Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Plzeň 4:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Třinec 0:5 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:6 (1:2, 2:1, 1:3)
Rytíři Kladno
Pátek 03.03.2023, 13:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    59:25
    Kladno právě vstřelilo branku! Hosté trestají power play domácího celku a rozhodují o výhře! Kladno jelo dva na jednoho a nahrávku Daníčka využil TOMÁŠ SÉM! Asistence: Jiří Kupčo.
     
    52:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři osm minut před koncem střílí branku naděje! DOMINIK CHROMÝ už byl zcela mimo ideální pozici, nicméně dokázal nastřelit puk o Martina Jordana, který si srazil puk do sítě! Asistence: Patrik Mrtka.
     
    49:04
    Kladno právě vstřelilo branku! Vyhraný souboj a rázem je z toho vedení o dva góly. JIŘÍ KUPČO napoprvé neusměrnil puk za Račana, ale s dorážkou slavil úspěch, když přehodil puk přes beton gólmana! Bez asistence.
     
    46:12
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši jodu potřetí v zápase do vedení. Lehkovážnou nahrávku Brodu trestá tvrdou střelou mezi Račanovy betony PETR ŠÍMA! Asistence: Jiří Kupčo.
     
    37:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají dvojnásobnou přesilovku a znova je v Kotlině srovnáno! TADEÁŠ KOUBEK dostal nabito na modrou čáru, odkud z pokleku trefil k pravé tyči! Jordan neměl nárok na zákrok! Asistence: Patrik Mrtka a Patrik Křížek.
     
    32:18
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši našli rychlou odpověď, když si berou vedení zpět! Dominik Petřík nahrál na DENISE BERANA, který z prostoru kruhů trefuje přesně nad rameno Račana! Asistence: Tomáš Petřík a Jan Valuš.
     
    31:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají elektrizující zápas na 2:2. Densi Kraučuk přiťukl puk na rozjetého TADEÁŠE ADAMA, který nabral rychlost ve středním pásmu. Nic nevymýšlel a poslal puk na branku. Jordan si části výstroje strazil puk za brankovou čáru. Asistence: Denis Kraučuk.
     
    19:27
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši využívají první přesilovku a otáčejí vývoj zápasu na svojí stranu! Tomáš Netrh zpoza brány nahrál na levý kruh ONDŘEJI HLAVÁČKOVI. Ten si dvěma kroky vylepšil pozici a svižnou ranou zápěstím trefil přesně e vzdálenější tyči! Asistence: Tomáš Netrh a Dominik Petřík.
     
    09:37
    Kladno právě vstřelilo branku! Rytíři vyrovnávají stav zápasu v polovině úvodního dějství! Tomáš Sém napálil z nulového úhlu pravý beton Račana, od kterého se puk odrazil mezi kruhy. Volný puk uklidil dělovkou do sítě PETR ŠÍMA, který trefil prázdný kout branky! Asistence: Tomáš Sém a Jiří Kupčo.
     
    07:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Smůla na straně Kladenských, kteří měli puk na hokejkách, ale aktivní Chromý sebral puk obránci, nahrál jej před branku na JANA FRÜHBAUERA, který trefil poloprázdnou klec! Asistence: Dominik Chromý.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 8. Frühbauer (Chromý), 32. Adam (Kraučuk), 38. Koubek (Mrtka, Křížek), 53. Chromý (Mrtka) – 10. Šíma (Sém, Kupčo), 20. Hlaváček (Netrh, Petřík), 33. Beran (Petřík, Valuš), 47. Šíma (Kupčo), 50. Kupčo, 60. Sém (Kupčo)


    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam (A), Ondruš, Konvalina, Danyljuk – Koubek, Křížek, Nový – Chromý, Frühbauer, Kraučuk – Teml, Hospodka, Kozlík – Čapek.
    Trenér: Miroslav Duben

    Rytíři Kladno: Jordan (Šefčík) – Pražák (C), Trojna (A), Šátek, Krása, Svoboda – Šíma (A), Sém, Hlaváček, Přibyl, Pytlík, Kupčo, Petřík, Beran, Netrh, Vančura, Valuš, Daníček.
    Trenér: Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Josef Barek – Tomáš Jiruška, Patrik Landsmann

    Diváci: 69
    bahis siteleri