Boston – Buffalo 7:1 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 3:5 (kon.)
Tampa – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Detroit – Seattle 4:5 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:5 (kon.)
Calgary – Toronto 1:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 1:2 (kon.) | Los Angeles – Montreal 3:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 3:6 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:5 (1:2, 1:0, 0:3)
Dallas Stars
Pátek 03.03.2023, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Roope HINTZ - 2:5
     
    59:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    A tak je tu ještě pátá branka Dallasu, když ROOPE HINTZ kompletuje hattrick! Robertson z obranného pásma nahrál Hintzovi, který si prohodil kotouč mezi bruslemi Setha Jonese a následně mířil zcela sám na opuštěnou bránu Chicaga. Asistence: Jason Robertson.
    58:35 Esa LINDELL - 2:4
     
    58:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyhráli následné vhazování a kotouč se dostal za bránu Dallasu k ESOVI LINDELLOVI, jenž se poté z rohu trefil přes celé kluziště do opuštěné klece Chicaga. Asistence: Joe Pavelski.
    40:45 Jamie BENN - 2:3
     
    40:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se hned v úvodu třetí třetiny dostávají do vedení, když se kotouč dostal za bránu Chicaga, odkud ho Dadonov poslal přímo na hůl JAMIEHO BENNA, jenž pohotovou střelou překonává Mrázka. Asistence: Jevgenij Dadonov, Wyatt Johnston.
    20:26 Seth JONES - 2:2
     
    20:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks hned v úvodní minutě vyrovnávají stav utkání! Přihrávka Dickinsona z rohu kluziště se odrazila od boční konstrukce mezi kruhy, odkud ho Heiskanen odpálil na modrou k SETHU JONESOVI, jehož schované nahození Murray vůbec neviděl a touš skončil v jeho bráně. Bez asistence.
    17:05 Roope HINTZ - 1:2
     
    17:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars opět využívají přesilovou hru! Hosté měli několikrát velké problémy udržet útočné pásmo, ale to se jim nakonec podařilo a Heiskanen dokázal z levé strany vyslat křižnou přihrávku do pravého kruhu ROOPEMU HINTZOVI, jenž pohotovou střelou překonává Mrázka po druhé. Asistence: Miro Heiskanen, Jason Robertson.
    15:54 Cole GUTTMAN - 1:1
     
    15:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hawks srovnávají stav utkání! Tinordi zavezl puk do útočného pásma, kde ho předal vedle sebe Johnstonovi, jehož střelu Murray vyrazil před sebe, kde se k dorážce dostal COLE GUTTMAN, kterého si obrana Dallasu nepohlídala a domácí útočník už dostal touš do klece Stars. Asistence: Tyler Johnson, Jared Tinordi.
    10:21 Roope HINTZ - 0:1
     
    10:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Hintz z levé strany nahrál mezi kruhy Pavelskému, jehož ještě Mrázek vychytal, jenže touš se odrazil zpět k americkému útočníkovi, který ho hned přihrál před zcela prázdnou klec ROOPEMU HINTZOVI, jenž už poslal hostující celek do vedení. Asistence: Joe Pavelski, Miro Heiskanen.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 16. Guttman (T. Johnson, Tinordi), 21. S. Jones – 11. Hintz (Pavelski, Heiskanen), 18. Hintz (Heiskanen, J. Robertson), 41. Ja. Benn (Dadonov, W. Johnston), 59. Lindell (Pavelski), 60. Hintz (J. Robertson)


    Chicago Blackhawks: Mrázek (Stalock) – Englund, S. Jones, Tinordi, Murphy, I. Phillips, C. Jones – T. Johnson, L. Reichel, Kurashev – Seney, Guttman, Raddysh – Athanasiou, Dickinson, Gust – Katchouk, Khaira, Joe. Anderson.
    Trenér: Luke Richardson

    Dallas Stars: M. Murray II (Oettinger) – Heiskanen, Hakanpää, Lindell, Lundkvist, R. Suter, Hanley – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Ja. Benn, W. Johnston, Dadonov – Marchment, Seguin, Dellandrea – F. Olofsson, Faksa, Karlström.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Rank, McIsaac – Mills, O´Quinn

    Diváci: 17 612
    thejrc.org