Pittsburgh – Philadelphia 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Colorado – Arizona 3:2 (po pr.)
Tampa – Chicago 3:1 (kon.) | Montreal – New Jersey 1:3 (kon.) | Columbus – St. Louis 2:5 (kon.)
Carolina – Vegas 0:4 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:5 (po pr.) | Toronto – Edmonton 7:4 (kon.)
NY Islanders – Washington 1:5 (kon.) | Seattle – Dallas 3:4 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Minnesota 2:5 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:2 (0:1 po s.n.) | Detroit – Boston 5:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
Berani Zlín
2:1 (1:0, 0:0, 1:1) Stav série: 2:1
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 12.03.2023, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji příjemný nedělní večer. (19:47:14)
     
    Nejlepší hráči utkání

    PSG Berani Zlín: Daniel Huf
    HC RT TORAX Poruba 2011: Daniel Dolejš
     
    Velké drama nakonec vyznělo pro domácí hokejisty, kteří tak získávají postupový mečbol! Ten jim v závěrečné periodě pojistil rozhodujícím gólem Bedřich Köhler, který ukázal svou sílu v dorážení puků. Následně přece jen snížil Tomáš Šoustal, ale na druhý gól už bylo příliš málo času, takže to Berani uhráli až do konce. Nejlepší výkon v zápase ale určitě předvedl Daniel Huf, který lapil neuvěřitelných 45 střel a potvrzuje, že on byl pro zlínský klub tou správnou volbou.
     
    Konec zápasu.
    59:19 Tomáš ŠOUSTAL - 2:1
     
    59:19
    Poruba právě vstřelila branku!
    Přece jen to bude drama až do posledních sekund, protože hosté využívají hry bez brankáře! Jan Dufek na sebe natáhl několik protihráčů, přičemž stále držel kotouč pod pevnou kontrolou. Před bránou tak mohl jistě najít úplně volného TOMÁŠE ŠOUSTALA, který puk doklepl do odkryté sítě. Asistence: Jan Dufek.
     
    58:50
    Hosté se až na druhý pokus usadila v útočném pásmu, ale tam nic nevymyslela. Bedřich Köhler totiž i nadále ukazuje, jak moc je platným hráčem, protože dostal kotouč z pásma.
     
    58:25
    Oddechový čas pro Porubu. Ta konečně šahá ke hře bez brankáře.
    58:15 Bedřich KÖHLER - 2:0
     
    58:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Celý zimní stadion je na nohou, protože domácí se krátce před koncem ujímají dvoubrankového vedení! Zlín se na chvíli usadil v útočném pásmu, z čehož vznikla tvrdá rána Martina Novotného, kterou Daniel Dolejš ještě vyrazil. Na rychlou dorážku BEDŘICHA KÖHLERA už ale byl krátký. Asistence: Martin Novotný, Pavel Sedláček.
     
    57:50
    Darek Hejcman chtěl rozhodnout tento zápas individuální akcí, kterou zakončil střelou ke vzdálenější tyči, beton brankáře Poruby byl ale včas na svém místě.
     
    57:07
    Daniel Dolejš musel jednat rychle po vyhození protivníka, protože na něj hned dojížděl protihráč. Zvládl to ale bravurně.
     
    56:23
    Bedřich Köhler šikovně vyhodil kotouč tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění, domácí tak okamžitě mění svou pětici hráčů na ledě.
     
    55:36
    Zdeněk Sedlák ukazuje, že mu ještě zbývá dost sil, protože napadá skoro až za brankou soupeře. K zisku puku to ale stejně nevedlo.
     
    55:12
    Rozehrávka se hostům vůbec nepovedla, kotouč tak doletěl až na zakázané uvolnění, což pro ně znamená ztrátu cenného času.
     
    54:04
    Porubští už vrhají většinu sil dopředu a proto směrem dozadu nejsou tak efektivní. Díky tomu po levé straně pronikl Zdeněk Sedlák, z velkého úhlu ale Daniela Dolejše nezaskočil.
     
    Dnešní utkání sleduje 5261 diváků.
     
    53:49
    Aaron Berisha šťastně tečoval kotouč přímo na Daniela Hufa, který to příliš nečekal, takže se zkrocením kotouče měl celkem dost práce. I toto ale zvládl a za chvíli se před ním bude vhazovat.
     
