Columbus – Seattle 2:4 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Carolina 1:6 (kon.)
Anaheim – Montreal 3:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 4:3 (1:0 po s.n.) | Buffalo – Tampa 5:3 (kon.)
NY Islanders – Detroit 4:1 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:2 (kon.) | Dallas – Colorado 7:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 04.03.2023, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 22. kolo
Partner:
     
    Chomutov uštědřil Šumerku vysokou porážku 5:0. Piráti byli v průběhu utkání lepším týmem, nicméně i Draci si vytvořili celou řadu šancí. Produktivita ale dnes nebyla na jejich straně, proto se zpět do Šumperka vracejí s prázdnou. (13:58:04)
     
    Konec zápasu.
     
    58:00
    Proti Novákovu samostatnému úniku si Habas vyjel a puk mu vypíchl, domácí útočník se k němu ale dostal zpět a z úhlu minul úplně volnou klec!
    55:20 POSPÍŠIL - 5:0
     
    55:20
    Piráti právě vstřelili branku! Po střele od modré čáry, kterou Habas vyrazil jen před sebe, se puku zmocnil JAROSLAV POSPÍŠIL. Ten si hrací předmět s ledovým klidem zpracoval a spolehlivě zakonči za vyšachovaného brankáře. Asistence: David Grosskopf, Petr Holejšovský.
     
    55:00
    Malcovský si od modré čáry popojel k brance a nahodil, jeho pokus ale přes změť těl na branku vůbec nedoputoval.
     
    53:20
    Grosskopf si na pravém křídle krásně pokryl touš tělem a natlačil se až před branku. Jeho střelu na zadní tyč ale vytáhl Habas.
     
    52:42
    Hosté v plném počtu.
     
    51:50
    Grosskopf se položil do přihrávky mezi kruhy, ale jeho střela nakonec postrádala gólové parametry a nemířila mezi tři tyče.
     
    51:20
    Z pravé strany zkusil vystřelit Patočka, nicméně jeho projektil se od zadního mantinelu odrazil do mocí hostů, kteří vyhazují.
     
    51:00
    Domácí jsou usazeni v útočném pásmu a rozjíždějí přesilovkovou kombinaci.
     
    50:42
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Plhal – 2 min., podrážení.
     
    49:00
    Adresátem přihrávky zpoza branky do slotu byl František Pospíšil, nicméně puk k němu přes jednu z domácích holí nedoputoval.
     
    48:00
    Jaroslav Pospíšil se prohnal po levém křídle a na ose hřiště našel Chládka. Jeho ránu Habas pouze vyrazil a fenomenálně si poradil s dalšími dorážkami.
     
    47:00
    Chládek z pravého kruhu pěkně narazil mezi kruhy Grosskopfovi, jenž se ale v dobré střelecké pozici nedokázal zbavit obránců.
     
    46:00
    Urban vyvezl puk do středního pásma a jen jen rezignovaně nahodil a vydal se střídat. Nic nenasvědčuje tomu, že by dnes na Moravu putoval byť jediný bod.
     
    45:44
    Domácí v plném počtu.
     
    45:30
    Seidenglanz se dostal ke střele z pravého kruhu, kterou si dlouho chystal. Nakonec ji ale stejně poslal jen do blokujícího protihráče.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 6. Šilhan, 9. Grosskopf (Pospíšil), 32. Novák (Kalvoda), 39. Holejšovský, 56. Pospíšil (Grosskopf, Holejšovský)


    Piráti Chomutov: Šterba (Hájek) – Snopek, Ibl, Malcovský, Švarc, Holejšovský, Hynek, Pokorný – Kalvoda, Novák, Sochor, Bečvář, Pospíšil (C), Nastoupil (A), Šilhan, Grosskopf, Patočka (A), Chládek.
    Trenér: Radek Šíp

    HK Mladí Draci Šumperk: Habas (Ondráček) – Březina, Jarmara, Cabadaj, Plhal (C), Březina, Souček, Veselý – Seidenglanz (A), Verner (A), Pluskal, Urban, Maurer, Prokop, Pospíšil, Pazourek, Slováček, Karas.
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Battěk – Kotlík, Dědek
    bahis siteleri