Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Plzeň 4:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Třinec 0:5 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:6 (1:2, 2:1, 1:3)
Rytíři Kladno
Pátek 03.03.2023, 13:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    Dobré páteční odpoledne z havlíčkobrodské Kotliny. Vítám vás u textového on-line přenosu, ze kterého vám přineseme předposlední kolo O účast v play off. V důležitém střetnutí si to mezi sebou rozdají týmy BK Havlíčkův Brod a Rytíři Kladno. Utkání začíná v 13:30, přeji krásnou sportovní podívanou.
     
    BK Havlíčkův Brod
    Nůž na krku nebo být přimáčknutý u zdi, tak by se dala definovat situace Havlíčkova Brodu, který musí bezpodmínečně vyhrát. Proč...

    Bruslařům hrozí po dlouhých letech sestup z Extraligy dorostu, avšak ani šest bodů za poslední dvě kola nedává svěřencům Miroslava Dubna jistotu záchrany. Havlíčkobrodští hráči mají na kontě 19 bodů.

    Havlíčkův Brod po celou sezonu svírá špatná koncovka a také fakt, že nedokázal vyhrát více jak tři zápasy po sobě. Tým z Kotliny má malou šanci, ale rozhodně nesloží zbraně, na záchranu v podobě baráže ztrácí čtyři body.
     
    Rytíři Kladno
    Středočeši zažívají úplně jiné starosti, než jejich vyzyvatel. Rytíři přišli o šanci postoupit do play off, ale pokud získají alespoň tři body, tak pro ně sezona končí.

    Kladnu patří v tabulce O účast v play off šestá pozice se ziskem 30 bodů. Rytíři mají za sebou Litvínov, který na ně ztrácí čtyři body, ovšem při shodě bodů půjdou Severočeši před Kladenské.

    To by znamenalo jedině: baráž o extraligu, kterou by musel středočeský celek absolvovat. Kladno v posledních pěti zápasech dvakrát vyhrálo.
     
    Vzájemné utkání
    Oba celky na sebe narazily v devátém kole nadstavby, kde bylo k vidění dramatická podívaná. Stav utkání byl po čtyřiceti minutách nerozhodný 1:1, a tak rozhodla poslední část. V ní byl rovněž rovnoměrný stav 3:3, a to z 55. minutě, jenže... Celek z vysočiny měl famózní závěr, ve kterém rozhodl o výhře.

    Rytíři Kladno – BK Havlíčkův Brod 3:6 (0:0, 1:1, 2:5)
    Branky a nahrávky: 22. Petřík, 41. Šátek, 55. Trojna (Petřík) – 21. Mrtka (Koubek, Nový), 43. Křížek (Dvořák, Koubek), 47. Hospodka (Kozlík, Suchý), 57. Nový (Hospodka, Křížek), 60. Dvořák (Mrtka, Křížek), 60. Křížek (Adam, Račan).
    Rozhodčí: Žižka – Matys, Deja.
    Vyloučení: 4:3.
    Využití: 0:1. V oslabení: 1:1.
    Diváci: 60.
    Střely na branku: 30:42 (6:14, 12:13, 12:15).
    Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 3:6.

    Rytíři Kladno: Jordan (Šefčík) – Trojna (A), Šátek, Háž, Krása, Pražák (C), Svoboda – Kupčo, Přibyl, Sém, Vančura, Blažek, Netrh, Hlaváček, Petřík, Šíma (A), Daníček, Valuš.

    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam (A), Ondruš, Danyljuk, Konvalina – Křížek, Koubek, Dvořák – Chromý, Adamec, Nový – Kozlík, Hospodka, Kraučuk – O. Suchý.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam (A), Ondruš, Konvalina, Danyljuk – Koubek, Křížek, Nový – Chromý, Frühbauer, Kraučuk – Teml, Hospodka, Kozlík – Čapek.
    Trenér: Miroslav Duben

    Rytíři Kladno: Jordan (Šefčík) – Pražák (C), Trojna (A), Šátek, Krása, Svoboda – Šíma (A), Sém, Hlaváček, Přibyl, Pytlík, Kupčo, Petřík, Beran, Netrh, Vančura, Valuš, Daníček.
    Trenér: Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Josef Barek – Tomáš Jiruška, Patrik Landsmann.
     
