Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Litvínov – Olomouc 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (3:2 po s.n.) | Kladno – K. Vary 5:4 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 5:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Olomouc
Neděle 05.03.2023, 16:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je poslední kolo Tipsport extraligy a my v jeho rámci budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Olomouc.
     
    HC VERVA Litvínov

    Hráči Litvínova už mohou poslední zápas základní části dohrát v naprostém klidu a pohodě. Ještě nedávno byli na hraně postupu do osmifinále play-off, ale také baráže o udržení se v nejvyšší soutěži. Ovšem v posledních duelech zabrali a začali sbírat důležité body a nakonec si s menším předstihem zajistili vyřazovací boje. Baráž si zahraje opět Kladno. Litvínovští vyhráli pět utkání v řadě za sebou, naposledy vybojovali dva body na půdě suverénních prvních Pardubic, když zvítězili 3:2 po samostatných nájezdech. A tuto šňůru se pokusí dnes ještě natáhnout. Ve hře mají ještě desátou příčku, takže o ni zabojují. Nyní jsou jedenáctí a dosud zapsali čtyřiašedesát bodů. Zakončí základní část úspěchem?

    Nejproduktivnější hráči

    Šimon Stránský 8+30
    Giorgio Estephan 12+23
    Patrik Zdráhal 16+17
     
    HC Olomouc

    Také olomoučtí hokejisté mají předkolo play-off jisté. V současné chvíli je najdeme na sedmém místě extraligové tabulky se ziskem jednasedmdesáti bodů a tuto pozici si budou chtít udržet. Takže na sever Čech se vydávají s cílem zde bodovat. Kohouti vyloupili pražskou O2 arénu, kde zvítězili nad Spartou 2:1 po samostatných nájezdech. Naposledy ale na tento úspěch nenavázali a klopýtli doma, když hostili Třinec. Oceláři nakonec nedovolili olomouckým hráčům ani gól a zvítězili 5:0. Prohru se tak hosté budou snažit odčinit. Povede se jim to proti rozjeté Vervě?

    Nejproduktivnější hráči

    Jan Káňa 12+20
    Lukáš Nahodil 15+16
    Jakub Navrátil 11+11
     
    Vzájemná utkání

    Oba týmy se spolu v probíhající sezóně utkaly třikrát, dvakrát zvítězil Litvínov a jednou pak Olomouc. Srovnají hosté dnes se soupeřem krok co se týče počtu utkání, nebo naopak Verva přidá další vítězství? To se nechme překvapit.
    Prosadí se dnes?
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – Jaks, Demel (A), D. Zeman, Freibergs, Strejček, Šalda, Wesley – Hlava, Sukeľ (C), Kudrna – Zdráhal (A), Estephan, Š. Stránský – Fronk, Gut, Straka – Helt, Jurčík, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Olomouc: Lukáš (Frgál) – Mareš, Škůrek (C), Galvas, T. Černý, Řezníček, Rutar – Kusko, P. Musil, Bambula (A) – Klimek (A), Strapáč, Kucsera – Anděl, Menšík, Janech – M. Tomeček, Kučera, Matašovský.
    Trenér: Jan Tomajko

    Rozhodčí: Hejduk, Šindel – Frodl, Hynek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Do akce se po úvodním vhazování dostali hosté, ale velmi brzy zase útočnou třetinu opustili. Verva tak může projít do své první útočné akce.
     
    00:46
    Matej Tomek si zapisuje první zákrok, když lapil pokus z levé strany. Poté před dotěrnými hosty raději přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:22
    Tomáš Galvas to zkusil z dálky, jeho pokus ještě tečoval Klimek, ovšem ani tahle akce nekončí úvodní brankou.
     
    02:19
    Na druhé straně se dostali do zakončení domácí hráči, Michal Gut pálil na Lukáše a jeho pokus zablokovala obrana Olomouce.
     
    02:24
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Jiří Fronk – 2 min., vysoká hůl.
     
    03:01
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru hosté a už se usadili před Matejem Tomkem, obrana Litvínova ale dostala puk do své moci a poté ho vyhodila až před klec Jana Lukáše.
     
    03:55
    David Škůrek pálil na Tomka, ale Andrej Kudrna jeho pokus zablokoval, následně pak se Litvínovští opět osvobozují a dostávají touš daleko od branky Mateje Tomka.
     
    04:24
    Fronk je na ledě a Litvínov je tedy v plném počtu.
     
    05:02
    Giorgio Estephan šel do souboje s Galvasem, ten sice útočníka Litvínova zastavil, nicméně akce domácích trvalá dál. Zblízka se pak chtěl dostat k dorážce Patrik Zdráhal, ale kotouč minul.
     
