K. Vary – Sparta 5:4 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 16.03.2023, 18:15 • Enteria arena, Pardubice • DHL Extraliga juniorů • 56. kolo
Partner:
     
    39:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pavol Štetka se po dvou asistencích dočkal gólu. Když zavezl puk do útočného pásma, nezakončil dobře, o chvíli později se však prosadil z dorážky Gromadzkého střely.
     
    28:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tahle ztráta kotouče domácí mrzí a stojí je nabytý dvougólový náskok. Záváhání soupeře konkrétně využil Matěj Leden.
     
    28:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo ve středním pásmu získalo puk a pak předvedlo pohlednou ofenzivní akci. Štetka z pravé strany přihrál Adrianu Gromadzkému, který vsítil třetí pardubický gól.
     
    07:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tato příležitost už ale končí gólem. Na levé straně se objevil nikým Adam Fiala, jenž trefou do horní části brány vrací domácím vedení.
     
    04:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Tak se dá popsat dění posledních sekund. Po šanci Pardubic Mountfield dokázal z protiútoku vstřelit vyrovnávací gól. Jeho autorem je Michal Beneš.
     
    00:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí junioři zahájili východočeské derby ve velkém stylu. Už po půlminutě se po Štetkově asistenci prosadil z pravého křídla přesnou trefou Tadeáš Kalužík.
    Marken.cz

    Michal Jelínek

    Branky a nahrávky: 1. Kalužík (Štetka, Gromadzki), 8. Fiala (Paleček, Burda), 29. Gromadzki (Štetka, Koudelka), 40. Štetka (Gromadzki, Vachun) – 5. Beneš (Beneš, Havlíček), 29. Leden


    HC Dynamo Pardubice: Matěcha (Červinka) – Koudelka, Helikar, Rájek, Švec, Sopoušek, Červenka, Hebek, Vachun – Kalužík, Dostál, Burda, Fiala, Kubíček, Tomas, Štetka (A), Gromadzki, Paleček (C)
    Trenér: Jiří Malinský

    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Pavič, Hušek, Havlíček (C), Hrbek, Žaba, Táborský, Boukal – Giesl, Hora, Beneš Mi. (A), Brožek, Leden, Novotný, Beneš Ma. (A), Vencl, Prášek
    Trenér: Jiří Janoušek

    Rozhodčí: Svobodová, Micka – Štěpánek, Jurak
    thejrc.org