Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Litvínov – Olomouc 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (3:2 po s.n.) | Kladno – K. Vary 5:4 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Sparta 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 05.03.2023, 16:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Vyloučení z kategorie zbytečných. Mislav Rosandić (MHK) v souboji přišel o hůl, proto se chytil té soupeřovy a nedovolil mu hrát. Jasné dvě minuty za držení hole a Hradec to ještě nemá jisté!
     
    49:29
    Celá akce se vyřešila tak, jak se dalo trochu i čekat. Radek Smoleňák (MHK) a Adam Musil (PCE) dostávají oba bůra za bitku, jak je v dnešním hokeji fakticky pravidlem.
     
    44:38
    Hosté se navíc dostanou na dvě minuty do útlumu, Tomáš Zeman (PCE) dostal dvě minuty za krosček v souboji u mantinelu.
     
    34:49
    Lukáš Sedlák (PCE) stíhal brejk Hradce tak, že Klímu zezadu stáhl rukou k ledu. Proto už míří na trestnou a domácí čeká další přesilová hra.
     
    23:44
    Po icingu hosté prohráli buly a jdou do oslabení. Tomáš Zeman (PCE) si chtěl přitáhnout k sobě protihráče a použil k tomu hokejku, proto dvě minuty za hákování.
     
    20:35
    Hradec jde do tří! Oliver Okuliar (MHK) si v souboji se Sedlákem počínal až moc agresivně a dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Pardubice mají 1:23 4 na 3!
     
    20:00
    Rozhodčí vyřešili celou situaci následovně: Jakub Lev (MHK) a Patrik Poulíček (PCE) jsou jediní potrestaní. Oba dostávají dvojku za hrubost, hrát se bude 4 na 4.
     
    14:45
    O to více je to může mrzet, že jdou do oslabení. Jan Košťálek (PCE) dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 18. F. Pavlík (Lev), 22. Zachar (Cingel), 45. Lalancette (Okuliar) – 23. Cienciala (L. Sedlák, Říčka)


    Mountfield HK: Machovský (Kiviaho) – Marcel, McCormack, Kalina, Blain, Rosandić, F. Pavlík (A), Gaspar – Werek, Cingel, Lev (A) – Chalupa, Lalancette, Jergl – Zachar, Kev. Klíma, Okuliar – Pilař, Štohanzl, Smoleňák (C).
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Dynamo Pardubice: Will (J. Růžička) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, J. Kolář (A), Hrádek – Říčka, L. Sedlák, Cienciala – A. Musil, Zohorna (A), Radil – Paulovič, Poulíček (C), T. Zeman – Rohlík, Mandát, Vondráček.
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Pražák, Kika – Lhotský, Zíka

    Diváci: 6 890
    thejrc.org