    05:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení a otevírají tak účet dnešního duelu. Nicolas Hlava nasměroval přihrávku do prostoru mezi kruhy pro ANDREJE KUDRNU, ten si puk nohou zpracoval a poté z hrany levého kruhu napřáhl ke střele a odtud pak v síti hostů vymetl všechny pavučiny – 1:0. Asistence: Nicolas Hlava a Matúš Sukeľ.
    05:42 Andrej KUDRNA - 1:0
     
    06:07
    Na řadě je první komerční přestávka.
     
    06:18
    Zakázané uvolnění kohoutů a hra se stěhuje před klec Jana Lukáše. Vhazovat se bude po levé ruce olomouckého brankáře, chemici tak zadarmo získali útočnou třetinu.
     
    06:36
    Šimon Stránský objel branku soupeře, ale do zakončení před ní se nedostal. Na druhé straně se uvolnil Jan Kučera, ale z levé strany si na Mateje Tomka nepřišel.
     
    07:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají stav a začíná se znovu od začátku. Silvester Kusko vybojoval kotouč, poté ho poslal na levou stranu, kde byl v dobré pozici obránce LUKÁŠ MAREŠ, jenž svižnou ranou nad levým kruhem propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Asistence: Silvester Kusko a Pavel Musil.
    07:22 Lukáš MAREŠ - 1:1
     
    08:22
    Domácí se dostali do další akce, ale přihrávka na Filipa Helta byla příliš dlouhá a ten na ni nedosáhl. Zakázané uvolnění Litvínova stěhuje hru před domácí klec. Buly po pravé ruce Mateje Tomka.
     
    09:05
    Další icing, tentokráte na straně olomouckých kohoutů.
     
    09:20
    Dělovka Giorgia Estephana od modré čáry mířila na branku Olomouce, tam ale byla připravena pozorná obrana, která puk dokázala zastavit.
     
    09:37
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Lukáš Anděl – 2 min., sekání.
     
    10:09
    Hosté se bleskurychle osvobodili a vyhodili puk až před Tomka, z hloubi vlastního obranného pásma tak šli chemici do další přesilovkové akce.
     
    10:42
    A znovu se Olomouci povedlo dostat touš daleko od Jana Lukáše. Domácím se početní výhoda zatím nedaří podle jejich představ a pomalu tak bude i končit.
     
    11:20
    Z pravého kruhu vyslal dělovku Nicolas Hlava, tu zastavil Jan Lukáš a připisuje další přesný zákrok, po kterém hned zastavuje hru.
     
    11:37
    Olomouc je v plném počtu.
     
    Lukáš Klimek vyzkoušel pozornost Mateje Tomka, který jeho pokus kryje a opět drží svůj tým.
     
    13:18
    Od své branky zakládají po vystřídání další akci domácí hráči, kteří prošli na opačnou stranu, ale nakonec se neprocpali do teritoria Olomouce.
     
    14:16
    Další komerční přestávka.
     
    14:55
    Litvínovští u vlastní modré čáry vybojovali puk a hned se s ním dostávají opět až před branku soupeře, kde se pokusí ohrozit Jana Lukáše.
     
    15:29
    Nakonec se to nepovedlo a kotouč je ve středním pásmu.
     
    16:09
    Radim Šalda zachytil odražený puk, nasměroval ho pak z pásma směrem do neutrální zóny a domácí jdou znovu útočit.
     
    16:40
    Jan Lukáš zakročil proti střele z pravé strany a dostal touš do lapačky. Nakonec ho v ní nechal a hra je přerušena. Buly bude vhozeno po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    17:01
    Postavení mimo hru na litvínovské straně, hra je tedy zpět ve středním pásmu, kde se bude vhazovat, blíže brance Jana Lukáše.
     
    17:25
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Matúš Sukeľ – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Petr Strapáč – 2 min., hrubost.
     
    17:51
    Janis Jaks má puk na své holi a v obranném pásmu čeká, až mu dostřídají spoluhráči. Teprve pak půjdou domácí hráči znovu do akce před klec Olomouce.
     
    18:37
    Andrej Kudrna si sjížděl před klec soupeře, ale nakonec se nedočkal přihrávky. Verva pak ztratila puk a s ním se už derou do akce zase olomoučtí kohouti.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:25
    Oba týmy jsou už v plném počtu.
     