    Všechny účastníky máme na ledové ploše, za chvíli začínáme.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Úvodní vhazování vyhráli hosté z Kladna, kteří okamžitě chtěli rozjet útočnou akci, jenže stopka přišla před modrou čárou.
     
    00:42
    Lukáš Nový nahodil puk na Martina Jordana, jenž ho přikryl do lapačky. Domácí útočník přijel celou situaci zkontrolovat, zda puk je skutečně pod lapačkou brankáře.
     
    01:14
    Bruslaři se krosovou nahrávkou dostali pryč z obranné třetiny, ale Adam protečoval kotouč na střídačku Rytířů. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    01:51
    Ve středním pásmu dostal nahrávku Ondřej Hlaváček, který se po pravé straně dostal do pásma. Pokus zápěstím krotí v lapačce Račan.
     
    02:20
    Přečíslení Středočechů tři na dva zakončoval z bezprostřední blízkosti Marek Daníček. Proti svižnému projektilu se stihl domácí brankář přesunout!
     
    03:13
    Oba týmy si hlídají střední pásmo, odkud je velice složité se dostat dál. Když už se to jednotlivým formacím podaří, tak setrvání v útočné třetině netrvá moc dlouho.
     
    04:18
    Lukáš Kachlíř se dostal po levé straně do pásma, přihrávkou přes mantinel oslovil další ho spoluhráče, který nabil na modrou Patriku Mrtkovi. Pokus kapitána Havlíčkova Brodu končí ve výstroji Jordana.
     
    04:58
    Koubek našel rozjetého Mrtku, který si proklestil cestu do útočné třetiny, jenže místo střely volil špatnou nahrávku. Bruslaři ani tentokrát nebyli úspěšní.
     
    05:18
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Pražák – 2 min., podrážení.
     
    05:38
    Velmi dobrou práci odvedl hostující Jiří Kupčo, který ušetřil u zadního mantinelu drahocenný čas. Dokonce pomýšlel na ohrožení Račana, ale k tomu neměl moc prostoru.
     
    06:32
    Rytíři sice hrají oslabení, ale vypadá to, že sledujeme hru pět na pět. Nyní ohrozil domácí branku Alexandr Přibyly, Račan kryje.
     
    07:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Smůla na straně Kladenských, kteří měli puk na hokejkách, ale aktivní Chromý sebral puk obránci, nahrál jej před branku na JANA FRÜHBAUERA, který trefil poloprázdnou klec! Asistence: Dominik Chromý.
     
    08:32
    Mrtka vyzval ke skórování Lukáše Kachlíře, který z první poslal puk na braku. I přes clonu si s pokusem od modré poradil Martin Jordan, který vyrazil puk do levého rohu kluziště.
     
    09:03
    Kladno se hnalo do útočného pásma, leč se do šance nedostalo, je pískáno postavení mimo hru.
     
    09:23
    Dominik Chromý nadvakrát zpracovával kotouč mezi čárkami a vyslal jedovku. Martin Jordan si na ní pochutnal pomocí lapačky.
     
    09:37
    Kladno právě vstřelilo branku! Rytíři vyrovnávají stav zápasu v polovině úvodního dějství! Tomáš Sém napálil z nulového úhlu pravý beton Račana, od kterého se puk odrazil mezi kruhy. Volný puk uklidil dělovkou do sítě PETR ŠÍMA, který trefil prázdný kout branky! Asistence: Tomáš Sém a Jiří Kupčo.
     
    10:56
    Kladenští jsou po vyrovnávající trefě hodně aktivní, jejich útočné choutky krotí několika zákroky Račan. Brankář Bruslařů drží spoluhráče ve hře.
     
