Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Plzeň 4:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Třinec 0:5 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:6 (1:2, 2:1, 1:3)
Rytíři Kladno
Pátek 03.03.2023, 13:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    59:25
    Kladno právě vstřelilo branku! Hosté trestají power play domácího celku a rozhodují o výhře! Kladno jelo dva na jednoho a nahrávku Daníčka využil TOMÁŠ SÉM! Asistence: Jiří Kupčo.
     
    59:13
    Dominik Chromý mohl vyrovnat, ale nedokázal prostrčit puk za brankářova záda. U branky Kladna bylo poté několik domácích hokejek, ale puk nekončí v brance.
     
    58:33
    Domácí tým hraje bez brankáře!
     
    57:06
    Račan vyrazil puk před sebe, doklepával ho so branky Jan Valuš. Kotouč byl vysoko ve vzduchu a skončil u levé tyčky!
     
    54:23
    Ondřej Šátek vystřelil nebezpečnou střelu, kterou před Račanem tečoval ještě někdo v modrém. Puk vyplaval těsně levé tyče!
     
    53:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mrtka – 2 min., hákování.
     
    52:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři osm minut před koncem střílí branku naděje! DOMINIK CHROMÝ už byl zcela mimo ideální pozici, nicméně dokázal nastřelit puk o Martina Jordana, který si srazil puk do sítě! Asistence: Patrik Mrtka.
     
    51:45
    Zřejmě to byl Patrik Křížek, jenž mohl zdramatizovat utkání, ale z otočky nebyl úspěšný. Martin Jordan zastavil puk před brankovou čárou!
     
    49:04
    Kladno právě vstřelilo branku! Vyhraný souboj a rázem je z toho vedení o dva góly. JIŘÍ KUPČO napoprvé neusměrnil puk za Račana, ale s dorážkou slavil úspěch, když přehodil puk přes beton gólmana! Bez asistence.
     
    46:12
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši jodu potřetí v zápase do vedení. Lehkovážnou nahrávku Brodu trestá tvrdou střelou mezi Račanovy betony PETR ŠÍMA! Asistence: Jiří Kupčo.
     
    44:56
    Ondřej Hlaváček se prezentoval nenápadnou střelou, která prosvištěla kolem pravé tyče Davida Račana.
     
    39:21
    Rytíři mohli jít do vedení, ale v pádu nedokázal trefit volný puk před brankou Tomáš Netrh, na kterého zívala poloprázdná klec.
     
    38:35
    Dominik Pytlík nabral rychlost ve středním pásmu a jel směle do útočné třetiny. Z pravého kruhu vyslal nekompromisní jedovku, která skončila na masce Račana. Gólman Bruslařů přikryl puk do lapačky. Před brankou se strhla menší potyčka, rozhodčí nebudou udělovat tresty.
     
    37:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají dvojnásobnou přesilovku a znova je v Kotlině srovnáno! TADEÁŠ KOUBEK dostal nabito na modrou čáru, odkud z pokleku trefil k pravé tyči! Jordan neměl nárok na zákrok! Asistence: Patrik Mrtka a Patrik Křížek.
     
    36:24
    Lukáš Nový nahrál mezi čírky kapitánu týmu Patriku Mrtkovi, který z optimální pozice trefil nataženou hůl soupeře. Kladno se bude bránit ve tře přes dvě minuty.
     
    35:56
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Trojna – 2 min., krosček.
     
    35:23
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Pytlík – 2 min., hákování.
     
    33:35
    Už to mohlo být o dvě braky! Jiří Kupčo prošel přes obranu, vymíchal si Račana, ale trestuhodně netrefil odkrytou klec havlíčkobrodské branky! Tohle může KLadno v další části hodně mrzet.
     
    32:18
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši našli rychlou odpověď, když si berou vedení zpět! Dominik Petřík nahrál na DENISE BERANA, který z prostoru kruhů trefuje přesně nad rameno Račana! Asistence: Tomáš Petřík a Jan Valuš.
     
    31:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají elektrizující zápas na 2:2. Densi Kraučuk přiťukl puk na rozjetého TADEÁŠE ADAMA, který nabral rychlost ve středním pásmu. Nic nevymýšlel a poslal puk na branku. Jordan si části výstroje strazil puk za brankovou čáru. Asistence: Denis Kraučuk.
     
    29:51
    Rytíři mohli pláchnout do dvougólového vedení. Nejprve orazítkoval břevno Račanovy klece Marek Daníček. Aby z následné dorážky neuspěl Tomáš Sém, který trestuhodně netrefil prázdnou klec. Místo toho narazil na natažený beton gólmana!
     
    27:58
    Dominik Chromý neodrazil puk o záda Jordana. Puk mohl doklepnout do sítě Jan Frühbauer, ten byl na poslední chvíli zastaven!
     
    26:22
    Lukáš Kachlíř dostal nabito na modrou, zkoušel to na kříž brány, jenže trefil vlastního spoluhráče, který se cizím zaviněním ocitl na ledové ploše.
     