    53:08
    Hostům se čas docela rychle krátí, na vyrovnání už mají jen necelých sedm minut. Navíc soupeře nemohou už dlouho pořádně zatlačit, naopak se spíše musí soustředit na obranu.
     
    52:32
    Martin Lang se dobře uvolnil na levé straně, neměl ale rychlost, takže musel jít do pouhého nahození.
     
    51:25
    Jiří Suhrada se do toho opřel od modré čáry, v cestě ale stále příliš mnoho hráčů, takže se od jednoho z nich odrazil kotouč do rohu.
     
    50:48
    Zlín už nějakou chvíli nemůže dostat do pásma, ostravský tým navíc hraje ve čtyřech. Ani jednu ze dvou přesilovek tak nejspíš domácí nevyužijí.
     
    50:21
    Poruba se vrhla do souboje ve dvou hráčích na pravé straně, díky čemuž se uvolnilo druhé křídlo. Na levou tyč tak dostal přihrávku Denis Kindl a samozřejmě najel přímo před brankáře, ani z takové blízky ho ale nepřekonal!
     
    49:43
    Hosté začínají dvojnásobné oslabení vyhraným vhazování, Tomáš Šoustal navíc následně dostal kotouč až do útočného pásma, koupil tak spoustu času.
     
    49:29
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Tomáš Voráček – 2 min., hákování.
     
    48:39
    Na úvod přesilovky hned střílel Tomáš Pospíšil, Daniel Dolejš ale proti němu zaujal ideální postavení a bez problémů zasáhl.
     
    48:33
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Tomáš Gřeš – 2 min., podrážení.
     
    47:48
    Jan Dufek velmi chytře odtlačil protihráče a získal tak prostor pro Romana Pšurného, který okamžitě pálil, protože měl zlínský brankář navíc zacloněný výhled. Ani tentokrát z toho ale gól není.
     
    47:06
    Na druhé straně už byl únik zakončen, Jakub Šlahař zvolil nebezpečné zakončení pod horní tyč, jenže Daniel Huf je stále neomylný a předvedl stylový zákrok lapačkou!
     
    46:49
    Petr Kratochvíl si nadějně klestil cestu do úniku a už v něm také byl, jenže na poslední chvíli přišel o hokejku, nejspíš vinou protihráče. Vylučovat se ale nebude.
     
    46:27
    Hra se již podruhé během krátké chvíle přerušuje kvůli přihrávce rukou, v obou případech se provinili hosté. Vhazovat se tedy zase bude ve středním pásmu.
     
    45:50
    Ostravský celek dostal soupeře pod pořádný tlak, ale ani z toho nebyla extra nebezpečná střela. Všechno prostě létá do připraveného Daniela Hufa.
     
    44:58
    Domácí trochu zaspali při bránění levé strany, tam se tak otevřelo spoustu prostoru pro Tomáše Voráčka. Ten však se zakončením zaspal a nakonec ho odzbrojil Pavel Kubiš.
     
    44:12
    Jiří Karafiát se nebezpečně uvolnil v mezikruží a po přihrávce okamžitě pálil, jenže pod tlakem se netrefil mezi tři tyče.
     
    43:56
    Daniel Huf raději schová střelu z velkého a úhlu a opět přerušil hru. Rozhodně teď nechce nic riskovat.
     
    43:27
    Oba celky už hrají s rozvahou a snaží se zbytečně nefaulovat. Aktivnější je pořád Poruba, i když nyní se musí pokoušet o úspěšnou rozehrávku.
     
    42:32
    Poruba mířila do přečíslení dva na jednoho, Roman Pšurný ale nakonec zvolil přímé zakončení, ale to dnes na Daniela Hufa prostě nefunguje. Ten si připsal zásah vyrážečkou.
     
    41:54
    Zdeněk Sedlák se zničehonic ocitl sám před brankářem. Moc toho nevymýšlel a do kotouče prostě práskl, ale nevyplatilo se, protože tak našel jen rukavici Daniela Dolejše!
     
    41:23
    Nahození Jiřího Klimíčka bylo nebezpečně tečované, kotouč ale letěl pomalu, takže si ho Daniel Huf v klidu našel a přerušil hru.
     