    11:29
    Denis Kraučuk přenechal na pravém kruhu kotouč Dominik Chromému, který si rozhýbal Jordana, ale puk za něj nedostal. Gólman Kladna utěsnil mezírku mezi rukou a tělem!
     
    12:17
    Nenápadná akce na druhé straně, když Alexandr Přibyl jel proti dvojici obránců. Jeden ze zadáků spadnul, čehož útočník využil k nájezdu. Bekhendový pokus končí na levém betonu Račana.
     
    12:58
    Teď se šancemi roztrhl pytel. Patrik Křížek dostal nahrávku před Jordana, kterého si nachystal, jenže střelou na vyrážečku nechal vyniknout gólmana Kladna. Střídačka Rytířů oslavila zákrok své jedničky náležitým burácením na střídačce!
     
    14:31
    Je vidět, o co se hraje, oba týmy přistupují zodpovědně ke svým výkonům v jednotlivých pasážích hry. Oba mančafty se střídají v šancích.
     
    15:32
    Petr Šíma na pravém kruhu shodil puk před levou tyč, kde čekal Dominik Pytlík. Druhý jmenovaný byl už v nulovém úhlu, takže vyprášil výstroj připraveného Račana.
     
    15:58
    Přečíslení na druhé straně, kde mohl vrátit vedení Havlíčkova Brodu Patrik Křížek. Útočník Bruslařů byl moc blízko brance, kterou o několik čísel přestřelil.
     
    17:12
    Filip Ondruš si najel rozjetého obránce a vložil do jeho střely hůl. Puk se od ní odrazi do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře.
     
    17:39
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Křížek – 2 min., držení.
     
    17:54
    Bruslaři vyhráli vhazování, ale nedokázali se osvobodit. Toho využil na pravém kruhu Jiří Kupčo, který přízemní střelou minul prostor u levé tyče.
     
    18:45
    Do přečíslení se v oslabení dostala dvojice Mrtka – Koubek, přičemž druhý jmenovaný vzal celou akci na sebe. Jordan byl připravený na pokus k pravé tyči a puk v pohodě lapil.
     
    19:27
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši využívají první přesilovku a otáčejí vývoj zápasu na svojí stranu! Tomáš Netrh zpoza brány nahrál na levý kruh ONDŘEJI HLAVÁČKOVI. Ten si dvěma kroky vylepšil pozici a svižnou ranou zápěstím trefil přesně e vzdálenější tyči! Asistence: Tomáš Netrh a Dominik Petřík.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina nabídla tři branky. Z vedení se radovali Havlíčkobrodští, kteří využili první přesilovku zápasu, ale Kladno postupem času otočilo stav utkání na svojí stranu. Je vidět, že se hraje o hodně, hraje se převážně o střední pásmo. Když už se naskytne šance, tak gólmani jsou na svých místech. Uvidíme, co přinese prostřední dějství, které v Kotlině startuje přibližně ve 14:17.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Nebezpečně od modré pálil Lukáš Pražák, proti byl Račan, jenž vyrazil puk před sebe. Následnou dorážku odklízel z brankoviště jeden z havlíčkobrodských obránců!
     
    21:25
    Kladno vstoupilo do prostřední části skvěle, je aktivní, více je na kotouči. Bruslaři s tím mají menší problémy, když odehráli jen na zakázané uvolnění.
     
    22:10
    Denis Kraučuk bojoval v útočném pásmu o kotouč, ten na jeho úkor vybojoval obránce Kladna.
     
    22:34
    Šance na straně Havlíčkova Brodu. Ondrušovu pobídku vyrazil Jordan před sebe a z dorážky těsně neuspěl Jan Frühbauer. Útočník Bruslařů mířil nad levý beton, neúspěšně.
     
    23:18
    Teď dvakrát za sebou vypadlo nahození z lapačky Jordanovi, naštěstí pro něj byla blízko obrana, která odklidila puk do bezpečí.
     
