L. Mikuláš – Skalica 0:3 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 2:5 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:5 (0:3)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 11.03.2023, 15:00 • Štadión FC ViOn • Niké liga - skupina o udržanie sa • 1. kolo
     
    Michalovce si schuti zastrieľali, ale futbal nepriniesol atraktívny prejav. Bolo to o výbornej efektivite Zemplínčanov. Sedem gólov zariadilo sedem rozličných strelcov. ViOn teda vstúpil zlou nohou do skupiny o udržanie sa. Hostia sa po piatich stretnutiach tešia z trojbodovej výhry. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (16:52:16)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Žltá karta pre tím MFK Zemplín Michalovce (Igor Žofčák).
     
    90
    Druhý polčas sa bude nadstavovať o 1 minútu.
     
    90
    Michalovce dali gól! Samostatný únik IGORA ŽOFČÁKA zakončený gólom na 2:5. Patrik Lukáč najprv koncovku stlmil, no lopta došla do bránky. Keďže Žofčák vyzliekol dres, uvidí žltú kartu.
     
    89
    Zlaté Moravce dali gól! ADAM BRENKUS poslal loptu k pravej tyči, kde sa hodil Benjamín Száraz, ale chýbali milimetre, aby mu strelu zneškodnil.
     
    88
    Čerepkaiov pád v pokutovom území! Nariadená penalta pre Zlaté Moravce!
     
    87
    Štandardná situácia ViOnu bola v rukách Brenkusa. Pri sebe mal aj Romana Čerepkaia, no strieľal on. Snažil sa trafiť pravý horný roh Száraza, ale bezúspešne.
     
    86
    Žltá karta pre tím MFK Zemplín Michalovce (Saša Marjanovič).
     
    86
    Patrik Pinte veľmi dobre vedel, čo chce urobiť. Zámerne sa natlačil s loptou medzi troch Zemplínčanov a vypýtal si faul, ktorý bude ohodnotený žltou kartou.
     
    85
    Michalovce vyhrávajú na súperovom trávniku presvedčivo 4:1. Na domácich vidieť, že už nepreukazujú snahu aspoň o skorigovanie.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce:
    z ihriska odchádza Matúš Marcin, prichádza Dávid Petrík,
    z ihriska odchádza Brain Peña, prichádza Matúš Begala.
     
    82
    Pinte uvoľnil v pravom krídelnom priestore Almeidu, ktorý mal čas premyslieť si to s finálnou loptou. Volanakis mu odhlavičkoval center.
     
    Dnešný zápas sleduje 555 divákov.
     
    80
    Šance Zlatých Moraviec na nejaký bod sú v tomto momente definitívne pochované. To by sa musel stať veľký zázrak, keby to tak nebolo.
     
    78
    Michalovce dali gól! ADEKUNLE ISSA predbehol Pintéra a z prvej úspešne reagoval na nahrávku Peňu. Asistencia: Brian Peňa.
     
    77
    Daniel Magda nezvládol center cez Pintéra. Tomu veľmi dobre vyšiel sklz.
     
    75
    Posledná štvrťhodina stretnutia. Brenkus ju odštartoval rohovým kopom. Center zahraný na prvú žrď neprinesie zníženie na rozdiel gólu.
     
    74
    Peňa sa pokúšal zo všetkých síl uniknúť Dugovi, ktorý tento šprintérsky súboj zvládol a po jeho zákroku mohol brať loptu Mondek.

    Ivan Harčár

    Branky: 55. Almeida (Suľa), 89. Brenkus (pen.) – 11. Jánošík, 24. Kanu (Jánošík), 33. Peña (Kanu), 78. Adekunle (Peña), 90. Žofčák (Petrík)

    Karty:   23. M. Bednár (ZMO), 51. Suľa (ZMO) – 13. Kanu (MIC), 62. Kotula (MIC), 86. Marjanovič (MIC), 90+1. Žofčák (MIC)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:13.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Lukáč – Suľa (72. Čerepkai), Pintér, Šuvalija (31. Toml), Čonka – Sloboda (31. Duga (C)), M. Bednár – Almeida, Ďubek (32. Brenkus), Mondek – Ikugar (31. Pinte).
    Náhradníci: Chropovský – Demitra, Havryliuk, Múdry.

    Trenér: Ivan Galád.

    MFK Zemplín Michalovce: Száraz – Kotula, Marjanovič, Volanakis, Magda – Jánošík (70. Adekunle), Njie, Qose (56. Vaško) – Marcin (83. Petrík), Kanu (70. Žofčák (C)), Peña (83. Begala).
    Náhradníci: Kožuchar – Ceklič, Ranko.

    Trenér: Norbert Hrnčár.

    Rozhodčí: Gemzický – Pozor, Čajka.

    Diváci: 555.
    ocianews.com