    40:19
    Zlín nastupuje do závěrečné třetiny velmi aktivně a soupeře velmi aktivně napadá. Jeho postup ale zastavil až ve vlastním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství bylo o poznání pasivnější než to první, a to zejména z domácí strany. Berani v podstatě většinu času jen bránili a Poruba tak útočila. Vytvořila si tak několik dobrých šancích, ale všechny zlikvidoval výborně chytající Daniel Huf, který už má na kontě 28 zákroků. A když už byl domácí brankář krátký, pomohl mu obránce. Otázkou ale zůstává, jestli ševci udrží hubený jednobrankový náskok až do konce.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:03.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Zlín kupuju spoustu času efektivním napadáním a do konce třetiny tak nejspíš neinkasuje.
     
    38:50
    Přece jen se Poruba ještě dostala do pořádné šance! Tomáš Šoustal nejprve střílel jen do beka, ale tím rozhodil zlínského brankáře, díky čemuž následně pálil téměř do prázdné klece. Gólu ale zabránil pozorný protihráč!
     
    38:19
    Ševci i nadále zůstávají při bránění oslabení stoprocentní a nyní mohou stabilizovat formaci, protože si hosté ve středním pásmu přihráli rukou.
     
    37:45
    Ostravský celek si nyní příliš nerozumí směrem dozadu, z čehož mohl těžit Pavel Kubiš. Ten byl ale u puku moc pozdě a proto mohl hrát jenom za bránou.
     
    36:48
    Hosté proto vyměnili přesilovkovou formaci a hned to přineslo kýžený výsledek, protože z toho byl tlak. Ten ale jistým zákrokem ukončil Daniel Huf.
     
    36:15
    Ševci zatím obranu jistě zvládají a již dvakrát dostali kotouč k brankáři Poruby.
     
    35:43
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Martin Novotný – 2 min., hrubost.
     
    35:33
    Domácí hokejisté už se dopředu příliš neženou a čekají na druhou sirénu. Aktuální stav jim samozřejmě vyhovuje, ale zdaleka nemusí být vítězný.
     
    34:37
    Jiří Suhrada podnikl útočný výlet, který zakončil střelou mezi betony, jenže Daniel Dolejš to očekával a tuto mezeru včas utěsnil.
     
    33:52
    Michal Vachovec zůstal zapomenutý na pravé straně a okamžitě pálil, přičemž domácí brankář vyrazil puk do brankoviště. Tam mu už pomohli jeho spoluhráči, kteří okamžitě kotouč z nebezpečné zóny dostali.
     
    33:36
    Berani se opravdu dlouho nemůžou dostat z pásma a Daniel Huf tak musí být v neustálém pozoru. Nyní si alespoň na chvíli bude moci odpočinout, protože kotouč skončil na střídačce hostů.
     
    33:00
    Pavel Kubiš se obětavě vložil do rány Jana Bernovského, porubský tlak ale i nadále trvá.
     
    32:13
    Jiří Suhrada selhal při pokusu o vyhození a kvůli tomu mohl vzápětí pálit Justin Lemcke, z nadějné pozice ale bránu netrefil.
     
    31:38
    Daniel Dolejš to měl při rozehrávce docela složité, protože na něj hned najížděl protihráč. Udržel ale chladnou hlavu, dobře se rozhlédl a nedostal své spoluhráče pod tlak.
     
    31:05
    Celá defenziva Poruby úplně zapomněla na Martina Langa, který tak po přihrávce mířil do dalšího úniku, střelou ke vzdálenější tyči ale nebyl úspěšný!
     
    30:09
    Pavel Kubiš při napadání odstavil dva protihráče a získal tak pro svůj tým útočné pásmo, následovala střela od modré, ale ta byla sražena mimo.
     
    29:29
    Poruba je pořád o něco málo rychlejší a mnohem častěji se hraje před bránou Zlína. Ve vyrovnaném počtu hráčů se však šance vymýšlí mnohem složitěji.
     
    28:05
    Zlín zvládl i toto oslabení a poprvé ve druhé periodě hrajeme ve stejném počtu hráčů na ledě. Útok Poruby ale pořád nekončí.
     
    27:46
    Daniel Huf se výborně přesunul proti zakončení Jakuba Šlahaře, který jen nevěřícně kroutí hlavou.
     
    26:39
    Petr Kratochvíl výborně zapracoval při bránění, vypíchl kotouč a mířil sám na Daniela Dolejše! Pod tlakem ale toho nemohl moc vymýšlet, musel proto volit přímé zakončení, ale to skončilo jen na boční síti!
     
