Columbus – Seattle 2:4 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Carolina 1:6 (kon.)
Anaheim – Montreal 3:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 4:3 (1:0 po s.n.) | Buffalo – Tampa 5:3 (kon.)
NY Islanders – Detroit 4:1 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:2 (kon.) | Dallas – Colorado 7:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:6 (0:2, 1:3, 0:1)
Carolina Hurricanes
Sobota 04.03.2023, 03:30 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:47 Martin NEČAS - 1:6
     
    41:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté rychle využívají početní výhody a vedou již o pět branek. Tentokrát se na straně Caroliny prosadil MARTIN NEČAS, který pálil z kruhu na bližší tyčku. Asistence: Brent Burns a Sebastian Aho.
    34:37 Sebastian AHO - 1:5
     
    34:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    A máme tu další branku na straně Caroliny. Tentokrát početní výhody využívá SEBASTIAN AHO, který střílel z blízkosti gólmana. Asistence: Brent Burns a Martin Nečas.
    32:15 Shayne GOSTISBEHERE - 1:4
     
    32:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté znovu odskakují do tříbrankového vedení, tentokrát zásluhou bývalého hráče Arizony SHANEA GOSTIBEREHO, který využil Nečasovy přihrávky a z mezikruží pálil.
    30:41 Lawson CROUSE - 1:3
     
    30:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Střela Mosera se odrazila od Jarvisovy hokejky, puku se tam ujal LAWSON CROUSE, který vystřelil z mezikruží k horní tyčce. Asistence: Janis Moser a Victor Söderström.
    25:43 Jaccob SLAVIN - 0:3
     
    25:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jarvisova střela prvně nevyšla a Vejmelka vyrazil puk k zadnímu mantinelu, Zde ho našel Burns, který ho poslal na pravý kruh, kde stál JACCOB SLAVIN. Hostující útočník trefil rameno Vejmelky, který si puk do brány srazil nakonec sám. Asistence: Brent Burns a Seth Jarvis.
    09:01 Sebastian AHO - 0:2
     
    09:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Chybná přihrávka Arizony dostal puk na SEBASTIANA AHA, který se vydalo to samostatné akce. Vejmelku si rozhýbal a nakonec zakončil do horní části brány, protože arizonský gólman skoro ležel..
    02:20 Paul STASTNY - 0:1
     
    02:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nakonec dnes přeci jen vidíme rychlou branku. Burns poslal puk před bránu, kde stál nehlídaný PAUL STASTNY. Útočník Caroliny přes sebou měl skoro odkrytou klec, kterou neminul. Asistence: Brent Burns a Jaccob Slavin.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 31. Crouse (Moser, Söderström) – 3. Stastny (Burns, Slavin), 10. S. Aho II, 26. Slavin (Burns, Jarvis), 33. Gostisbehere (Nečas, A. Svečnikov), 35. S. Aho II (Burns, Nečas), 42. Nečas (Burns, S. Aho II)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Nemeth, Moser, Välimäki, Koljačonok, Söderström, Kesselring – Keller (C), Hayton, Schmaltz – Maccelli, McBain, Crouse – Dea, Boyd, Kelemen – O'Brien, Dauphin, Kassian.
    Trenér: André Tourigny

    Carolina Hurricanes: Raanta (Andersen) – Slavin (A), Burns, Skjei, Pesce, Chatfield, Gostisbehere – A. Svečnikov, S. Aho II, Jarvis – Teräväinen, Kotkaniemi, Nečas – Martinook (A), J. Staal (C), Fast – Noesen, Stastny, Stepan.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Joannette, Syvret – Gibbons, Baker
    bahis siteleri