Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Plzeň 4:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Třinec 0:5 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Mountfield HK
Pátek 03.03.2023, 18:00 • O2 arena • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:35 Michal ŘEPÍK - 3:2
     
    52:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se dočkávají, když využívají přesilovou hru pěti proti třem! Sobotka nalezl schovanou přihrávkou na vrcholu levého kruhu MICHALA ŘEPÍKA, ten se do kotouče řádně opřel a dopravil ho o horní tyčku do Machovského branky! Asistence: Vladimír Sobotka.
    32:18 David TOMÁŠEK - 2:2
     
    32:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólové hody druhé třetiny i nadále pokračují, Pražané opět vyrovnávají! Horák předal kotouč na modré čáře osamocenému DAVIDU TOMÁŠKOVI, ten si najel do mezikruží a nekompromisně zakončil! Asistence: Roman Horák, Erik Thorell.
    29:34 Kevin KLÍMA - 1:2
     
    29:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    O výstavní střelu z prostoru levého kruhu se postaral KEVIN KLÍMA, který tak využil hradeckou přesilovou hru a poslal svůj tým opět do vedení! Asistence: Lukáš Cingel, Jérémie Ouellet-Blain.
    27:29 David KAŠE - 1:1
     
    27:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Na nahození Janduse od modré čáry si před branku skvěle najel a tečí mezi betony Machovského zakončil DAVID KAŠE! Asistence: Martin Jandus, Vladimír Sobotka.
    02:49 Radovan PAVLÍK - 0:1
     
    02:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po pravém křídle se prohnal a následně vystřelil rychlík Zachar, jeho střelu Kovář vyrazil pouze k pohotovému RADOVANU PAVLÍKOVI, jenž pokusem který se otřel o pravou tyčku otevřel skóre! Asistence: Marek Zachar.
    Marken.cz

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 28. Kaše (Jandus, Sobotka), 33. Tomášek (Horák, E. Thorell), 53. Řepík (Sobotka) – 3. R. Pavlík (Zachar), 30. Kev. Klíma (Cingel, Blain)


    HC Sparta Praha: J. Kovář (Cichoň) – Kempný, Mikliš, Němeček, Krutil, Polášek (A), Jandus, T. Tomek – Kaše, Sobotka (A), Řepík (C) – E. Thorell, Horák, Tomášek – Buchtele, D. Vitouch, P. Kousal – Safin, G. Thorell, Konečný.
    Trenér: Miloslav Hořava

    Mountfield HK: Machovský (Kiviaho) – Marcel, McCormack, Kalina, Blain, F. Pavlík (A), Rosandić – Pilař, R. Pavlík, Zachar – Okuliar, Cingel, Smoleňák (C) – Lev (A), Perret, Lalancette – Jergl, Chalupa, Kev. Klíma – Werek.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rozhodčí: Kika, Šindel – Ondráček, Zíka
    bahis siteleri