    19:43
    Do zajímavého zakončení se dostal Jan Strejček, trefil však jen obránce Davida Škůrka. Hosté tak zabránili domácím přesněji zakončit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina zápasu mezi Litvínovem a Olomoucí je minulostí. V šesté minutě otevřel skóre zápasu Andrej Kudrna, jenž poslal chemiky do vedení. O dvě minuty později ale vyrovnal Lukáš Mareš a začínalo se tak znovu od začátku. Další gól už nikdo nezaznamenal, a tak se do druhého dějství půjde za nerozhodného stavu.
     
    Střely na branku: 8 – 4
     
    Další třetina začne přibližně v 17:25
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Olomoučtí se hned po vhazování dostali do pásma Litvínova, ale sami se z něho vykázali. Záhy se však vrátili zpět a nyní už kombinují před Matejem Tomkem.
     
    21:11
    Chemici se protáhli do útočné třetiny, ale z levé strany Lukáše neprostřelil Nicolas Hlava. Následně pak zase hosté otáčejí hru opačným směrem.
     
    21:58
    Lukáš Klimek protečoval puk do útočného pásma, tam ho ale získali domácí hráči a jali se útočit. Z pravého kruhu pak pálil Matúš Sukeľ, jenž trefil připravený beton Jana Lukáše.
     
    22:30
    Vhazovalo se v pásmu Olomouce, domácí se tak ještě před Lukášem chvíli zdrželi. Jenže na něho nevyslali žádnou střelu. Hosté pak vyhodili touš do neutrální zóny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    24:17
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Nicolas Hlava – 2 min., podrážení.
     
    25:02
    Z levé strany střílel na Tomka Petr Strapáč, domácí brankář ale přilepil lapačku k ledu a kotouč pod ní ukryl. Následně je hra přerušena, buly po jeho pravé ruce.
     
    25:21
    Další zákrok domácího brankáře a hra je opět zastavena. Hosté tak udrželi útočnou třetinu a budou se snažit vyhrát buly.
     
    25:52
    Verva vybojovala puk ve vlastním obranném pásmu a hned ho poslala až před branku Jana Lukáše. Šetří tak cenné vteřiny z početní nevýhody.
     
    26:17
    Litvínov je v plném počtu.
     
    27:29
    Hosté se na chvíli usadili před Tomkem, Šimon Stránský ale vytáhl puk a Verva jde útočit.
     
    27:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A nakonec se z toho zrodila krásná individuální akce domácího útočníka ŠIMONA STRÁNSKÉHO, který z obranného pásma pokračoval dále a dostal se až do útočné třetiny, kde z pravého kruhu švihl do puku, jenž končí v horní části hostující branky – 2:1. Litvínov tak opět vede. Bez asistence.
    27:46 Šimon STRÁNSKÝ - 2:1
     
    28:56
    Následuje další komerční pauza.
     
    28:59
    Jiří Fronk spěchal za pukem po pravé straně, nakonec se dostal až do těsné blízkosti Jana Lukáše, ale puk nakonec ideálně netrefil.
     
    29:41
    Giorgio Estephan u pravé tyče chtěl trefit částečně odkrytou hostující klec, ale podklouzl a upadl, takže nakonec se ke střele vůbec nedostal.
     
    30:40
    Kohouti se dostali k odraženému puku a nasměrovali ho opačným směrem. Jenže je z toho nakonec zakázané uvolnění, tak se bude vhazovat opět před Janem Lukášem.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Pavel Musil – 2 min., podrážení.
     
    31:40
    Patrik Zdráhal napřáhl na pravém kruhu a jeho jedovka zamířila jen těsně vedle protější tyče!
     
    32:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra a Verva vede rozdílem dvou gólů. Janis Jaks si nabruslil do lepší střelecké pozice, od modré pak pálil na branku soupeře, kde byl šikovně připraven NICOLAS HLAVA a ten tak tečí navyšuje náskok Litvínova – 3:1. Asistence: Janis Jaks a Šimon Stránský.
    32:24 Nicolas HLAVA - 3:1
     
    32:58
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    33:07
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    David Škůrek – 2 min., držení.
     
    33:24
    Rána Andreje Kudrny z pravého kruhu končí na holenním chrániči jednoho z hostujících beků. Nicméně akce Litvínova trvá dále.
     
    33:59
    A další pokus Andreje Kudrny, který je hodně aktivní. Po neúspěšné střele ale vybojoval touš zpět a poslal ho Michalu Gutovi. Jeho střelu pak kryjí hosté a poté se osvobozují.
     
    34:45
    V rohu útočného pásma vybojovali kotouč domácí a nadále tak pokračují v útočném tažení.
     
    35:07
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    35:44
    Radim Šalda napřáhl na modré čáře, ale jeho pokus se doklouzal jen k hostům, kteří vyhazují puk do středního pásma.
     