    23:26
    Na druhé straně pláchl do přečíslení dva na jednoho Marek Daníček, který vyslal přízemní pokus. Puk ztlumil na pravém betonu Račan.
     
    22:34
    Šance na straně Havlíčkova Brodu. Ondrušovu pobídku vyrazil Jordan před sebe a z dorážky těsně neuspěl Jan Frühbauer. Útočník Bruslařů mířil nad levý beton, neúspěšně.
     
    20:27
    Nebezpečně od modré pálil Lukáš Pražák, proti byl Račan, jenž vyrazil puk před sebe. Následnou dorážku odklízel z brankoviště jeden z havlíčkobrodských obránců!
     
    19:27
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši využívají první přesilovku a otáčejí vývoj zápasu na svojí stranu! Tomáš Netrh zpoza brány nahrál na levý kruh ONDŘEJI HLAVÁČKOVI. Ten si dvěma kroky vylepšil pozici a svižnou ranou zápěstím trefil přesně e vzdálenější tyči! Asistence: Tomáš Netrh a Dominik Petřík.
     
    18:45
    Do přečíslení se v oslabení dostala dvojice Mrtka – Koubek, přičemž druhý jmenovaný vzal celou akci na sebe. Jordan byl připravený na pokus k pravé tyči a puk v pohodě lapil.
     
    17:39
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Křížek – 2 min., držení.
     
    15:58
    Přečíslení na druhé straně, kde mohl vrátit vedení Havlíčkova Brodu Patrik Křížek. Útočník Bruslařů byl moc blízko brance, kterou o několik čísel přestřelil.
     
    12:58
    Teď se šancemi roztrhl pytel. Patrik Křížek dostal nahrávku před Jordana, kterého si nachystal, jenže střelou na vyrážečku nechal vyniknout gólmana Kladna. Střídačka Rytířů oslavila zákrok své jedničky náležitým burácením na střídačce!
     
    12:17
    Nenápadná akce na druhé straně, když Alexandr Přibyl jel proti dvojici obránců. Jeden ze zadáků spadnul, čehož útočník využil k nájezdu. Bekhendový pokus končí na levém betonu Račana.
     
    11:29
    Denis Kraučuk přenechal na pravém kruhu kotouč Dominik Chromému, který si rozhýbal Jordana, ale puk za něj nedostal. Gólman Kladna utěsnil mezírku mezi rukou a tělem!
     
    10:56
    Kladenští jsou po vyrovnávající trefě hodně aktivní, jejich útočné choutky krotí několika zákroky Račan. Brankář Bruslařů drží spoluhráče ve hře.
     
    09:37
    Kladno právě vstřelilo branku! Rytíři vyrovnávají stav zápasu v polovině úvodního dějství! Tomáš Sém napálil z nulového úhlu pravý beton Račana, od kterého se puk odrazil mezi kruhy. Volný puk uklidil dělovkou do sítě PETR ŠÍMA, který trefil prázdný kout branky! Asistence: Tomáš Sém a Jiří Kupčo.
     
    09:23
    Dominik Chromý nadvakrát zpracovával kotouč mezi čárkami a vyslal jedovku. Martin Jordan si na ní pochutnal pomocí lapačky.
     
    07:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Smůla na straně Kladenských, kteří měli puk na hokejkách, ale aktivní Chromý sebral puk obránci, nahrál jej před branku na JANA FRÜHBAUERA, který trefil poloprázdnou klec! Asistence: Dominik Chromý.
     
    05:18
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Pražák – 2 min., podrážení.
     
    02:20
    Přečíslení Středočechů tři na dva zakončoval z bezprostřední blízkosti Marek Daníček. Proti svižnému projektilu se stihl domácí brankář přesunout!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 8. Frühbauer (Chromý), 32. Adam (Kraučuk), 38. Koubek (Mrtka, Křížek), 53. Chromý (Mrtka) – 10. Šíma (Sém, Kupčo), 20. Hlaváček (Netrh, Petřík), 33. Beran (Petřík, Valuš), 47. Šíma (Kupčo), 50. Kupčo, 60. Sém (Kupčo)


    BK Havlíčkův Brod: Račan (Kamenický) – Mrtka (C), Kachlíř, Adam (A), Ondruš, Konvalina, Danyljuk – Koubek, Křížek, Nový – Chromý, Frühbauer, Kraučuk – Teml, Hospodka, Kozlík – Čapek.
    Trenér: Miroslav Duben

    Rytíři Kladno: Jordan (Šefčík) – Pražák (C), Trojna (A), Šátek, Krása, Svoboda – Šíma (A), Sém, Hlaváček, Přibyl, Pytlík, Kupčo, Petřík, Beran, Netrh, Vančura, Valuš, Daníček.
    Trenér: Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Josef Barek – Tomáš Jiruška, Patrik Landsmann

    Diváci: 69
    bahis siteleri