Boston – Buffalo 7:1 (kon.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 3:5 (kon.)
Tampa – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Detroit – Seattle 4:5 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:5 (kon.)
Calgary – Toronto 1:2 (kon.) | Vancouver – Minnesota 1:2 (kon.) | Los Angeles – Montreal 3:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 3:6 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:6 (2:0, 0:4, 1:2)
St. Louis Blues
Pátek 03.03.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:03 Kasperi KAPANEN - 3:6
     
    57:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak teď už je zřejmě o vítězi dnešního zápasu definitivně rozhodnuto. Ke kotouči se ve středním pásmu dostal KASPERI KAPANEN a měl dostatek prostoru na to, aby se ještě trochu přiblížil a poté trefil prázdnou branku San Jose. Asistence: Pavel Bučněvič, Brayden Schenn.
    54:52 Tyler PITLICK - 3:5
     
    54:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté už zase vedou o dvě branky a jsou zase o něco blíž vítězství na ledě San Jose, které už nutně potřebují. Důležitou branku na 5:3 střílí TYLER PITLICK, který překonal Reimera rychlou a přesnou střelou do horní části z levého kruhu. Je to jeho čtvrtý gól v sezóně. Asistence: Nikita Alexandrov.
    46:36 Steven LORENTZ - 3:4
     
    46:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení a ještě se vrací do hry o body v tomto utkání! STEVEN LORENTZ si navezl kotouč na osu kluziště a z tohoto prostoru překonal Greisse přesnou střelou do pravého horního růžku jeho branky. Asistence: Matt Benning.
    39:00 Brayden SCHENN - 2:4
     
    39:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý gól St. Louis ve druhé třetině a druhá proměněná přesilovka a hosté už vedou na ledě San Jose 4:2! Kyrou nastřelil puk před branku, kde byl připraven BRAYDEN SCHENN, který přetlačil Ferrara a z blízka nasměroval kotouč za záda Reimera. Asistence: Jordan Kyrou, Pavel Bučněvič.
    29:30 Logan BROWN - 2:3
     
    29:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté právě dokonali svou otočku ve druhé třetině a už vedou 3:2! Bučněvič už mohl střílet, ale ještě předal kotouč LOGANU BROWNOVI, který překonal Reimera, který se nestihl tak rychle přesunout, střelou do horní části branky. Asistence: Pavel Bučněvič, Colton Parayko.
    25:21 Jordan KYROU - 2:2
     
    25:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, St. Louis využilo přesilovku a maže dvoubrankové manko! JORDAN KYROU dostal ideální přihrávku do slotu, odkud rychlou střelou překonal Greisse, který už to měl v tomto momentu hodně těžké. Asistence: Pavel Bučněvič, Torey Krug.
    22:35 Colton PARAYKO - 2:1
     
    22:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se z první výraznější šance ve druhé třetině prosazují a už prohrávají jen o gól – 1:2. Alexandrov našel výbornou přihrávkou před branku COLTONA PARAYKA, a ten z blízka střelou do horní části branky nedal Reimerovi šanci. Asistence: Nikita Alexandrov, Joshua Leivo.
    06:31 Logan COUTURE - 2:0
     
    06:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšují na 2:0 a pokračují ve výborné první třetině. Karlsson nabil kotouč na střelu pro LOGANA COUTURA, a ten rychlým zakončením z první překonal Greisse, jehož lapačka nebyla dostatečně rychlá. Asistence: Erik Karlsson, Alexandr Barabanov.
    03:50 Alexandr BARABANOV - 1:0
     
    03:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se po hrubce obrany St. Louis dostávají do vedení! ALEXANDR BARABANOV obral posledního obránce St. Louis Scandellu o kotouč a poté překonal Greisse přesnou střelou mezi betony. Asistence: Andreas Johnsson, Mario Ferraro.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 4. Barabanov (Johnsson, Ferraro), 7. Couture (E. Karlsson, Barabanov), 47. Lorentz (Benning) – 23. Parayko (Alexandrov, Leivo), 26. Kyrou (Bučněvič, Krug), 30. L. Brown (Bučněvič, Parayko), 39. B. Schenn (Kyrou, Bučněvič), 55. T. Pitlick (Alexandrov), 58. Kapanen (Bučněvič, B. Schenn)


    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson, Ferraro (A), Benning, Vlasic, MacDonald, Šimek – Barabanov, Couture (C), Bonino (A) – Zetterlund, Hertl, Johnsson – Labanc, Sturm, J. Svečnikov – Gregor, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: Quinn

    St. Louis Blues: Greiss (Binnington) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Scandella, Tucker, Krug – Kyrou, B. Schenn (A), Saad – Kapanen, Thomas (A), Bučněvič – Blais, L. Brown, Toropčenko – T. Pitlick, Alexandrov, Leivo.
    Trenér: Berube

    Rozhodčí: Hebert, Dunning – Kovachik, Gawryletz
    thejrc.org