    26:04
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Tomáš Pospíšil.
     
    25:27
    Domácí jsou připravení ve své přesilovkové formaci a vzápětí toho mohl využít Martin Lang, od modré čáry ale branku těsně minul.
     
    24:19
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Tomáš Gřeš – 2 min., krosček.
     
    23:50
    Patrik Urbanec neměl od modré čáry komu přihrát, zodpovědnost nakonec vzal na sebe a zkusil střelu zápěstím, to ale příliš neohrozilo domácího gólmana.
     
    23:14
    Tým z Ostravy je při své přesilovce hodně nebezpečný a na Daniela Hufa létá jedna střela za druhou. Domácí brankář ale stále drží.
     
    22:44
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Zdeněk Sedlák – 2 min., vražení na hrazení.
     
    22:36
    Mikuláš Zbořil vybojoval puk ve středním pásmu a následně vůbec nic nevymýšlel a z levé strany prostě tvrdě vypálil. Porubský brankář zasahoval špičkou své rukavice.
     
    21:43
    Tomáš Pospíšil se v závěru přesilovky ještě odvážil k individuální akci, rychle se na něj ale sesypali dva protihráči a nakonec ani nevystřelil.
     
    21:04
    Přece jen se domácí dostali do útoku a vymysleli kombinaci, na jejímž konci byl střelecký pokus Darka Hejcmana, který střílel z mezikruží. Odtud ale našel jen lapačku Daniela Dolejše.
     
    20:32
    Zlínu už začala početní převaha, ale zatím se nemůže dostat ani přes modrou čáru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství přineslo všechno, co očekáváme od čtvrtfinále play off. Jednoznačně spokojenější mohou být domácí hokejisté, kteří v klidnější fázi duelu hráli o něco lépe a díky tomu přesilovou hru využil Pavel Kubiš. Následně převzala iniciativu Poruba, ale kvůli neustálým vyloučením nemohl její tlak vygradovat. Navíc si Dominik Hrníčko vysloužil trest ve hře a dnes dohrál, což je pro jeho tým velká rána. Hosté tak ještě na začátku druhé části budou hrát necelé dvě minuty v oslabení.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:06.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jakub Husa – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Tomáš Voráček – 2 min., hrubost.
     
    19:40
    Závěrečné sekundy první třetiny se dohrávají ve zlínském pásmu. I proto zlínský brankář stále nemá klid, nyní ho tvrdou ránou prověřil Daniel Krenželok, ale ani on neuspěl.
     
    18:55
    I když hosté vyfasovali pětiminutovou přesilovku, paradoxně hráli chvíli v přesilovce. Daniel Huf se tak v bráně musel opět činit, pořád ale zůstává ledově klidný.
     
    18:27
    Zápas se začíná pořádně přiostřovat, padá tak jeden trest za druhým. Nyní dokonce skončil Jakub Šlahař na Danielu Hufovi, nejspíš se to ale obejde bez trestu.
     
    18:07
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Tadeáš Talafa – 2 min., hrubost.
     
    17:00
    Dominik Hrníčko v dnešním zápase končí! Za zásah do oblasti hlavy a krku vyfasoval trest ve hře, což je vůbec nejvyšší možný trest. Zlín tak bude hrát pět minut přesilovku. Trest odpyká Jiří Brodek.
     
    16:41
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování, odpyká Zdeněk Sedlák.
     
    16:41
    Bedřich Köhler sice šikovně protečoval kotouč, ale byl ještě před středovou čárou, takže se píská zakázané uvolnění.
     
    16:15
    Jakub Šlahař to zkusil úplně sám a málem se mu to vyplatilo, jeho střela ale skončila jen těsně nad horní tyčí zlínské brány.
     
    15:22
    Petr Kratochvíl si na levé straně moc nerozuměl s kotoučem a kvůli tomu musel jít do souboje. Ten vyzněl pro hokejisty Poruby, o chvíli později tedy zakládají útočnou akci.
     
    14:38
    Zlín početní nevýhodu nakonec přežívá, i když za to vděčí zejména Danielu Hufovi, který zatím chytá velmi jistě.
     
    13:51
    Poruba ale i přesto střílí, Jan Dufek zkoušel štěstí z levého kruhu, ale Daniel Huf se nenechal zaskočit.
     