    36:19
    Ondřej Jurčík střílel, ale trefil jen Tomáše Černého, který byl před ním.
     
    36:55
    Lukáš Anděl nabíjel na pravou stranu Matouši Menšíkovi, ale ten na puk nedosáhl. Ten poté raději pokryl Matej Tomek a hra je zastavena.
     
    37:19
    Už se zase dostali před klec hostů domácí hráči, ale nakonec se nedostali do žádného zakončení.
     
    38:00
    Josh Wesley zastavil pokus Galvase a poté ho vyhodil ven z pásma. Kotouč je tak v dostatečné vzdálenosti od Tomkovy klece.
     
    38:23
    Silvester Kusko na levé straně střílel na Tomka, ale jeho pokus končí jen nad jeho brankou. Hosté se ještě zdržují v teritoriu Litvínova.
     
    38:42
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Matúš Sukeľ – 2 min., podrážení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:14
    Radim Šalda se na levém kruhu dostal k nebezpečné střele ve vlastním oslabení a jeho dělovka pak končí na u zadního mantinelu.
     
    39:45
    Andrej Kudrna sebral puk na modré čáře a hned ho poslal až k olomoucké brance. Šetří tak pro Vervu cenné vteřiny z početní nevýhody.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je už minulostí. To vyšlo lépe Litvínovu, který se dvakrát prosadil a opět je tedy ve vedení. Do třetí třetiny si Verva ponese dvoubrankový náskok a má tak dobře nakročeno v výhře v posledním duelu základní části. Ovšem hosté jsou mnohdy nebezpeční a ještě rozhodně neřekli poslední slovo. Pokusí se o kontaktní branku, aby se dostali zpět do zápasu. Uvidíme, jak to nakonec celé dopadne, určitě nás ještě čeká zajímavý další průběh hry.
     
    Střely na branku: 15 – 15
     
    Další třetina začne přibližně v 18:21.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Litvínov je v plném počtu.
     
    40:54
    Od modré čáry střílel Lukáš Mareš, jeho dalekonosná střela však končí mimo klec Mateje Tomka. Po chvilce se pak do akce na druhé straně dostávají zase Litvínovští.
     
    41:58
    Giorgio Estephan hledal přihrávkou Patrika Zdráhala, druhý jmenovaný na puk ale nedosáhl. Místo toho pak střílel od modré Ralfs Freibergs a jeho prudké zakončení končí mimo.
     
    42:31
    Jan Lukáš lapil pokud Denise Zemana od modré čáry a puk mu poté vypadl z lapačky. Nakonec to pro hosty dobře dopadlo a ti otáčejí hru.
     
    43:31
    Martin Havelka se dostal do zakončení na pravém kruhu, jeho přízemní projektil ale končí jen vedle Lukášovy klece.
     
    44:24
    Nicolas Hlava nabral rychlost a dostal puk do středního pásma, kde si h převzal Andrej Kudrna. Rodila se další akce Litvínova, ve které střílel Jan Strejček, ale klec soupeře minul.
     
    45:24
    Od modré čáry střílel Lukáš Mareš a jeho nebezpečná rána končí na Mateji Tomkovi. Ten kryje další pokus a drží dvoubrankový náskok Litvínova.
     
    45:27
    Po buly v útočném pásmu švihl do puku Silvester Kusko a pohotovým zákrokem další pokus soupeře kryje Matej Tomek. Hra je zastavena, buly po jeho pravé ruce.
     
    46:29
    Lukáš Anděl zavezl puk do útočného pásma, ale hosté se před Tomkem neprosadili.
     
    48:00
    Radim Šalda po nepříjemném ataku u mantinelu zůstal ležet nehybně na ledové ploše. Už k němu přispěchal lékař a doufejme, že bude domácí bek v pořádku.
     
    48:00
    Šalda nakonec za pomoci spoluhráčů odjíždí na střídačku a záhy pak míří do kabiny. Sudí nakonec posoudili zákrok jako nedovolený a Verva si zahraje pětiminutovou přesilovou hru.
     
    48:00
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    David Škůrek – 5 min. + OK, vražení na hrazení, odpyká Jan Kučera.
     
    48:29
    Z vrcholku pravého kruhu pálil Patrik Zdráhal, puk mířil na olomouckou branku, ale nakonec ji minul. Nicméně domácí hráči se stále drží v útočné třetině.
     
    49:06
    Po nepřesné ráně Janise Jakse se hosté dostali na kotouč a odpálili ho až před branku Mateje Tomka. Šetří tedy cenné vteřiny.
     
    50:06
    Přízemní střela Andreje Kudrny končí na betonu Lukáše a puk mají stále domácí a útočí.
     
