Columbus – Seattle 2:4 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Carolina 1:6 (kon.)
Anaheim – Montreal 3:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 4:3 (1:0 po s.n.) | Buffalo – Tampa 5:3 (kon.)
NY Islanders – Detroit 4:1 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:2 (kon.) | Dallas – Colorado 7:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
6:3 (1:0, 3:0, 2:3)
Winnipeg Jets
Sobota 04.03.2023, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:55 Brenden DILLON - 6:3
     
    52:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A další trefa hostů! Rázem je zase, o co hrát! Do konce zbývá sedm minut a rozdíl jsou tři branky! BRENDEN DILLON si sjel mezi kruhy, vystřelil k levé tyči a překonal Stuarta Skinnera! Asistence: Axel Jonsson Fjällby, Saku Mäenalanen.
    51:49 Mark SCHEIFELE - 6:2
     
    51:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovku! Desharnais nebyl dostatečný důrazný ve snaze vyhodit puk, toho se zmocnil Niederreiter, který přihrál do levého kruhu na MARKA SCHEIFELEHO, jenž poslal přesnou střelu zápěstím pod horní tyč. Asistence: Nino Niederreiter.
    47:29 Leon DRAISAITL - 6:1
     
    47:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A tak se vylučovat nebude! David Rittich se nalepil ke své tyči a udělal vše možné, aby zabránil gólu domácích. Jenže LEON DRAISAITL nějakým způsobem trefil malinkou skulinku mezi hlavou a ramenem českého brankáře a poslal kotouč pod horní tyč. To byla fantastická střela, se kterou se prostě nedalo nic dělat! Asistence: Connor McDavid, Kailer Yamamoto.
    46:22 Axel Jonsson Fjällby - 5:1
     
    46:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Skinner dnes nulu nevychytá. Na 1:5 snižuje z pravého kruhu AXEL JONSSON FJÄLLBY, který se dostal k puku po zákroku domácího brankáře a obstřelil jej střelou na vzdálenější tyč. Asistence: David Gustafsson, Saku Mäenalanen.
    42:26 Ryan NUGENT-HOPKINS - 5:0
     
    42:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A přichází úder domácích z početní převahy! McDavid právě zaznamenal 120. kanadský bod v sezoně, když přihrál na gól RYANA NUGENTA-HOPKINSE z mezikruží. Asistence: Connor McDavid, Leon Draisaitl.
    29:58 Kailer YAMAMOTO - 4:0
     
    29:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A další úder domácích! KAILER YAMAMOTO se prosazuje podruhé během pouhých 40 sekund, když se opřel mezi kruhy do odraženého puku a poslal svou ránu nad ležícího obránce Winnipegu, který se snažil nahradit v brankovišti chybějícího Hellebuycka. Asistence: Klim Kostin, Brett Kulak.
    29:18 Kailer YAMAMOTO - 3:0
     
    29:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Neúspěšné přečíslení Winnipegu otevřelo prostor k protiútoku Edmontonu! KAILER YAMAMOTO zachytil dlouhý pas z vlastního pásma, vyrazil osamoceně na branku Winnipegu a po kličce do bekhendu překonal Hellebuycka! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
    21:44 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:0
     
    21:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Teď už ale domácí ze své herní převahy těží! RYAN NUGENT-HOPKINS si sjel mezi kruhy a z lehkého předklonu vystřelil k levé tyči, díky čemuž si stanovil nové kariérní maximum v počtu 29 branek! Bez asistence.
    02:06 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    02:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! LEON DRAISATL sice střílel z ostrého úhlu z pravé strany, ale moc dobře viděl prostorv horní části branky. Přesně tam poslal svou střelu zápěstím, přes rameno brankáře Hellebuycka. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. Draisaitl (Nugent-Hopkins, McDavid), 22. Nugent-Hopkins, 30. Yamamoto (Nugent-Hopkins), 30. Yamamoto (Kostin, Kulak), 43. Nugent-Hopkins (McDavid, Draisaitl), 48. Draisaitl (McDavid, Yamamoto) – 47. Jonsson Fjällby (D. Gustafsson, Mäenalanen), 52. Scheifele (Niederreiter), 53. Dillon (Jonsson Fjällby, Mäenalanen)


    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Ceci, Nurse, Ekholm, Bouchard, Kulak, Broberg, Desharnais – McDavid (C), Hyman, Janmark – Yamamoto, Nugent-Hopkins (A), Draisaitl (A) – Ryan, Shore, Kostin – R. McLeod, Foegele.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (41. Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Stanley – Wheeler, Scheifele (A), Connor – Lowry (A), Niederreiter, Ehlers – Mäenalanen, Kuhlman, Stenlund – M. Barron, Jonsson Fjällby, D. Gustafsson.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Kozari, Hanson – Toomey, Pancich

    Diváci: 18347
    ocianews.com