    23:26
    Na druhé straně pláchl do přečíslení dva na jednoho Marek Daníček, který vyslal přízemní pokus. Puk ztlumil na pravém betonu Račan.
     
    24:50
    Oba celky se rozehrály, napadají rozehrávky soupeřů a co víc, přibývá šancí. Nyní byl v dobré pozici Mrtka, ten ale trefil dobře postavený blok!
     
    25:30
    Havlíčkův Brod měl problém se založení útoku, čehož využili Rytíři. Hostující hráči vybojovali kotouč na hokejky, ale do nebezpečné šance se nedostali.
     
    25:53
    Tadeáš Adam byl tísněn, tak vystřelil. Pokus obránce Bruslařů nadělal menší problémy Jordanovi, který si poslední dobou není moc jistý ve svých zákrocích.
     
    26:22
    Lukáš Kachlíř dostal nabito na modrou, zkoušel to na kříž brány, jenže trefil vlastního spoluhráče, který se cizím zaviněním ocitl na ledové ploše.
     
    27:14
    Rytíři trochu vypadli z tempa, avšak Bruslaři toho nedokázali využít. Oproti první části má druhá třetina spád a nabídla nám několik zajímavých moměntů na obou koncích kluziště.
     
    27:58
    Dominik Chromý neodrazil puk o záda Jordana. Puk mohl doklepnout do sítě Jan Frühbauer, ten byl na poslední chvíli zastaven!
     
    29:02
    Havlíčkův Brdo má v poslední době dost ze hry, ovšem gólově se prosadit zatím nedokáže. Uvidíme, co nám nabídnou přibývající minuty...
     
    29:43
    Tadeáš Koubek táhl přečíslení své formace, leč jeho spoluhráč překročil modrou čáru dříve, než puk na hokejce. Rozhodčí píská postavení mimo hru.
     
    29:51
    Rytíři mohli pláchnout do dvougólového vedení. Nejprve orazítkoval břevno Račanovy klece Marek Daníček. Aby z následné dorážky neuspěl Tomáš Sém, který trestuhodně netrefil prázdnou klec. Místo toho narazil na natažený beton gólmana!
     
    31:10
    Šance na druhé straně, ale i tady najdeme hrdinu v podobě kladenského Martina Jordana, který drží Kladnu jednobrankové vedení.
     
    31:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají elektrizující zápas na 2:2. Densi Kraučuk přiťukl puk na rozjetého TADEÁŠE ADAMA, který nabral rychlost ve středním pásmu. Nic nevymýšlel a poslal puk na branku. Jordan si části výstroje strazil puk za brankovou čáru. Asistence: Denis Kraučuk.
     
    32:18
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši našli rychlou odpověď, když si berou vedení zpět! Dominik Petřík nahrál na DENISE BERANA, který z prostoru kruhů trefuje přesně nad rameno Račana! Asistence: Tomáš Petřík a Jan Valuš.
     
    33:35
    Už to mohlo být o dvě braky! Jiří Kupčo prošel přes obranu, vymíchal si Račana, ale trestuhodně netrefil odkrytou klec havlíčkobrodské branky! Tohle může KLadno v další části hodně mrzet.
     
    35:23
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Pytlík – 2 min., hákování.
     
    35:43
    Havlíčkův Brdo operuje před brankou Kladna, ale bránící čtyřka zatím vykrývá střelecké pozice velice dobře.
     
    35:56
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Trojna – 2 min., krosček.
     
    36:24
    Lukáš Nový nahrál mezi čírky kapitánu týmu Patriku Mrtkovi, který z optimální pozice trefil nataženou hůl soupeře. Kladno se bude bránit ve tře přes dvě minuty.
     
    37:14
    Tadeáš Koubek nahrával k pravé tyči na Lukáše Kachlíře, jenže ke druhému jmenovanému kotouč nedošel. Puk skončil za přispění teče v ochranné síti.
     