    50:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a domácí navyšují svůj náskok. Gut poslal puk JANISU JAKSOVI, který si nabruslil do dobré pozice a poté svižnou ranou prostřelil Jana Lukáše mezi jeho betony – 4:1. Přesilovka domácích samozřejmě pokračuje dále. Asistence: Michal Gut a Andrej Kudrna.
    50:15 Janis JAKS - 4:1
     
    51:32
    Nicolas Hlava se snažil dorazit pokus Patrika Zdráhala, ale klec hostů minul.
     
    51:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další gól v dlouhé přesilové hře a Verva vede 5:1. Krásně to udělal Šimon Stránský, který na levé straně našel přihrávkou na pravém kruhu NICOLASE HLAVU, jenž z první trefil kousek odkrytého místa v olomoucké svatyni. Asistence: Šimon Stránský a Ralfs Freibergs.
    51:58 Nicolas HLAVA - 5:1
     
    53:00
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    53:36
    Ondřej Jurčík to zkusil z levé strany, ale proti němu byl Jan Lukáš. Hra je přerušena a následuje další komerční přestávka.
     
    54:13
    Střela Martina Havelky byla sražena mimo tři tyče do ochranné sítě. Hra je poté přerušena a buly bude vhozeno na levém kruhu.
     
    54:41
    Ondřej Jurčík prošel až do útočného pásma, udělal kličku obránci a zakončil, ale bylo to mimo tři tyče.
     
    55:16
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Denis Zeman – 2 min., nedovolené bránění.
     
    55:51
    Domácí se dostali na puk a hned ho vyhodili až do pásma soupeře, takže pošetřili vteřiny z oslabení a mohou jít vystřídat unavenou čtveřici.
     
    56:22
    Lukáš Klimek spěchal za kotoučem, ale blíže k němu měl Patrik Demel, jenž ho vytěsnil mimo ohrožení Mateje Tomka.
     
    57:40
    Oddechový čas pro tým HC VERVA Litvínov.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny, zřejmě už ale i zápasu.
     
    58:10
    Matej Tomek lapil pokus z levého kruhu a připisuje další zákrok. Po něm pak puk nechal v lapačce a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:59
    Domácí se dostali ještě před hostující klec, obrana Olomouce jim ale puk sebrala. Ovšem záhy ho zase získal zpět Litvínov a ještě tedy kombinuje před Janem Lukášem.
     
    59:40
    Ještě jedna akce, osamocen před Lukášem byl Martin Havelka, ale jeho branku minul. Rozhodně ho to ale nemusí mrzet, protože je jasné, že za pár vteřin bude Verva slavit další vítězství a zakončuje základní část úspěchem.
     
    Konec zápasu.
     
    Podtrženo, sečteno. Základní část pro Litvínov i Olomouc je definitivně minulostí. Domácí ve třetím dějství přidali další dvě přesné trefy v dlouhé pětiminutové přesilové hře a zapsali další výhru v řadě za sebou. Jejich forma před nadcházejícím play-off tak znovu o něco stoupla a Litvínov se tak těší na další část sezóny, přitom to s ním nevypadalo dlouho vůbec dobře a byl ohrožen i baráží. Nakonec to pro domácí dopadlo dobře a fanoušci se tak ještě mohou radovat z prodloužení sezóny.
     
    Střely na branku: 31 – 29
     
    Dohráno je i na ostatních stadionech a je to jasné, Litvínov v předkole play-off narazí na třinecké Oceláře! První duel je na programu už ve středu 8. 3. 2023 v Třinci. Hrát se bude na tři vítězné zápasy.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:06:48)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Kudrna (Hlava, Sukeľ), 28. Š. Stránský, 33. Hlava (Jaks, Š. Stránský), 51. Jaks (Gut, Kudrna), 52. Hlava (Š. Stránský, Freibergs) – 8. Mareš (Kusko, P. Musil)


    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – Jaks, Demel (A), D. Zeman, Freibergs, Strejček, Šalda, Wesley – Hlava, Sukeľ (C), Kudrna – Zdráhal (A), Estephan, Š. Stránský – Fronk, Gut, Straka – Helt, Jurčík, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Olomouc: Lukáš (Frgál) – Mareš, Škůrek (C), Galvas, T. Černý, Řezníček, Rutar – Kusko, P. Musil, Bambula (A) – Klimek (A), Strapáč, Kucsera – Anděl, Menšík, Janech – M. Tomeček, Kučera, Matašovský.
    Trenér: Jan Tomajko

    Rozhodčí: Hejduk, Šindel – Frodl, Hynek

    Diváci: 3884
    thejrc.org