Bindulis, Kachyňa, Šenkeřík, Hovorka – Dzierkals, Pech, Gulaš – Vondrka, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Doležal – Strnad, Raška I, Přikryl.
    Trenér: David Čermák.

    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Kehar, Dotchin, Sotnieks, Cibulskis, Slováček, Ticháček, Veber – Kubík, Plekanec, Jágr – Babka, Klepiš, Indrák – M. Procházka, Filip, Zikmund – O. Bláha II, Pytlík, Michnáč.
    Trenér: Otakar Vejvoda.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Lederer, Lhotský.
     


    Motor České Budějovice

    Jediný cíl zbyl pro Motor v základní části. A to vyhnout se baráži. Klidné spaní si Jihočeši mohou zajistit v pátek v případě tříbodové domácí výhry nad posledním Kladnem. Půjde o velmi sledovaný zápas.

    Motor první vzájemný duel s Kladnem prohrál 1:2. V prosincovém měření sil ale už uspěl vysoko 6:1, ve 38. kole slavily taktéž vysoké vítězství 6:2 opět České Budějovice.

    "Pro nás jde o rozhodující zápas směrem k tomu, abychom měli jistotu, že nespadneme do baráže. Když vyhrajeme za tři body, je rozhodnuto. A to chceme. Na zápas se soustředíme, už v rámci úterního tréninku jsme si pouštěli nějaké video zaměřené na hru Kladna. Jeho silnou stránkou je hra v útočném pásmu, hráči jsou silní na puku a u mantinelů. Hra Kladna je na držení puku založena," upozorňuje kouč David Čermák.
     


    Rytíři Kladno

    A kdo proti Motoru bude stát? Kladno hájilo extraligovou příslušnost proti Jihlavě v loňské baráži. V této sezóně strávilo většinu času na posledním místě. Už to vypadalo, že se Jágr a spol. nadechují k velkému finiši, ale poslední tři zápasy vzaly svěřencům trenérů Vejvody, Skrbka a Macha naději – ani letos se do předkola nepodívají. A Motor je bude chtít po roce znovu poslat do baráže.

    V posledním kole Rytíři trápili Vítkovice, ty ale nakonec vyhrály 2:1. Bezmála 27 minut odehrál v zápase Jake Dotchin. Na kanadského beka trenéři sází, v rámci extraligy jde o druhého nejvytěžovanějšího hráče. V útoku pak dostává největší prostor nejproduktivnější dvojice kladenských hráčů Plekanec – Kubík. Tomáš Plekanec se řadí co se odehrané minutáže týče hned za Dotchina. Zatímco loni spoléhali Kladenští na brankáře Bowa, v tomto ročníku má lepší statistiky Adam Brízgala. Ten odchytal i poslední zápas, bude jihočeským střelcům čelit právě on?
     
    Hezký páteční večer! Společně dnes budeme sledovat zápas, který dost napoví a možná i rozhodne o tom, kdo půjde do baráže a bude bojovat o setrvání v extralize pro příští sezonu. Úvodní buly bude vhozeno v 18:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. Valský (Vondrka, Šenkeřík), 29. Doležal (Hanzl, Percy), 33. Šenkeřík (Vondrka), 34. Přikryl (Kachyňa, Percy), 56. Vráblík (Štencel, Valský) – 38. Filip (Slováček), 45. Klepiš (M. Procházka, Ticháček)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Vráblík, Štencel, Percy, Bindulis, Kachyňa, Šenkeřík, Hovorka – Dzierkals, Pech, Gulaš – Vondrka, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Doležal – Strnad, Raška I, Přikryl.
    Trenér: David Čermák.

    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Kehar, Dotchin, Sotnieks, Cibulskis, Slováček, Ticháček, Veber – Kubík, Plekanec, Jágr – Babka, Klepiš, Indrák – M. Procházka, Filip, Zikmund – O. Bláha II, Pytlík, Michnáč.
    Trenér: Otakar Vejvoda.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Lederer, Lhotský

    Diváci: 6421
    thejrc.org