    37:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají dvojnásobnou přesilovku a znova je v Kotlině srovnáno! TADEÁŠ KOUBEK dostal nabito na modrou čáru, odkud z pokleku trefil k pravé tyči! Jordan neměl nárok na zákrok! Asistence: Patrik Mrtka a Patrik Křížek.
     
    38:09
    Práci měl na druhé straně ledové plochy David Račan, který si pohlídal místo u pravé tčye.
     
    38:35
    Dominik Pytlík nabral rychlost ve středním pásmu a jel směle do útočné třetiny. Z pravého kruhu vyslal nekompromisní jedovku, která skončila na masce Račana. Gólman Bruslařů přikryl puk do lapačky. Před brankou se strhla menší potyčka, rozhodčí nebudou udělovat tresty.
     
    38:56
    Bruslařům se naskytla příležitost v podobě přečíslení, ale nebyl v pořádku přechod přes modrou čáru, a tak se píská postavení mimo hru.
     
    39:21
    Rytíři mohli jít do vedení, ale v pádu nedokázal trefit volný puk před brankou Tomáš Netrh, na kterého zívala poloprázdná klec.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po čtyřiceti minutách je stav nerozhodný 3:3. Trochu to připomíná první vzájemné utkání, kdy po dvou třetinách byl stav rovněž vyrovnaný. Havlíčkův brdo musel dotahovat ztrátu Kladna. Středočeši odpověděli rychle, a to za 37 sekund. Vypjatý duel je tedy vyrovnaný, uvidíme, co nám nabídnou oba aktéři ve třetí části. Třetí třetina začne přibližně v 15:04.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Martin Jordan si pohlídal nahození Patrika Mrtky od poloviny kluziště. Vhazovat se bude po gólmanově levici.
     
    41:07
    Bruslaři jsou aktivní a začátek jim více chutná. Kladenští se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    41:51
    Opět zakázané uvolnění Kladna, které hraje dobře zezadu, ale nedělá jim dobře aktivita Bruslařů.
     
    42:21
    David Račan si připsal rutinní zákroky, když si pohlídal pokusy Séma a Šátka.
     
    42:40
    První formace Havlíčkova Brodu je zbytečně pod tlakem, když dvakrát vyhodila kotouč na zakázané uvolnění.
     
    43:29
    Patrik Křížek nahrál přes kros na Tadeáše Koubka, který z jedničky vystřelil. Pokus schoval v lapačce Martin Jordan.
     
    44:17
    Tadeáš Adam si udělal útočný výlet, který zakončil krásnou finesou, ale Jordan jeho pokus na levou šibenici vytěsnil.
     
    44:56
    Ondřej Hlaváček se prezentoval nenápadnou střelou, která prosvištěla kolem pravé tyče Davida Račana.
     
    45:25
    Petr Hospodka se natlačil před obránce, ale puk za záda gólmana Kladna nedostal. Oba celky chtějí trefit rozhodující trefu.
     
    45:53
    Ondřej Šátek si nabruslil na pravý kruh, odkud vypálil přes obránce, Račan pokryl kotouč v lapačce.
     
    46:12
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši jodu potřetí v zápase do vedení. Lehkovážnou nahrávku Brodu trestá tvrdou střelou mezi Račanovy betony PETR ŠÍMA! Asistence: Jiří Kupčo.
     
    46:39
    Patrik Mrtka se dostal mezi čárky, jenže pokus zápěstím byl ztečovaný mimo tři tyče kladenského gólmana.
     
    47:59
    Patrik Mrtka si na zádech vezl obránce Kladna, který mu nedovolil rozehrát útočnou akci. Puk skončil na holi Ondruše, jenž jho poslal podél hrazení kde ho sbírá hráč hostů.
     
