Havířov – HK MD Šumperk 5:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
IHC Králové Písek
Pátek 03.03.2023, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    Hráči se seskupili pod sektorem hostů a užívají si velkolepou děkovačku se svými fanoušky, kteří dnes byli skvělí! (20:02:32)
     
    Je konec! Havlíčkův Brod předvedl parádní obrat. I když mladí Bruslaři prohrávali už o dvě branky, nakonec čtyřmi přesnými zásahy otočili zápas na svou stranu a slaví vítězství 4:2! Třetí třetina vyšla jednoznačně lépe domácím, když se postupně trefili David Krejčí, Martin Zych a Lukáš Přidal. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám krásný víkend! Z Kotliny na shledanou!
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Havlíčkobrodští hráči drží děj hry za bránou soupeře a čekají na závěrečnou sirénu, jež stvrdí jejich vítězství.
     
    59:33
    Domácí odrazili útok soupeře, rozehrávají od své brány a na žádné drama už to v Kotlině opravdu nevypadá.
     
    59:16
    Bruslaři zatarasili hostům cestu kupředu už ve středním pásmu.
     
    59:09
    Vhazovat se bude ve středním pásmu, Jihočeši už nemají moc času s nepříznivým stavem něco udělat.
     
    58:48
    Přidal zkoušel štěstí přes celé hřiště ranou do prázdné brány, ale netrefil se! Následně sebral puk Janko, jemuž sebral gólovou radost písecký hráč, který jeho projektil obětavě zblokoval!
     
    58:30
    Bruslaři vyhodili na icing a Písek už je v šesti hráči v poli bez brankáře Jansy, který zůstal na střídačce!
     
    58:21
    Brankář Sigmund si připsal další úspěšný zákrok a vhazovat se bude u jeho brány. Hosté si překvapivě nevyžádali oddechový čas.
     
    57:30
    Písek se snaží reagovat na nepříznivý vývoj a tlačí se ze všech sil dopředu.
     
    56:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Obrovská radost vypukla v havlíčkobrodském táboře! Brankář Filip Sigmund rozehrál na Michala Janka, který rozkmital své rychlé nohy a při přečíslení dvou na jednoho vymyslel před brankoviště lahůdkový pas na LUKÁŠE PŘIDALA, jehož pohotová střela zblízka zapadla do voleného koutu brány, kam se brankář Jansa ve slidu natahoval marně! Asistence: Michal Janko, Filip Sigmund.
     
    55:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři přesilovku využívají a výrazně se přibližují po velkém obratu vítězství! Jan Vaněček přihrál do rohu pásma Petru Hrdličkovi, jenž nabil na modrou čáru MARTINU ZYCHOVI, jehož tvrdá bomba přes skrumáž těl před bránou propadla až za záda brankáře Jansy! Asistence: Petr Hrdlička, Jan Vaněček.
     
    55:35
    Domácí mají ideální příležitost dokonat obrat při přesilovce. Uvidíme, jak s ní naloží.
     
    55:35
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Cícha – 2 min., vysoká hůl.
     
    55:25
    Obránce Zych byl u nahozeného puku za brodskou bránou o něco rychleji než útočník Dubský a píská se tak zakázané uvolnění Jihočechů.
     
    54:45
    Janko zatáhl puk na pravé křídlo a našel zpětnou nahrávkou na okraji kruhů Holendu, jehož svižná střela orazítkovala Jansovy připravené betony.
     
    54:00
    Modrožlutí zavezli kotouč do útočného pásma, ale musejí o něj svádět četné a tvrdé souboje u hrazení.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 35. Kuchta (Hrdlička, Dymák), 47. Krejčí (Kuchta), 56. Zych (Hrdlička, Vaněček), 57. Přidal (Janko, Sigmund) – 9. Cháb (Dubský, Šipla), 18. Sládek (Čuňát, Šipla)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Kuchta, Novotný, Kutlvašr, Korčián – Bulík, Dymák, Hrdlička – Janko, Holenda (A), Přidal – Krejčí, Niederhafner, Machovský – Pilař
    Trenér: Václav Adam

    IHC Králové Písek: Jansa (Polhorodnik) – Dohnal, Cícha, Lechnýř (A), Šipla, Velíšek, Čuňát – Hořejší, Dubský, Mikeska, Zátopek, Šindelář, Reiser, Sabiniok, Řehoř, Kaiser, Cháb (C), Hlaváček, Fencl, Sládek
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Jakub Karpíšek – Radek Jurčík, Alice Zábršová

    Diváci: 159
    ocianews.com