    13:20
    Ševci v oslabení nedávají soupeři zadarmo ani centimetr ledu, díky tomu se nyní dostal k puku Daniel Gazda, který vyhodil přes všechny čáry.
     
    12:34
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Stanislav Sadovikov – 2 min., držení.
     
    12:09
    Zdeněk Sedlák se vrhl do napadání, v pásmu byl ale ještě dříve než puk, o čemž sám nevěděl, čárový sudí tak musel odpískat postavení mimo hru.
     
    11:20
    Přece jen tu byla velká příležitost pro Porubu, ocitl se v ní Dominik Hrníčko, který při rychlém útoku zakončoval z velké blízky, branku ale přestřelil.
     
    10:38
    Zlín ale jen bránit nebude a také se vrhá do útoku, v útočném pásmu tak pálil Daniel Gazda, ale jeho zakončení bylo zablokováno.
     
    09:36
    Hosté už se oklepali z inkasovaného gólu a na soupeře začínají pořádně tlačit, stále to ale nepřináší vyloženou gólovou příležitost.
     
    09:07
    Patrik Urbanec nebezpečně pálil z levého kruhu a vyvolal tak před zlínskou klecí pořád zmatek, protože Daniel Huf neudržel puk ve výstroji. Hromadný souboj ale zvládli lépe domácí hokejisté, kteří dostali kotouč do rohu.
     
    08:31
    Ševci jsou na koni a o další branku se pokoušel Michal Gago, jeho pokus ale Daniel Dolejš dobře viděl a jistě zasáhl lapačkou.
    08:02 Pavel KUBIŠ - 1:0
     
    08:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani okamžitě využívají přesilovku a ujímají se důležitého vedení! Za celou gólovou akci stojí hlavně Tomáš Pospíšil, který na sebe na levé straně natáhl dva protihráče, následně přesunul hru na pravou stranu, kde okamžitě pálil PAVEL KUBIŠ, který kotouč poslal nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Tomáš Pospíšil, Daniel Gazda.
     
    07:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Tomáš Voráček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    06:56
    Pavel Sedláček měl na hokejce úvodní branku duelu! Stanislav Sadovikov skvěle vyvezl kotouč do pravého kruhu a následně před bránou uvolnil zmiňovaného Sedláčka, který si položil Daniela Dolejše, ale stejně ho nepřekonal, protože brankář Poruby vytáhl parádní zákrok lapačkou!
     
    06:19
    Michal Gago dostal spoustu prostoru na ose hřiště a proto mohl střílet z velmi nebezpečné pozice. Jeho zakončení vypadalo nadějně, ale nakonec se nevešlo mezi tyče.
     
    05:34
    Vojtěch Střondala na druhé straně také zkoušel zakončit sám, ale jeho pokus byl sražen do ochranné sítě. Získal tak aspoň buly v útoku.
     
    04:37
    Zdeněk Sedlák přešel do pásma kolem pravého mantinelu, následně se pokoušel o přihrávku, ale neměl komu, proto zvolil nahození, které Daniel Dolejš bez problémů lapil.
     
    04:07
    Tomáš Šoustal pokračuje ve své aktivitě a hned po vhazování dotlačil kotouč až k Danielu Hufovi, ten však ve své výstroji nenechal žádnou mezírku a přerušil hru.
     
    03:56
    Tomáš Šoustal zase úřadoval před brankou, tam se tentokrát šikovně otočil a zakončil, jenže mířil jen těsně vedle levé tyče.
     
    02:43
    Tomáš Voráček vyzkoušel pozornost domácího brankáře nebezpečnou střelou od modré čáry, Daniel Huf tak musel zasahovat svým ramenem.
     
    01:52
    Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, následně pálil Tadeáš Talafa, ale trefil jen prvního protihráče před sebou. Vzápětí je hra přerušena kvůli útočícímu hráči v brankovišti.
     
    01:02
    Tomáš Šoustal se z rohu málem prokličkoval až před bránu, v klíčové chvíli mu ale sjel kotouč z čepele a díky tomu zlínští otáčí hru.
     
    00:25
    Na druhé straně musel proti nahození zasahovat také Daniel Huf, oba gólmani se tedy protáhli a na první ostřejší střely budou lépe připravení.
     