    49:04
    Kladno právě vstřelilo branku! Vyhraný souboj a rázem je z toho vedení o dva góly. JIŘÍ KUPČO napoprvé neusměrnil puk za Račana, ale s dorážkou slavil úspěch, když přehodil puk přes beton gólmana! Bez asistence.
     
    50:58
    Denis Beran si sjel mezi čárky, odkud vyslal nekompromisní pumelici. Račan si proti střele povyjel a ztlumil ji ve výstroji.
     
    51:45
    Zřejmě to byl Patrik Křížek, jenž mohl zdramatizovat utkání, ale z otočky nebyl úspěšný. Martin Jordan zastavil puk před brankovou čárou!
     
    52:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři osm minut před koncem střílí branku naděje! DOMINIK CHROMÝ už byl zcela mimo ideální pozici, nicméně dokázal nastřelit puk o Martina Jordana, který si srazil puk do sítě! Asistence: Patrik Mrtka.
     
    53:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mrtka – 2 min., hákování.
     
    54:23
    Ondřej Šátek vystřelil nebezpečnou střelu, kterou před Račanem tečoval ještě někdo v modrém. Puk vyplaval těsně levé tyče!
     
    55:39
    Marek Daníček se dostal po pravé straně do pásma, vystřelil, ale jeho pokus se otřel o hokejku obránce. Račan byl tudíž bez zákroku.
     
    56:25
    Kladno si vytvořilo šanci, ale tu přerušuje hvizd hlavního arbitra, který píská postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    56:51
    Bruslaři jeli dopředu, ale bylo jim odpískáno postavení mimo hru, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    57:06
    Račan vyrazil puk před sebe, doklepával ho so branky Jan Valuš. Kotouč byl vysoko ve vzduchu a skončil u levé tyčky!
     
    58:17
    Kladenští vyhodili přes všechny čáry, ale pískat se nebude.
     
    58:33
    Domácí tým hraje bez brankáře!
     
    59:13
    Dominik Chromý mohl vyrovnat, ale nedokázal prostrčit puk za brankářova záda. U branky Kladna bylo poté několik domácích hokejek, ale puk nekončí v brance.
     
    59:25
    Kladno právě vstřelilo branku! Hosté trestají power play domácího celku a rozhodují o výhře! Kladno jelo dva na jednoho a nahrávku Daníčka využil TOMÁŠ SÉM! Asistence: Jiří Kupčo.
     
    Konec zápasu.
     
    Karty jsou rozdány jasně: Havlíčkův Brod sestupuje do Ligy dorostu – Kladnu končí sezona. Středočeši si ve třetí třetině hlídali náskok, který udrželi ve třetí části. Bruslaři po osmi letech opouští nejvyšší soutěž.
     
    Dnes je to ode mne všechno, děkuji vám za pozornost a příště na počtenou. Závěrem bych vás chtěl pozvat na utkání ligy juniorů mezi BK Havlíčkův Brod a IHC Králové Pískem, které bude komentovat Ladislav Vácha. (16:08:03)

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 8. Frühbauer (Chromý), 32. Adam (Kraučuk), 38. Koubek (Mrtka, Křížek), 53. Chromý (Mrtka) – 10. Šíma (Sém, Kupčo), 20. Hlaváček (Netrh, Petřík), 33. Beran (Petřík, Valuš), 47. Šíma (Kupčo), 50. Kupčo, 60. Sém (Kupčo)


    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam (A), Ondruš, Konvalina, Danyljuk – Koubek, Křížek, Nový – Chromý, Frühbauer, Kraučuk – Teml, Hospodka, Kozlík – Čapek.
    Trenér: Miroslav Duben

    Rytíři Kladno: Jordan (Šefčík) – Pražák (C), Trojna (A), Šátek, Krása, Svoboda – Šíma (A), Sém, Hlaváček, Přibyl, Pytlík, Kupčo, Petřík, Beran, Netrh, Vančura, Valuš, Daníček.
    Trenér: Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Josef Barek – Tomáš Jiruška, Patrik Landsmann

    Diváci: 69
    thejrc.org