    00:05
    Jakub Husa hned po úvodním buly nahazoval ze středního pásma, Daniel Dolejš si tak musel připsat první zákrok.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Huf (Kořének) – Husa, Gazda, Suhrada, Zbořil, Riedl, Talafa, Novotný – P. Sedláček, Sadovikov, Köhler – Lang, Hejcman, Z. Sedlák – Kubiš (C), Gago (A), Mrázek (A) – Kratochvíl, Kindl, Pospíšil.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Urbanec (C), Voráček, Klimíček, Lemcke, A. Sedlák, Krenželok, Doudera – Šlahař, Pšurný (A), Dufek – Berisha, Střondala, Hrníčko – Gřeš, Vachovec (A), Šoustal – Bernovský, Karafiát, Brodek.
    Trenér: Jiří Režnar.

    Rozhodčí: Veselý, Pilný – Maštalíř, Vašíček.
     
    Nejproduktivnější hráči v play off

    PSG Berani Zlín:
    Denis Kindl – 3 body (0+3)
    Petr Kratochvíl – 2 body (2+0)
    Pavel Kubiš – 2 body (0+2)

    HC RT TORAX Poruba:
    Dominik Hrníčko – 3 body (1+2)
    Jakub Šlahař – 2 body (2+0)
    Tomáš Šoustal – 2 body (1+1)
     
    Průběh série – 1:1 na zápasy:
    Čtvrtfinále mezi Porubou a Zlínem patří mezi ty nejvíce vyrovnané, což potvrzuje také fakt, že oba týmy získaly jeden bod a navíc po dvou duelech mají úplně stejné skóre. Podle aktérů obou duelů je celá série o tom, kdo lépe udrží nervy na uzdě. V prvním duelu se to lépe povedl porubským hokejistům, kteří zvítězili především díky výborné hře směrem dozadu. Ve druhém utkání už ale byli o něco klidnější zlínští hokejisté, navíc se jim dařilo směrem dopředu a zvítězili 5:2. Hvězdami série jsou zatím tříbodový Denis Kindl a Dominik Hrníčko, avšak hráč, který rozsekne třetí duel, bude opravdovým hrdinou, protože zajistí svému týmu postupový mečbol.

    1. zápas: Poruba – Zlín 3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
    Branky a nahrávky:
    47. Šlahař (Hrníčko), 57. Vachovec (Lemcke, Šoustal), 60. Šoustal.

    2. zápas: Poruba – Zlín 2:5 (0:2, 2:0, 0:3)
    Branky a nahrávky:
    25. Hrníčko (Pšurný, Urbanec), 28. Šlahař (Krenželok, Hrníčko) – 11. Riedl (Sadovikov), 18. Hejcman (Köhler, Kubiš), 47. Kratochvíl (Kindl), 48. Kratochvíl (Kindl), 59. Pospíšil (Kindl, Kubiš).
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky! Čtvrtfinále Chance ligy dnes pokračuje třetími zápasy, přičemž se mnou budete moci sledovat vyrovnanou sérii, ve které proti sobě stojí Zlín a Poruba. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 9. Kubiš (Pospíšil, Gazda), 59. Köhler (Novotný, P. Sedláček) – 60. Šoustal (Dufek)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Husa, Gazda, Suhrada, Zbořil, Riedl, Talafa, Novotný – P. Sedláček, Sadovikov, Köhler – Lang, Hejcman, Z. Sedlák – Kubiš (C), Gago (A), Mrázek (A) – Kratochvíl, Kindl, Pospíšil.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Urbanec (C), Voráček, Klimíček, Lemcke, A. Sedlák, Krenželok, Doudera – Šlahař, Pšurný (A), Dufek – Berisha, Střondala, Hrníčko – Gřeš, Vachovec (A), Šoustal – Bernovský, Karafiát, Brodek.
    Trenér: Jiří Režnar.

    Rozhodčí: Veselý, Pilný – Maštalíř, Vašíček

    Diváci: 5261
    Zlín 3 1 Poruba 2011
    #1 Středa 08.03.2023 • 17:30
    Poruba 2011 - Zlín 3:0
    #2 Čtvrtek 09.03.2023 • 17:30
    Poruba 2011 - Zlín 2:5
    #3 Neděle 12.03.2023 • 17:00
    Zlín - Poruba 2011 2:1
    #4 Pondělí 13.03.2023 • 17:30
    Zlín - Poruba 2011 2:1
    thejrc.org